Йовов аут до нова година?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Йовов аут до нова година?!

Мнениеот gilento93 » 10 сеп 2010 12:20

Avanti_Ragazzi написа:Е това е майтап :

В ЦСКА чакат 15 000 на дербито срещу Литекс

Сериозен оптимизъм относно това колко фенове ще дойдат на стадиона за дербито срещу шампиона Литекс цари в щаба на ЦСКА. Шефовете на клуба драстично намалиха цените на билетите преди сблъсъка с "оранжевите" и това явно е сред причините в лагера на 31-кратните шампиони да очакват голям наплив на фенове за двубоя. В оптимизма преди дербито се включи и наставникът на "червените" Гьоре Йовановски, който заяви, че разчита много на подкрепата на феновете.

"За мен е много важно хората да дойдат на стадиона. Едно е да играем пред 2000 души, съвсем друго е, когато на трибуните има 15 или 20 хиляди. Срещу Литекс очаквам 15 000 да ни подкрепят и заедно да постигнем успех в този мач, защото победите в такива дербита се печелят и от публиката", коментира Йовановски.

Македонецът не изрази никакви притеснения от очертаващото се топло посрещане към наставника на Литекс и бивш треньор, футболист и президент на ЦСКА Любо Пенев. "Той е легенда на ЦСКА и е нормално името му да се скандира от феновете. Надявам се и аз, ако остана в клуба поне една година, да имам честта името ми да се скандира от привържениците. Засега съм тук само от три седмици", каза македонецът.

И това ни засяга защото?Приятел тук е секцията на Левски.По-добре върви и го пусни в секцията на ЦСКА.

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 10 сеп 2010 12:21

дано Лъчо Балтанов и Огнянов разберат, че това е шанса на живота им :)

Сержиньо Грийн няма физическа подготовка за цял мач, а и играта му с нищо не впечатлява до момента.. опитва се да се отърве от топката по най-лесния начин за това и не му подават особено често

levskifenka
Контакти:

Мнениеот levskifenka » 10 сеп 2010 12:24

Ама не,той и Гонзо наистина не разбра ли,че така не става....Ето заради такова нещо си прекрати кариерата.Не,че можеше да играе още много де,но според мен още малко нямаше да е зле...Трябва да се преценяват тези работи. :(

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 10 сеп 2010 12:30

Нищо му няма хоп - троп и е готов ще му мине като на кутре :)
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 сеп 2010 12:32

Нормално беше да се случи,когато един играч играе недоизлекуван.Сега и да се дърлим "трябваше ли или не"-факт е!Сега ще се види дали има някой,който да стъпи в "неговите обувки"?

levski32
Контакти:

Мнениеот levski32 » 10 сеп 2010 12:41

Много неприятно. Йовов е страхотен футболист и присъствието му на терена много вдига класата на отбора...Все пак новината още не е излязла в сериозна медия и докато не я видя в гонг не я приемам за 100% истина

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 сеп 2010 12:42

Май и Слори ще се опитват да го контузят. Гледам го гласят за титуляр с 1 седмица тренировки.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 10 сеп 2010 12:44

От сръбските лечители признавам само д-р Индира Радач, д-р Драгана Мирковиц и Д-р Байа :lol: :lol: :lol:
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 10 сеп 2010 12:49

Балтанов ,може да го купиш за 20 лева да си играете в квартала двамата! Некадърник, вечната надежда!
Жалко за Бужутера , ако е истина! Дано не е!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 10 сеп 2010 12:50

pomiqrat написа:Май и Слори ще се опитват да го контузят. Гледам го гласят за титуляр с 1 седмица тренировки.

по принцип пишеш само глупости, но в това отношение си прав..... нямам думи. Гонзо беше толкова прост, сега и налага на останалите същите "мъжкарски" изпълнения.... нищо не е по-важно от здравето на един човек (дори и Левски), а това със сръбските врачки.... no comment.... тва не е лечение - просто не усещаш болка преди да се довършиш окончателно... то, ако ставаше така, хората нямаше да учат по 7 години за да стават доктори, а някоя врачка в Сърбия да лекува по-бързо....
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Левски”