Има ли път за националния отбор и какъв според вас е той?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Моята истина за България!!

Мнениеот INZAGHI_99 » 09 сеп 2010 17:25

Минаха два дена от трагичната игра и загуба на националният отбор по футбол от Черна гора и горчилката в мен все още стои. Все още се опитвам да си обясня фактите довели до това срамно за всички нас Българи обичащи футбола ни положение.
Футболистите ни, Станимир Стоилов, Наско Сираков, БФС или просто футбола ни е толкова слаб, че го докарахме до тук??! Къде е вината??!!!
Прокраднаха се мнения, че футбола ни трябва да стане аматьорски и какви ли не простотии от болни журналистически мозъци. Болни защото същите тези журналисти са на слугинаж при кой ли не или по точно при този, който плати повече.
Още веднъж ще си задам въпроса Къде е вината?? Дали Ние феновете или журналистите.

Вината е навсякъде във всички тези изброени неща, но не се разделя по равно!!!
Виновни сме ние феновете, че когато играе България се делим на червени, сини, лилави, зелени и т.н. Виновни сме, че обиждаме играчите ако те са на Левски или ако са на Цска и при първата им грешка им лепваме клишето – „Не става”. Нека веднъж да го спрем това!!!! Онзи ден червена България вика ОСТАВКА, синята се чудеше какво да каже!! Сините фенове псуваха Иван Иванов, червените Илиян Стоянов.
Национална черта Българска да плюем всеки и всичко само ей така за спорта. Ако има състезание за „надплюване” на съседи, на колеги, на хора ей така, България ще е вечно първа!!!
Какво значение има това, че има 6 играча на Левски или пък утре 8 на Цска??!! Нали днес ЛЕВСКИ са с по-добри футболисти утре Цска!!!!??? Испания като стана световен шампион с 9 играча на Барса, да не би тези фенове на Реал да не се радваха???!!!!
Стига се деляхме!!!!!

Стига и болните журналистически мозъци са писали глупости, има един който ми е особено „любим” , той не е журналист той е ментално болен мозък, с остра нужда да изпусне парата насъбрала се в мишата му душичка, за да не му е виновен ЛЕВСКИ за всичко. Другите журналисти стига писахте и задавахте угодни въпроси, кога ще се намери един да зададе НЕУДОБНИТЕ ВЪПРОСИ?? Стига слугинаж на този или онзи, стига платени мнения!!! Онзи ден след мача когато в интервюто след мача Б.Михайлов каза не ме питайте за чужденец, защото вижте колко взима този на Русия, ЗАЩО НЕ ГО ПИТАХТЕ КОЛКО ВЗИМА този на Грузия(Клаус Топмьолер) или този на Черна Гора???!!!
Други Болни мозъци отписаха футбола ни, като не ви харесва отивайте в Гърция, Турция, Румъния и където си искате и там станете журналисти!!!
Бербатов защо си тръгна???

Вината на Станимир Стоилов е огромна също няма спор, с тази игра от вторник Левски загуби титла с 16-точки разлика. Хаотична и Безидейна!!! За сгрешените смени, няма коментар!!!!
Ако си наистина добър треньор ще ходиш по мачове да гледаш своите избраници, нещо което Стоилов пропускаше.
Ако си треньор, който иска да се развива ще ходиш на стажове, няма нищо срамно – да си на стаж при Сър Алекс, при Капело, при Липи, при Мауриньо, при Ван Гаал. Спомнете си- Мауриньо кой поздрави първи като спечели КЕШ и защо???!! Ван Гаал защото е бил от първите му учители!!!
Ако си добър треньор няма да викаш футболисти с 20 мин игра общо за 2 години от отбори като Амкар,Васлуй,Алания и прочие, които с нищо не са подобри от ЛЕВСКИ, Цска, Литекс.
Защото не ми обяснявайте, че един Иво Иванов,Милиев, Пламен Николов или Танко Дяков или Сашо, нямаше да се справи по зле от Иван Иванов или Илиян Стоянов.

Да футбола ни е слаб няма спор, но футболисти с 15-20 мин игра като Пеев,Сираков, Чавдар Янков и Димитър Рангелов с нищо не са по-добри от Гаджев, Румен Трифонов, Иван Стоянов.
Никой не е застрахован от загуби, но защо никой не пробва тези играчи в контроли???!!!

