Щото неговото не е "атнифутбол", а тактическа немощ. Ако играехме като Гърция на Рехагел, щяхме да сме с 3 или 4 точки.
БФС покани Йешич за национален селекционер
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БФС покани Йешич за национален селекционер
Щом си за "антифутбола" що не щеш Стоилов?
[/quote]
Щото неговото не е "атнифутбол", а тактическа немощ. Ако играехме като Гърция на Рехагел, щяхме да сме с 3 или 4 точки.
Още вчера гоч чух това и дано да не е истина, че ще ставаме за още по-голям смях с квалитетния тренер.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
На линияblue avalanche
- Контакти:
eMs1 написа:blue avalanche написа:
И тогава ти писах,пиша ти и сега.Пиша го бавно,за да можеш да разбереш!
1.НЕ СЪМ про-Стоилов,но съм АНТИ тези,които го оплюха още преди първия мач с национала!Само защото,като треньор на Левски,доста време им "бъркаше в червата"!
2.Отдавна не ми дреме за национала!На футболистите в него не им дреме,защо на мен да ми дреме?Така и така знам,че никъде няма да се класираме.В този ред на мисли-няма по-тъпо скандиране от:"Победа и пак победа бла-бла-бла..."А българите(тези на терена) отдавна вече не са "юнаци".
3.Доколкото знам,темата е националния отбор.Защо мислиш,че на някого му е интересно какво мислиш ТИ за МЕН?Защо мислиш,че на МЕН ми пука какво мислиш ТИ за МЕН?
1. Бъркал, бъркал, колко да е бъркал? Една година в която според някои му подариха 7 т., според други честно си ги изкара, и една в която си взе - 16 т. Между тях с голяма доза късмет (пак според някои), според други с прекрасна игра успя да стигне до 1/4 финал в Уефа и да вкара отбора в ШЛ (късмет?) и след това....отново -16.
2. Като не ти дреме за национала, защо имаш 1000 мнения в темите за него ?
3. Това аз ще ти го напиша бавно, дано ме разбереш - Зщо мислиш, че споделям личното си мнение за ТЕБ? От това, че те категоризирам като говедо, то е все едно да мисля, че говориш за мен, всеки път като напишеш "чорбар" ?
Явно поне малко ти пука за да ми отговаряш..
"1. Бъркал, бъркал, колко да е бъркал? Една година в която според някои му подариха 7 т., според други честно си ги изкара, и една в която си взе - 16 т. Между тях с голяма доза късмет (пак според някои), според други с прекрасна игра успя да стигне до 1/4 финал в Уефа и да вкара отбора в ШЛ (късмет?) и след това....отново -16.
Треньор на Левски от 2004г.2(ДВЕ) титли-2006 и 2007.2(ДВЕ) купи-2005,2007.1 суперкупа-2005.А като играч колко им е бъркал да ти пиша ли или сам ще си го намериш?
"2. Като не ти дреме за национала, защо имаш 1000 мнения в темите за него ?"
1000 мнения по въпроса за оплюването на треньор и играчи само за това,че се асоциират с Левски.Капиш?
"3. Това аз ще ти го напиша бавно, дано ме разбереш - Зщо мислиш, че споделям личното си мнение за ТЕБ? От това, че те категоризирам като говедо, то е все едно да мисля, че говориш за мен, всеки път като напишеш "чорбар" ?
Явно поне малко ти пука за да ми отговаряш."
Когато някой включи в поста си мнението на други,на това какво му викаш?Чакам разгромяващия ти отговор!
blue avalanche написа: "1. Бъркал, бъркал, колко да е бъркал? Една година в която според някои му подариха 7 т., според други честно си ги изкара, и една в която си взе - 16 т. Между тях с голяма доза късмет (пак според някои), според други с прекрасна игра успя да стигне до 1/4 финал в Уефа и да вкара отбора в ШЛ (късмет?) и след това....отново -16.
Треньор на Левски от 2004г.2(ДВЕ) титли-2006 и 2007.2(ДВЕ) купи-2005,2007.1 суперкупа-2005.А като играч колко им е бъркал да ти пиша ли или сам ще си го намериш?
"2. Като не ти дреме за национала, защо имаш 1000 мнения в темите за него ?"
1000 мнения по въпроса за оплюването на треньор и играчи само за това,че се асоциират с Левски.Капиш?
"3. Това аз ще ти го напиша бавно, дано ме разбереш - Зщо мислиш, че споделям личното си мнение за ТЕБ? От това, че те категоризирам като говедо, то е все едно да мисля, че говориш за мен, всеки път като напишеш "чорбар" ?
Явно поне малко ти пука за да ми отговаряш."
Когато някой включи в поста си мнението на други,на това какво му викаш?Чакам разгромяващия ти отговор!
По точка 1 няма какво да говорим повече за кумира ти.
А когато се асоциираха с ЦСКА може, нали ?
Значи ти имаш лично мнение за всеки, понеже 90% от постовете ти са с цитати на други юзъри, тогава не виждам защо започна темата за лични мнения....Капиш
Аз не чакам нищо, защото знам, че призванието ти е да громиш "чорбарите" с думи....или с каквото там намериш за добре.
Върни се в “Футбол - България”