Данийл Ратников

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

DanielGeorgiev
Контакти:

Re: Данийл Ратников

Мнениеот DanielGeorgiev » 08 сеп 2010 19:46

krux написа:+1 глас за Ратников, и изобщо Малоумна работа... къде са журналистите в случая да попитат В.П. защо не го пуска?

Какво обяснение ще даде ми е много чудно

Че те интересуват ли се от нас ? Иначе 3ма съгласни от форума, още има ли ?

charlie_
Контакти:

Мнениеот charlie_ » 08 сеп 2010 20:55

Трима съгласни имало браво а случайно някои от тримата да ходи в Севлиево?

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 08 сеп 2010 21:19

charlie_ написа:Трима съгласни имало браво а случайно някои от тримата да ходи в Севлиево?

Говорим за мача с Левски :)

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 08 сеп 2010 23:11

DanielGeorgiev написа:Ратников е футболист с безспорен талант. Едвали има човек във форума, който да не го иска в стартовите 11. Затова на мача с Левски, цялата агитка да скандира неговото име. Ако 2ма почнат( от форума ), цялата агитка ще почне, който е навит да пише. А ако паднем от Левски - ВСИЧКИ ОСТАВКА !

Аз съм съгласен

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 08 сеп 2010 23:24

зелено-бяло написа:Aз много харесвам Ратников.Някой знае ли защо не го пускат в игра?Той дойде едновременно с Г.Аврамов примерно.Аврамчето също не игра много и го освободиха,а Ратников не.Обаче пък не го и пускат в игра,да не би да има "нефутболна" причина? :roll:
А това че сме подписали с някого не ме безпокои,не вярвам да изяде мястото на наш юноша.Като си спомня миналия сезон колко контузени се бяха събрали по едно време... :evil: ,може пък това момче да е полезно.Пък и нали искаме нападател голаджия,тоя не е ли такъв?

Защото не е симпатичен на Велизар,който реди отбора според симпатиите си.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 10 сеп 2010 13:41

Спри да сееш глупости за симпатии, много си далеч от истината.
Каква агитка, като никой не остана в нея, гледам само колцина младежи с девствени мустаци.

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 10 сеп 2010 14:11

ЧерноМореВарна написа:Спри да сееш глупости за симпатии, много си далеч от истината.
Каква агитка, като никой не остана в нея, гледам само колцина младежи с девствени мустаци.

Така ли?Аз пак ще ти кажа ,че съм доста по-близко отколкото си мислиш и всичко,което написах е самата истина,друг е въпроса,че на някой хора не им отърва да слушат неудобни истини.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 10 сеп 2010 18:30

Кое е самата истина, че не е симпатичен на треньора? Кое не му харесва лицето, или задника?
Във всяка тема ми се набива мнението ти, че не бил симпатичен. Мислиш, че Велизар не забелязва добрите игри на този и онзи при юношите? За това ти казвам - спри да сееш глупости. Или поне кажи, че е лично твое мнение, не да ме убеждаваш, че е самата истина.
Ратников е изключителен талант и ще бъда много щастлив да го видя титуляр при мъжете. Но за съжаление, слуховете за проблемите му се оказаха верни, а и по-лошо - изглежда се задълбочават.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 сеп 2010 18:55

откъде всички сте толкова "запознати" винаги със ситуацията около отбора :roll: :mrgreen: Агенция леля ми каза ли? Единия казва, че на Велизар не му бил симпатичен, другия, че имал проблеми и те били сериозни, сякаш сте им светили....

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 10 сеп 2010 19:00

Аз пък мисля че след мача с Видима, В.П. ще си има "нефутболни" проблеми с феновете.

Върни се в “Черно море”