Усетихте ли земетресението?Тоя път си беше доста силно!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Усетихте ли земетресението?Тоя път си беше доста силно!
Господ няма нищо общо със земетресенията. Той е добър, мил, прощаващ, раздаващ обич навред нищо, че клато дойде Апокалипсиса само избрани ще отидат в Рая 
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
СВОБОДЕН написа:pomiqrat написа:Сега остава и умрелия вулкан във Витоша да се събуди и ще стане карнавал
Витоша не е вулкан, но продължава да се издига и днес. На това се дължи сеизмичната активност в софийско.
http://teacher.bg/cs/blogs/radivdani/ar ... /8315.aspx
Било е, но е умрял завинаги преди хиляди или милиони години не помня. Гледаш възкръснал за 25.12 2012
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Господ няма нищо общо със земетресенията. Той е добър, мил, прощаващ, раздаващ обич навред нищо, че клато дойде Апокалипсиса само избрани ще отидат в Рая
Е какво очакваш, всички тези дето дето вършат безобразия на тази земя да отидат в Рая ли? За тях си има пъкъл.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
СВОБОДЕН написа:pomiqrat написа:Господ няма нищо общо със земетресенията. Той е добър, мил, прощаващ, раздаващ обич навред нищо, че клато дойде Апокалипсиса само избрани ще отидат в Рая
Е какво очакваш, всички тези дето дето вършат безобразия на тази земя да отидат в Рая ли? За тях си има пъкъл.
Господ е създал хората по свой образ и подобие. Него къде да го пратим? Май и той ще трябва да ходи при сина си.
Avanti_Ragazzi написа:Без майтап нищо не разбрах,че е имало заметресение чак сега видях по новините!!!![]()
![]()
И вчера нищо,през целия си живот съм почуствал само едно заметресени ебати нещото!!!
Ама явно тука в Sofia West не се осещат заметресенията
![]()
![]()
София-Запад не ги лови земетресение...само ако те не са на кеф почва всичко да се тресе

pomiqrat написа:СВОБОДЕН написа:pomiqrat написа:Господ няма нищо общо със земетресенията. Той е добър, мил, прощаващ, раздаващ обич навред нищо, че клато дойде Апокалипсиса само избрани ще отидат в Рая
Господ е създал хората по свой образ и подобие. Него къде да го пратим? Май и той ще трябва да ходи при сина си.
Нека да не богохулстваме и дано да ни прости Господ.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
pomiqrat написа: Господ е създал хората по свой образ и подобие. Него къде да го пратим? Май и той ще трябва да ходи при сина си.
Браво, гениален си....
Levski Daniel написа:edmon_dantes написа:В Младост доста силно се усети. Тъкмо закусвах и масата ми се разклати яко, стреснах се. Да не съм някакъв карък - от 10 дни се установих в София да живея и започнаха трусовете. Да си събирам багажа ли![]()
Недей, от много отдавна вече Младост не е София, който дойде от провинцията се заселва в Младост.
и нещо лошо ли има в това? И във Варна в крайните квартали хората не са от градам, но какво от това? Както и да е това е друга тема, ама като почнете с глупостите си много ме нервите!
Иначе за земетресението- бях в ксерокс по това време, усети се, но може и по-тежко да е... Хората в Япония, Малайзия и т.н редовно по 7, 8 си ги удря...
- TPAKTOP
- Контакти:
Другия вторник ще има още! 
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Другия вторник ще има още!
Как разбра?