Раждането на една легенда

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Re: Раждането на една легенда

Мнениеот Azz » 10 сеп 2010 13:43

По него време, да си офицер от армията е носело престиж и уважение...не се съмнявай, че е носило и материални облаги!

Стига с тая демагогия-"бедни момчета от махалата"...офицерите са били каймака на българското общество!

всичко това не променя историята разбира се-честита годишнина от първата титла...има да се брои малко до 40 ;)

eighteen

Мнениеот eighteen » 10 сеп 2010 13:45

За темата няма какво да се каже! Ясно е какъв мозък я е сътворил! Не е зле обаче малко от малко да се познава историята! Като откога има социалистическа власт в България,кога ,при какви условия и от кого е създаден Левски,кога Цска! Какво общо е имала Цола Драгойчева с Левски въобще е друга тема! Призовавам всички нормално мислещи фенове и на Левски и Цска да не обръщат внимание на такива блатни писания! :lol:

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 10 сеп 2010 14:13

Captain Stottlemeyer написа:
stannn написа:
Ставаш смешен. Покажи нотариален акт за земята. Направили стадион с трибуна и топла вода. Пък аз съм Петър Берон и съм написал рибния буквар. Имали сте една поляна която не е била ваша. После се решава да има национален стадион и хората решават да е там. И ако не ти е ясно има една програма Google Earth. Пусни си я и погледни къде е националния стадион и къде е стадион "Българска армия". Май не са на един и същ терен а? И ми е много интересно как в центъра на София е имало две сметища. И по една случайност Левски прави стадиони и на двете. Малко ти куца логиката май. И ми е интересно какво си работил ти и с какво образование си щом не си бил партиен член.

Ти ставаш смешен, явно си много малък и някои неща не са ти съвсем ясни. :lol: Работих цар, сега доволен ли си. :lol: Няма да ти давам повече обяснения, защото си ми много под нивото. :lol:
П.П. И кой изобщо ти говори за стадион "Българска армия" бе човече, ти или съвсем се обърка, или явно не си в ред. :lol: За стадиона на "АС-23" който взехте, след като комунистите избиха цялото ръководство на отбора след 9.09.44 г., темата е съвсем друга. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

О извинете царю. Явно много време ми отделихте. Не ми каза само как от две сметища сте направили два ултра модерни стадиона. Нали сте били бедни. Малко противоречие се получава. Хем бедни. Хем и стадиони правят. И земя купуват. Обезщетение се иска ако ти вземат нещо твое. Земята като не е ваша какво обезщетение искате. А колко съм малък ще ти отговора като теб.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 10 сеп 2010 14:18

Нашата преса редовно бълва идиотщини ,но аз по-голяма глупост от тази не бях чел. Явно е истина ,че колкото по-чудовищно лъжеш толкова по-голям шанс имат да ти повярват ,за това толкова хора са повярвали на лъжите на евреите Маркс и Ленин
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 сеп 2010 18:11

vaskonti написа:
Кашчей написа:
Не предполагам, а съм убеден, че е имало решение и то на най-високо равнище в управлението на НРБ.Невъзможно е без санкцията на правителството да се създаде отбор, на чиито играчи да се дават воински звания и офицерски пагони.

А ти продължавай да твърдиш, че както си обядвали във Военния клуб и съвсем спонтанно решили да се обединят един втородивизионен и един първодивизионен клуб, точно по средата на първенството!

Указ няма, не е имало и няма как да е имало, но решение за създаването със сигурност има.Естествено, писмено доказателство трудно може да бъде намерено.

Абе то и аз съм убеден, че има извънземни, ама доказателства липсват...
Освен това защо ми се струва, че бъркаш понятията Указ и някакво си неформално решение? Естествено, че обединението е станало след някакво решение и не е спонтанно, ама защо това да значи, че има Указ? Мога ли да ти напомня, че митът за Указа се разпространява от сините ни приятели, не от мен или от феновете на ЦСКА? Докато не се докаже недвусмислено съществуването на този Указ, приеми, че ЦСКА е създанен "спонтанно", какъвто и смисъл да влагаш в тази дума. Чувал ли си за едно правило, наречено "Бръсначът на Окам"?

Покажи ми поне един мой пост, в който аз твърдя, че отборът ви е създаден с указ!
А, че решението е било взето на високо равнище и одобрено от още по-високо равнище просто не трябва да се съмняваш.Сравнението ти с извънземните би било добро, ако не ставаше въпрос за 1948-а, година в която сталинският тип комунизъм е в разгара си.Как си го представяш това, да се създаде отбор, в който играчите да имат офицерски звания, а Правителството (разбирай и Партията) да нямат никакво участие, дори да не са информирани и поставени постфактум.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Аспарух
Контакти:

Мнениеот Аспарух » 10 сеп 2010 19:13

Кашчей написа:Как си го представяш това,

Държавен клуб е пощенския спортен клуб Левски, заплатите на въпросните се дават от министерството.Докато ЦСКА не е държавен клуб тогава.Футболистите са футболисти при дома на войската,този дом не е министерство, и няма ресурса който ползва държавния клуб.
Последна промяна от Аспарух на 10 сеп 2010 20:42, променено общо 1 път.
В България един стадион е кръстен на агент комунист, и този стадион се намира в с.Подуене.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 10 сеп 2010 19:25

Аспарух написа:

В България до 1949г. има царска конституция, правителството се отчита на НС в което влизат опозиционни партии.

Държавен клуб е пощенския спортен клуб Левски, заплатите на въпросните се дават от министерството.Докато ЦСКА не е държавен клуб тогава.Футболистите са футболисти при дома на войската,този дом не е министерство, и няма ресурса който ползва държавния клуб.

Виж кога ще има кастинг за комиците. Гарантирано ще те вземат, много забавни истории разказваш
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 сеп 2010 19:31

Аспарух написа:

В България до 1949г. има царска конституция, правителството се отчита на НС в което влизат опозиционни партии.

До коя година казваш е действала Търновската конституция, след като България след реферндума през 1947-а е Република, а не Царство?Малко история за теб, че нещо си я позабравил http://bgnauka.com/index.php?mod=front& ... &pid=10468

Разбирам желанието ти да сте нещо различно и много чисто още в пелените, но няма как да е така, а затова са виновни предимно историческите обстоятелства, които по неизвестни за мен причини се опитвате да преиначите и пренапишете.
Офицерското звание дали никога не е носило допълнителен доход?А и името е едно, а действителността надали е същата.
но сигурно си прав, защото Централният дом на войската не е имал нищо общо с БНА по него време, нали така, а пък БНА не е имала нищо общо с МНО ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 10 сеп 2010 19:32

Абе не ви ли писна да спорите кой отбор е бил по-комунистически. Тогава всичко е било държавно и това е!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 сеп 2010 19:42

TPAKTOP написа:Абе не ви ли писна да спорите кой отбор е бил по-комунистически. Тогава всичко е било държавно и това е!

Изображение , спорът не е за държавност, а за това дали е спонтанна идеята ЦСКА, или добре обмислено и приведено в действие решение на високо ниво в МНО и Правителството през 1948-а.

Поне от моя страна е в тази светлина. :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”