Шакиб и Иванов в центъра на защитата-какво е вашето мнение

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Re: Шакиб и Иванов в центъра на защитата-какво е вашето мнение

Мнениеот Dobri » 10 сеп 2010 12:03

Не е по темата, но да си задам въпросчето.

Бензукан няма ли да е по-полезен като дефанзивен халф?

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 10 сеп 2010 12:04

Шакиб е добър, но наистина доста контузии получава. Миналата година беше стабилен обаче от началото на новия сезон не е в оптимална форма.На мен лично ми се струва, че на него малко му е лабилна психиката,конкуренцията не му се отразява добре не знам защо, викат го и за Мароко трябва да играе с по голямо самочуствие. Все пак е 87 набор ,ако не се лъжа и има още какво да даде на Левски.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 10 сеп 2010 12:06

Dobri написа:Не е по темата, но да си задам въпросчето.

Бензукан няма ли да е по-полезен като дефанзивен халф?

Не , при него грешките са предимно в изнасянето на топката. Все пак дефанзивния халф не е само да руши играта, нали?

Paincho
Контакти:

Мнениеот Paincho » 10 сеп 2010 12:09

south_division написа:Шакиб е добър, но наистина доста контузии получава. Миналата година беше стабилен обаче от началото на новия сезон не е в оптимална форма.На мен лично ми се струва, че на него малко му е лабилна психиката,конкуренцията не му се отразява добре не знам защо, викат го и за Мароко трябва да играе с по голямо самочуствие. Все пак е 87 набор ,ако не се лъжа и има още какво да даде на Левски.

86 набор май е. Но по-големия проблем сега е Йовов. Лидер на отбора е, а и се справя като деф. халф. Сега като го няма, а Огнянов и Лъчо са контузени ще трябва да разчитаме на някакви индивиди като Тевия :arrow: :|

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 10 сеп 2010 12:10

Paincho написа:
south_division написа:Шакиб е добър, но наистина доста контузии получава. Миналата година беше стабилен обаче от началото на новия сезон не е в оптимална форма.На мен лично ми се струва, че на него малко му е лабилна психиката,конкуренцията не му се отразява добре не знам защо, викат го и за Мароко трябва да играе с по голямо самочуствие. Все пак е 87 набор ,ако не се лъжа и има още какво да даде на Левски.

86 набор май е. Но по-големия проблем сега е Йовов. Лидер на отбора е, а и се справя като деф. халф. Сега като го няма, а Огнянов и Лъчо са контузени ще трябва да разчитаме на някакви индивиди като Тевия :arrow: :|

Имаме си и Грийн ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 10 сеп 2010 12:10

Шакиб беше основна фигура в отбора миналият сезон,доказа,че е много стабилен защитник,който умее да изнася топката,справя се и като десен бек.Хубавото при него е,че спряха да го преследват контузиите от първите му два сезона в Левски,сега Ясен разчита повече на Данчо и Иво,но Шаки също заслужава да бъде титуляр.Има два мача за нац ионалният отбор в последно време и ще продължават да разчитат на него.Само може да се радваме,че имаме такива централни защитници в Левски като Бензукан,Милиев и Иванов.

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 10 сеп 2010 12:12

Ясен няма друг избор Милиев е наказан за мача с белгийците и Ясен трябва да пробва в мача с Миньор Иво и Шакип като двойка централни защитници. Мисля, че ще се справят миналата година Бензокан беше най-стабилният ни бранител, отговорен е не е като сънародника си пияндето и според мен няма да има проблем. Освен това човека иска да се докаже и отново да заслужи титулярно място. Като пример ще дам мача с Локо Сф. Там Шакип игра на непривичен за него пост и въпреки това, игра добре. Така че спокойно, момчетата ще се справят. Само се притеснявам да не загубим мача с белгийците още на мача с Миньор имам в предвид онези злобни перничани да не ни наритат и да ни контузят половината отбор, нали знаете, че срещу нас те винаги играят на кръв, пък и сега са последни в класирането. За тях по-важно е Левски да е зле, Левски да губи и Левски да страда, от колкото техният отбор да побеждава и да играе добре. Ей това са моите притеснения и дано информацията, че Йовов няма да играе до края на сезона да не се окаже вярна, защото е много важен футболист и много ще ни трябва с нестандартните отигравания, които само той може и с опита, който натрупа.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 сеп 2010 12:34

Какво има да се обсъжда?Милиев е наказан-това е с което разполагаме!Ще се нуждаят от нашата подкрепа!Дори и ако сгрешат!Пък и не мисля,че е станало нещо фатално!Все пак,Бензукан е марокански национал,нали?Това,с което Милиев превъзхожда,са дългите пасове към нападателите,които все повече и повече му се получават.

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 10 сеп 2010 12:42

Доста важна тема също като тези..

Дембеле зарибява в дискотека..вашето мнение

Йовов с нова прическа-вашия коментар..

Темите за Левски никнат като гъби след дъжд, без в отбора да се случва нищо ;)
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 10 сеп 2010 12:53

Мисля, че ще е по - добре положението. Знаете мнението ми за двата тролея! :))
Не плачете за Дънчо! ;)

Върни се в “Левски”