Интер - Рома (Суперкупа на Италия)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Интер - Рома (Суперкупа на Италия)

Мнениеот Siegfried » 22 авг 2010 11:25

ИнтерНАЦИОНАЛ - голям отбор ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Италиански отбор , в който няма италианци . С най-варварската публика . С най-много съдийски аванти . Това ли е големият отбор ?

Само не започвайте да спорите за съдийските аванти , те са очевадни и няма смисъл да оспорвате последното твърдение . Това ли е големият отбор ?

Детска градина е по-точното наименование.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 22 авг 2010 11:56

Да, съдийски отбор са, и затова вчера им отмениха чист гол при 1-1 :roll: А публиката им е всичко друго, но не и варварска. По-скоро е театърна! :lol:
П.П. Не съм от нито един от двата отбора ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 авг 2010 16:23

Cesc Fabregas написа:Да, съдийски отбор са, и затова вчера им отмениха чист гол при 1-1 :roll: А публиката им е всичко друго, но не и варварска. По-скоро е театърна! :lol:

Ми снощи явно ***** Норд не са били в стихията си ето ти едно доказателство,че са варвари ;)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 авг 2010 16:24

Cesc Fabregas написа:Да, съдийски отбор са, и затова вчера им отмениха чист гол при 1-1 :roll: А публиката им е всичко друго, но не и варварска. По-скоро е театърна! :lol:

Ми снощи явно ***** Норд не са били в стихията си ето ти едно доказателство,че са варвари ;)
http://vbox7.com/play:35eb268f

Потребителски аватар
Nassy
Контакти:

Мнениеот Nassy » 22 авг 2010 17:08

Siegfried написа:ИнтерНАЦИОНАЛ - голям отбор ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Италиански отбор , в който няма италианци . С най-варварската публика . С най-много съдийски аванти . Това ли е големият отбор ?

Само не започвайте да спорите за съдийските аванти , те са очевадни и няма смисъл да оспорвате последното твърдение . Това ли е големият отбор ?

Требъла през миналия сезон е доказателство колко е Голям Интер!
Варварска публика - да не живееш в някоя пещера и да те онождат варвари нощем? ;)
Съдийски аванти- айде поспри с тия глупости вече, това отдавна не хваща дикиш,оправдание за слабаците е това!
Изображение

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 22 авг 2010 20:15

Siegfried написа:ИнтерНАЦИОНАЛ - голям отбор ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Детска градина е по-точното наименование.

Ти пак ли почна :lol: Нямало италианци, ако си направиш труда да прочетеш първите няколко реда от историята на Интер в който и да е сайт ще видиш, че са създадени от швейцарци - бивши членове на Милан, които са се отцепили и създали Интер точно, за да се дава шанс и на чуждестранни играчи, защото в Милан са предпочитали само италианци. От там идва и името - Интернационале. Въобще не са с най-варварската публика, но трябва ли да ти обяснявам за това при положение, че не знаеш нищо за това какви погроми са правили феновете на любимия ти ЧелСКИ през 90-те години на 20 век :lol:
А колкото до авантите - типично оправдание на слабаците. И да - това е големият отбор, спечелиха 4 трофея за един сезон. За справка - това са 1/3 от всички трофеи, спечелени от твоя любим отбор - Челски :lol:

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 22 авг 2010 20:58

Браво и Честито на Интер мисля ,че ви остават само още 2 купи......:П
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 03 сеп 2010 18:37

Nassy написа:

Требъла през миналия сезон е доказателство колко е Голям Интер!
Варварска публика - да не живееш в някоя пещера и да те онождат варвари нощем? ;)
Съдийски аванти- айде поспри с тия глупости вече, това отдавна не хваща дикиш,оправдание за слабаците е това!

ПрИнтер - както вие наричате моя отбот Челски - тепърва ще бъде разкрит и няма да я има португалската овца , която да ви спаси жалката команда .
Щом си правиш оглушки за авантите , значи теб би трябвало да те онождат освен варварите , така и варваКите 8-) :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 09 сеп 2010 19:24

Siegfried написа:ПрИнтер - както вие наричате моя отбот Челски - тепърва ще бъде разкрит и няма да я има португалската овца , която да ви спаси жалката команда .
Щом си правиш оглушки за авантите , значи теб би трябвало да те онождат освен варварите , така и варваКите 8-) :mrgreen:

Челси е изкуствено създаден отбор, на който ти нямаше да си фен, ако ги нямаше парите на чича Роман..Мечтайте за Шампионската лига, която в следващите 20тина години няма как да земете, ако не си я купите де..палячовци покажете Уважение към Шампиона на Европа ;)
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 10 сеп 2010 16:02

NeRaDzYrA написа:
Siegfried написа:ПрИнтер - както вие наричате моя отбот Челски - тепърва ще бъде разкрит и няма да я има португалската овца , която да ви спаси жалката команда .

Челси е изкуствено създаден отбор, на който ти нямаше да си фен, ако ги нямаше парите на чича Роман..Мечтайте за Шампионската лига, която в следващите 20тина години няма как да земете, ако не си я купите де..палячовци покажете Уважение към Шампиона на Европа ;)

Аз съм почитател на ЧЕЛСИ още преди ерата Абрамович , но не вярвам това да те грее особено . Ако щеш вярвай...

Върни се в “Интер”