БФС покани Йешич за национален селекционер

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
nedev30
Контакти:

Re: БФС покани Йешич за национален селекционер

Мнениеот nedev30 » 10 сеп 2010 09:02

LSFC 1914 написа:Сега и сръбските подлоги ли ще взимаме! Май и аз ще се откажа от националния отбор ... :cry:

Кой е подлога е боклук ???? Йешич завинаги един от нас !!!
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 10 сеп 2010 09:04

Не бе малко ни е... !!!
Да викнат Турчин за треньор (мани че и Терим се спомена някъде) че със Сърбин-а срама не е толкова голям.
ИзображениеИзображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 10 сеп 2010 09:13

Айде, всички чорбари са щастливи от евентуално идване на техния Йешич - нормално, след левскар време беше да дойде цскар селекционер, та да се разменят ролите.

nedev30 написа:Ние защото до сега бяхме вързали цъфнали. Теляга тъпа. Как давате оценки за 5 сек

Както и вие от петата секунда бяхте убедени, че Мъри е "просто говедо и не става".
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
valio_av
Контакти:

Мнениеот valio_av » 10 сеп 2010 09:15

ЛеWCкарчетата понаха да мрънкат :lol: ,за тях ,по-добре е национала да не върви ама Мърльо да е там!Момчета колкото по-бързо се отървем от сянката на ЛеWCки над Националния,толкова по-бързо ще вдигнем отбора и ще жънем победа след победа.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 10 сеп 2010 09:25

valio_av написа:ЛеWCкарчетата понаха да мрънкат :lol: ,за тях ,по-добре е национала да не върви ама Мърльо да е там!Момчета колкото по-бързо се отървем от сянката на ЛеWCки над Националния,толкова по-бързо ще вдигнем отбора и ще жънем победа след победа.

И тва ще стане с някой от вашите алкохолици, нали? Интересно, явно и за вас е по-добре национала да не върви, ама да не е левскар начело, нали? Както се и очакваше, който и от провалилите се ваши треньори (Тройчо, Морков, Йешич) да назначат ще сте на седмото небе. Май наистина имате комплекси от Левски, досега мислех че сте еднакви и се мразите едни други просто, ама тва на бая комплекси си намирисва вашето...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 сеп 2010 09:27

valio_av написа:ЛеWCкарчетата понаха да мрънкат :lol: ,за тях ,по-добре е национала да не върви ама Мърльо да е там!Момчета колкото по-бързо се отървем от сянката на ЛеWCки над Националния,толкова по-бързо ще вдигнем отбора и ще жънем победа след победа.

Всъщност си прав!
Аз искам нашите футболисти да играят добре за Левски!Не страдам от манията,че непременно трябва да са национали!Аз ги искам здрави,читави и отпочинали за мачовете на моя отбор.А те не са малко!И всички до един-важни!
Аз не искам те да стават отдушник на чорбарската злоба след поредния буламач на национала(а такива тепърва предстоят,вервайте ми).Аз и така си ги обичам.
Аз искам да си напълните национала с каквито ви душа сака футбалери,че после да си ги плюете на воля след мача!
Прави сте,че нито Минев,нито Милиев,нито Гаджев,нито някой друг от Левски става за национала.На мен ми стига да стават за Левски.
А вий си глейте работата!

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 10 сеп 2010 09:39

Предлагам да организираме национален протест пред сградата на БФС ако този сръбски простак наистина бъде назначен за старши треньор.
На стар краставичар краставици не продавайте !

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 10 сеп 2010 09:39

БФС ръководителите доказват че са идиоти вън тез боклуци от футбола в България.Ако това стане предлагам всички любители на футбола да протестираме пред БФС НЕКА ГИ ИЗХВЪРЛИМ ТЕЗ БОКЛУЦИ .

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 10 сеп 2010 09:41

nedev30 написа:
LSFC 1914 написа:Сега и сръбските подлоги ли ще взимаме! Май и аз ще се откажа от националния отбор ... :cry:

Да, от ВАС червените може да е, ама няма нужда да става национален селекционер. Почти навсъкъде се е провалял. Нека някой да ме поправи, ако греша. ;)
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 сеп 2010 09:51

messi7 написа:
nedev30 написа:

Да, от ВАС червените може да е, ама няма нужда да става национален селекционер. Почти навсъкъде се е провалял. Нека някой да ме поправи, ако греша. ;)

Като е един от тях,да си го зимат у Цесекату...

Върни се в “Футбол - България”