VesMil написа:Видима се представят добре до сега,така че мисля ще бият Черно море. 1:0 или 2:1
И аз съм на същото мнение.Видяхме как затрудниха Левски отбора на Видима,а и играят много приятен футбол.1:0 за Видима.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
VesMil написа:Видима се представят добре до сега,така че мисля ще бият Черно море. 1:0 или 2:1
Гочето1913 написа:Истината е ,че ни трябва един добър тренжор и това за мен е Илиан Илиев!Не виждам как ще успеем с Велизар Попов!Не виждам!За съжаление моята прогноза е негативна, но дано победим, защото отборът е съсипан!Аз мисля, че единственият добър треньор за нас е Илиан Илиев!
ЧерноМореВарна написа:Гочето1913 написа:Истината е ,че ни трябва един добър тренжор и това за мен е Илиан Илиев!Не виждам как ще успеем с Велизар Попов!Не виждам!За съжаление моята прогноза е негативна, но дано победим, защото отборът е съсипан!Аз мисля, че единственият добър треньор за нас е Илиан Илиев!
Аз пък мисля, че трябва да се стегнат и да заиграят, щото на терена има 22 крака и нито един не е на Велизар
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта