Съперниците: Мястото на Ботев не е във "В" група! Не можем да се мерим с тях !
Съперниците на Ботев (Пловдив) във "В" група все по-често негодуват заради ситуацията в родния футбол, която по невоя ги изправя срещу отбор като Ботев (Пловдив).
След разгромната победа на "канарчетата" срещу Загорец с 8:0, помощник-треньорът на отбора от Нова Загора Андрей Павлевзаяви, че мястото на Ботев просто не е тук, а конкуренция просто няма.
„Искам да честитя заслужената победа на домакините. Днес играхме срещу един много добър, балансиран и обигран отбор. Опитахме се да играем малко по-дефанзивно, защото знаем какво представлява Ботев Пловдив, но не успяхме. Някои необмислени постъпки на наши футболисти помогнаха да се стигне до този резултат.
Мястото на Ботев не е в тази група и аз им пожелавам да се върнат там където им е мястото, защото и тази публика заслужава много повече.
По-малките клубове не можем да се борим с отбори като Ботев. Ще трябва да се извиним на нашите фенове в Нова Загора, макар и те да са малко. Това е положението.
Целите ни са да изградим млад отбор, с местни играчи. Искаме да сме в първата 10-ка, но може и да се окажем в дъното, борейки се за оставане в групата”, заяви Павлев на пресконференцията след мача с Ботев.
Съперниците: Мястото на Ботев не е във "В" група!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Alternative
- Контакти:
Re: Съперниците: Мястото на Ботев не е във "В" група!
Кристално ясно е ,че мястото на Ботев не е във В група.Благодарим на съперниците. 

-
- Контакти:
Ами прав е човека!Ако имаше кой да помисли поне малко в това скапано БФС нямаше да се стигне до тук!Загубена година за Ботев...загубено време и излишни разходи за тези,които гостуват в Пловдив/включително и за Нефтохимик
...остава им само празника на хората,където Ботев гостува!Но така ще е...трябвало е да се мине и през това!И едно голямо Благодаря на ръководството за това ,което направи и продължава да прави!Благодарности и за футболистите,които въобще се съгласиха да ритат във В група,но в името на БОТЕВ!Успех на всички!

- nik_bg1
- Контакти:
bultrasbpd написа:Ами прав е човека!Ако имаше кой да помисли поне малко в това скапано БФС нямаше да се стигне до тук!
БФС и мисъл...

Момчета аз съм левскар,но ми е кристално ясно,че Ботев не трябва да е във "В" група,защото има славна история и традиции на отбор,който задължително трябва да е в елита.Ясно е че ще се качат към "Б" група още тази година и дано стигнат до "А" по-бързо,защото ми се гледат зрелищни пловдивски дербита и мелета

- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...
- nik_bg1
- Контакти:
sinia написа:vhpvhp написа:sinia написа:А каде ви е мястото?
Опитай на правилен български , може би ще ти се отговори .
С "майна" ли трябваше да започна?
Опитай,пак.

Разбира се , че мястото на Ботев Пловдив е в "А" група ! Винаги е било така и така трябва да бъде !
Преди мача с Нафтата не се мислете за непобедими.Истината е,че има кампания да се върнете бързо кадето ви е мястото,за разлика от други центрове.Каде са медиите, като става на въпрос за Плевен,Враца,Дупница,Велико Търново и прочие.Много сте ми симпатични, но медиите и вашите теми стават досадни.Все едно без вас няма да има футбол.Жалко за медиите,че лижат гъзовете на определени отбори.Само Ботев Враца

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
sinia написа:Вижте се каде сте и си намерете място в строя.
Пич пише се къде. Стига си спамил с глупости. За втори път го грешиш.
Въпреки че цялата ситуация с Ботев миналата година много ме изнерви, заради феновете ви с непрекъсният плач по форумите, сега искам да ви пожелая успех. Успяхте да се дигнете от пепелта, успяхте да изградихте отбор и ви пожелавам да го запазите и да се развивате. Няма нищо по-хубаво за български футбол от отбор като вашия, запазили сте една малка частица от красотата на футбола, която отдавна се е изгубила в грандовете Левски и ЦСКА. Също надявам се публиката ви е достатъчно културна и няма да се стига до изцепки. Мисля, че доказахте че сте най-посещавания и най-подкрепения отбор. Колкото блудкаво и клиширано, определено сте малка искрица в българският футбол. Да се надяваме, че като влезнете в А група(вижда се че имате сили за това), ще си останете същия отбор и пак няма да се лепне някой плазмодий за вас. Поздрави !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
- plovdivchanina
- Контакти:
forzajuve написа:Преди мача с Нафтата не се мислете за непобедими.Истината е,че има кампания да се върнете бързо кадето ви е мястото,за разлика от други центрове.Каде са медиите, като става на въпрос за Плевен,Враца,Дупница,Велико Търново и прочие.Много сте ми симпатични, но медиите и вашите теми стават досадни.Все едно без вас няма да има футбол.Жалко за медиите,че лижат гъзовете на определени отбори.Само Ботев Враца
Ква кампания за връщане ако не знаеш БФС хич не ни обичат. Жалко е че точно фен на съимениците от Враца го казва това отбор, който много уважавам, също един от великите в България. БФС се изгавриха с нас като Перуката дори ни предложи да говорим с Христолов за лиценз и никой няма основание да смята, че сме подпирани и тем подобни глупости. А и вече като имаме пари май всички започнаха да ни завиждат.