Нов клубен автобус на Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Re: Ботев с клубен автобус до няколко седмици

Мнениеот Martines » 10 сеп 2010 12:45

bnborisov написа:
Martines написа: ако Левски случайно не вземе купата на България Ви пожелавам да я вземете Вие и да играете в Европа:)

Абе малко ни е рано за Европа, но като начало аскам онази тръпка от преди 20 и повече години на мачовете м/у БОТЕВ и ЛЕВСКИ

Да тази тръпка ми харесва,но и малко ме стресира:)
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 10 сеп 2010 12:59

veselinpd написа:
vhpvhp написа:Хубаво ,че журналистите имат достъп до интернет , та да им пуснем малко новини за БОТЕВ ! ;) Четете , пишете... ! Радвате ни с интереса си към отбора на Пловдив .

много насериозно се взимаш :) всички теб чакат да им кажеш новините :) хахаха

Ако не го бяха прочели във форумите, нямаше да го пуснат като новина. И пак не знаят всичко.

veselinpd
Контакти:

Мнениеот veselinpd » 10 сеп 2010 13:37

sorcererals написа:
veselinpd написа:
vhpvhp написа:Хубаво ,че журналистите имат достъп до интернет , та да им пуснем малко новини за БОТЕВ ! ;) Четете , пишете... ! Радвате ни с интереса си към отбора на Пловдив .

много насериозно се взимаш :) всички теб чакат да им кажеш новините :) хахаха

Ако не го бяха прочели във форумите, нямаше да го пуснат като новина. И пак не знаят всичко.

вервай си. ама ходи питай бакалов примерно дали искаше изобщо това да се разчува преди да дойде самия автобус. не се сещаш, че не винаги е добре това. ама барековия сайт го пусна и другите нямаха избор. а това колко знаят и какво от това, което знаят пускат, не знам защо си мислиш, че си наясно.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 10 сеп 2010 13:56

veselinpd написа:
ilian12 написа:В един от сайтовете даже са постнали произведението на Шейкъра. 8-)

снимката е фалшива и автобуса въобще не е такъв. след няколко седмици ще видиш, че са те излъгали с тази снимка.

Естествено че е фалшива, и човека изобщо не се вързва. Той каза че са взели моето ПРОИЗВЕДЕНИЕ. Това го рисувах от ей така. Естествено че това не е оригиналният вариант и автобус!
ИзображениеИзображение

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 10 сеп 2010 13:57

И кво толкова е станало?След като е платен и всеки момент ще е тук.Ми то за автобус се гласуваше още преди да се събере отбор.Въпроса беше на време и подбор.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 10 сеп 2010 14:04

veselinpd написа:вервай си. ама ходи питай бакалов примерно дали искаше изобщо това да се разчува преди да дойде самия автобус. не се сещаш, че не винаги е добре това. ама барековия сайт го пусна и другите нямаха избор. а това колко знаят и какво от това, което знаят пускат, не знам защо си мислиш, че си наясно.

Вярвам си :) И знам, че трябваше да се пази, но изтече информация и то от средите около КАТ. Далеч преди да го пусне Барековия сайт. Което естествено не изключва да имат нужната информация, но да я задържат. И съм наясно с доста неща около клуба и не само ;)

hetfield няма да е съвсем "всеки момент" , но ще е достатъчно скоро предвид сроковете за доставка.

nikulus
Контакти:

Мнениеот nikulus » 10 сеп 2010 14:07

писна ми вече от тези сайтчета да се издържат на наш гръб с преписване на форуми и коментари.когато имахме нужда от тях бяха заети да лапат хуя на господин христолов.след като имаме сайт трябва тотален игнор от стадиона ни

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 10 сеп 2010 14:12

Няма как.В КАТ всички са ботевисти и то големи.На всички им е голямо густо от случващото се и са в голяма еуфория.Все някой не е издтржал и се е изпуснал.КАТ Е ЖЪЛТО ЧЕРЕН АЛЕ АЛЕЕЕ

Потребителски аватар
to6kata1912*
Контакти:

Мнениеот to6kata1912* » 10 сеп 2010 14:25

Стига само сте чели някакви смешни писания по разни сайтове!!!! Щом нищо не пише в официалния сайт значи нищо още не е сигурно! Това, че плд24 са прочели 2-3 коментара някъде или са дочули нещо не означава, че ще стане факт!!! Имаме си 2 сайта - когато има нещо те винаги информират!

Върни се в “Ботев”