Това няма да е истина. Ако назначат този за треньор ще бъде голяма простотия. Не виждам с какво е по-добър от дузина български имена. И дума не трябва да става за Левски, Цска, кой от кои бил и с кои бил някога вързан... Трябва човек специалист, разбиращ играта, а не да въртят едни и същи, доказали своята несъстоятелност и некомпетентност имена.
Друг е въпроса, че наистина трудно някой истински специалист ще се съгласи да поеме затъналия български отбор.
БФС покани Йешич за национален селекционер
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Unforgiven_M
- Контакти:
- INZAGHI_99
- Контакти:
Re: БФС покани Йешич за национален селекционер
Червени_шампиони написа:
POPCORN написа:
Тук не става дума за сини и червени!!!
Незнам за вас, но ако това се случи - Аз повече никога няма да викам за този отбор и няма да стъпя на стадиона, напротив ще викам мощно срещу тази гавра.
Това е подигравка!!!!
Стоичков ще изтърпя и ще подкрепям, Стойчо Младенов ще изтърпя, но този НИКОГА!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
valio_av написа:ЛеWCкарчетата понаха да мрънкат,за тях ,по-добре е национала да не върви ама Мърльо да е там!Момчета колкото по-бързо се отървем от сянката на ЛеWCки над Националния,толкова по-бързо ще вдигнем отбора и ще жънем победа след победа.
Розовите фенки нещо много са се надъхали

От сутринта ви чета тук.
Вас не ви ебе кой е треньора,кой ще бъде.Вие се дъвчете на тема Левски - ЦСКА.
Следващия явно трябва да е колаборация.Да е играл или бил треньор и в двата отбора.
Интересно ще е тогава националния треньор на кой ще е трън!
Вас не ви ебе кой е треньора,кой ще бъде.Вие се дъвчете на тема Левски - ЦСКА.

Следващия явно трябва да е колаборация.Да е играл или бил треньор и в двата отбора.
Интересно ще е тогава националния треньор на кой ще е трън!

veseo написа:Айде, всички чорбари са щастливи от евентуално идване на техния Йешич - нормално, след левскар време беше да дойде цскар селекционер, та да се разменят ролите.
Както и вие от петата секунда бяхте убедени, че Мъри е "просто говедо и не става".
Това, че някакъв пубер вика "Йешич - един от нас" значи, че всички цесекари сме във възторг от такава възможност ??
Тая партенка насериозно ли я взимате ??? А Мъри си е просто говедо, да, то се видя...
blue avalanche написа: Аз искам нашите футболисти да играят добре за Левски!Не страдам от манията,че непременно трябва да са национали!Аз ги искам здрави,читави и отпочинали за мачовете на моя отбор.А те не са малко!И всички до един-важни!
Аз не искам те да стават отдушник на чорбарската злоба след поредния буламач на национала(а такива тепърва предстоят,вервайте ми).Аз и така си ги обичам.
Аз искам да си напълните национала с каквито ви душа сака футбалери,че после да си ги плюете на воля след мача!
Прави сте,че нито Минев,нито Милиев,нито Гаджев,нито някой друг от Левски става за национала.На мен ми стига да стават за Левски.
А вий си глейте работата!
Евала за мнението...типично говеждо. Три дни защитаваше Мърльо националния селекционер, като Матросов на амбразурата, но вече само левски ти е важен, националния не, или и преди те е интересувал, но само заради Насо Обецата и Бостанджията ?
- Al_Abrashev
- Контакти:
Върха на падението на футболния съюз: Йешич - национален селекционер....
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
- Th3_BuTcH3R
- Контакти:
Иешич за толкова години работа в България не се научи да говори на български...сега ще го правим нацонален трньор....
- blue avalanche
- Контакти:
eMs1 написа:veseo написа:Айде, всички чорбари са щастливи от евентуално идване на техния Йешич - нормално, след левскар време беше да дойде цскар селекционер, та да се разменят ролите.
Както и вие от петата секунда бяхте убедени, че Мъри е "просто говедо и не става".
Това, че някакъв пубер вика "Йешич - един от нас" значи, че всички цесекари сме във възторг от такава възможност ??
Тая партенка насериозно ли я взимате ??? А Мъри си е просто говедо, да, то се видя...blue avalanche написа: Аз искам нашите футболисти да играят добре за Левски!Не страдам от манията,че непременно трябва да са национали!Аз ги искам здрави,читави и отпочинали за мачовете на моя отбор.А те не са малко!И всички до един-важни!
Аз не искам те да стават отдушник на чорбарската злоба след поредния буламач на национала(а такива тепърва предстоят,вервайте ми).Аз и така си ги обичам.
Аз искам да си напълните национала с каквито ви душа сака футбалери,че после да си ги плюете на воля след мача!
Прави сте,че нито Минев,нито Милиев,нито Гаджев,нито някой друг от Левски става за национала.На мен ми стига да стават за Левски.
А вий си глейте работата!
Евала за мнението...типично говеждо. Три дни защитаваше Мърльо националния селекционер, като Матросов на амбразурата, но вече само левски ти е важен, националния не, или и преди те е интересувал, но само заради Насо Обецата и Бостанджията ?
И тогава ти писах,пиша ти и сега.Пиша го бавно,за да можеш да разбереш!
1.НЕ СЪМ про-Стоилов,но съм АНТИ тези,които го оплюха още преди първия мач с национала!Само защото,като треньор на Левски,доста време им "бъркаше в червата"!
2.Отдавна не ми дреме за национала!На футболистите в него не им дреме,защо на мен да ми дреме?Така и така знам,че никъде няма да се класираме.В този ред на мисли-няма по-тъпо скандиране от:"Победа и пак победа бла-бла-бла..."А българите(тези на терена) отдавна вече не са "юнаци".
3.Доколкото знам,темата е националния отбор.Защо мислиш,че на някого му е интересно какво мислиш ТИ за МЕН?Защо мислиш,че на МЕН ми пука какво мислиш ТИ за МЕН?
- martini_bg
- Контакти:
Ха, Йешич!!!
Той даже потвърдил,че от БФС са говорили с него(според Спортала).
Сръбския спец щял да дойде с целия си щаб,като имал вече готова визия за възраждането на БГ нацонала.
Във щаба на известния с прозвището Генерала влизат:
проф.Юлиан Вучков-тактическа и психологическа подготовка
МонДьо-пресаташе и рехабилитатор
Ален Луннасветлина-скаут
Божо Скарович-диетолог(српска плескавица,пърленки,наденица с праз и пръжки)
Той даже потвърдил,че от БФС са говорили с него(според Спортала).
Сръбския спец щял да дойде с целия си щаб,като имал вече готова визия за възраждането на БГ нацонала.
Във щаба на известния с прозвището Генерала влизат:
проф.Юлиан Вучков-тактическа и психологическа подготовка
МонДьо-пресаташе и рехабилитатор
Ален Луннасветлина-скаут
Божо Скарович-диетолог(српска плескавица,пърленки,наденица с праз и пръжки)
Йешич е доказан некадърник. По тактическа неграмотност само Мъри му е конкуренция. Йешич стана треньор с медийно перене, но му липсват реалните успехи.
В Сърбия има само два треньора - Милутинович и Петрович.
В Сърбия има само два треньора - Милутинович и Петрович.
Върни се в “Футбол - България”