И тук отговора идва и в основният виновник за това -БФС!!!
Мениджърски игри, игри на Михайлов и компания, които са се оплели в мрежа от фирми с останалите членове от изпълкома, с които точат Българският футбол.
Как няма пари за чужденец се питам??? Като всяка година ФИФА налива между милион, милион и половина евро за развитието на футбола, отделно от спонсори идват около милион лева и от такси за регистрация и участие в А група Б група и т.н отборите плащат и пълнят касата с още 1-2 милиона лева, това е бюджет от 5-6 милиона лева!!! Къде отиват тези пари??? Защо никой не зададе този въпрос??!!!
Дали тези пари отиват във фирми .............(не искам да им цитирам имената, всеки с достъп до търговските регистри може да види 5 от фирмите на Б.М с кои хора са в съдружие)???!!!
Помията на БФС е пълна, игрите също и големите губещи сме Ние и Българският футбол, вина имаме всички. Според повечето изход в тунела няма.
Според мен има – нова управа в БФС, нов треньор Чужденец и примерен списък с футболисти доказали по някакъв начин, че имат качества:
Иванков, Акалски, Стоянов, Караджов.
Миланов,Манолев,К.Стоянов,Минев,Иво Иванов, Милиев, Тунчев,Пламен Николов,Танко Дяков, Александър Александров –Сашо.
Гаджев, Стилян Петров, Иван Стоянов, Б.Георгиев, Ивелин Попов, Галин Иванов, Дани Младенов, Мартин Петров, Румен Трифонов, Николай Димитров.
Бербатов, Божинов, Макриев, Рангелов, Мицански.

Темата е дълга и тъжна. Истината е някъде, но едва ли ще я открия. Дано някой се опита да оправи кашата наречена БГ ФУТБОЛ.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Моята истина за България!!

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 09 сеп 2010 17:41

БЛА-БЛА-БЛААААААААА...........
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 09 сеп 2010 17:41

INZAGHI_99 написа:Минаха два дена от трагичната игра и загуба на националният отбор по футбол от Черна гора и горчилката в мен все още стои. Все още се опитвам да си обясня фактите довели до това срамно за всички нас Българи обичащи футбола ни положение.
Футболистите ни, Станимир Стоилов, Наско Сираков, БФС или просто футбола ни е толкова слаб, че го докарахме до тук??! Къде е вината??!!!
Прокраднаха се мнения, че футбола ни трябва да стане аматьорски и какви ли не простотии от болни журналистически мозъци. Болни защото същите тези журналисти са на слугинаж при кой ли не или по точно при този, който плати повече.
Още веднъж ще си задам въпроса Къде е вината?? Дали Ние феновете или журналистите.

Вината е навсякъде във всички тези изброени неща, но не се разделя по равно!!!
Виновни сме ние феновете, че когато играе България се делим на червени, сини, лилави, зелени и т.н. Виновни сме, че обиждаме играчите ако те са на Левски или ако са на Цска и при първата им грешка им лепваме клишето – „Не става”. Нека веднъж да го спрем това!!!! Онзи ден червена България вика ОСТАВКА, синята се чудеше какво да каже!! Сините фенове псуваха Иван Иванов, червените Илиян Стоянов.
Национална черта Българска да плюем всеки и всичко само ей така за спорта. Ако има състезание за „надплюване” на съседи, на колеги, на хора ей така, България ще е вечно първа!!!
Какво значение има това, че има 6 играча на Левски или пък утре 8 на Цска??!! Нали днес ЛЕВСКИ са с по-добри футболисти утре Цска!!!!??? Испания като стана световен шампион с 9 играча на Барса, да не би тези фенове на Реал да не се радваха???!!!!
Стига се деляхме!!!!!

Стига и болните журналистически мозъци са писали глупости, има един който ми е особено „любим” , той не е журналист той е ментално болен мозък, с остра нужда да изпусне парата насъбрала се в мишата му душичка, за да не му е виновен ЛЕВСКИ за всичко. Другите журналисти стига писахте и задавахте угодни въпроси, кога ще се намери един да зададе НЕУДОБНИТЕ ВЪПРОСИ?? Стига слугинаж на този или онзи, стига платени мнения!!! Онзи ден след мача когато в интервюто след мача Б.Михайлов каза не ме питайте за чужденец, защото вижте колко взима този на Русия, ЗАЩО НЕ ГО ПИТАХТЕ КОЛКО ВЗИМА този на Грузия(Клаус Топмьолер) или този на Черна Гора???!!!
Други Болни мозъци отписаха футбола ни, като не ви харесва отивайте в Гърция, Турция, Румъния и където си искате и там станете журналисти!!!
Бербатов защо си тръгна???

Вината на Станимир Стоилов е огромна също няма спор, с тази игра от вторник Левски загуби титла с 16-точки разлика. Хаотична и Безидейна!!! За сгрешените смени, няма коментар!!!!
Ако си наистина добър треньор ще ходиш по мачове да гледаш своите избраници, нещо което Стоилов пропускаше.
Ако си треньор, който иска да се развива ще ходиш на стажове, няма нищо срамно – да си на стаж при Сър Алекс, при Капело, при Липи, при Мауриньо, при Ван Гаал. Спомнете си- Мауриньо кой поздрави първи като спечели КЕШ и защо???!! Ван Гаал защото е бил от първите му учители!!!
Ако си добър треньор няма да викаш футболисти с 20 мин игра общо за 2 години от отбори като Амкар,Васлуй,Алания и прочие, които с нищо не са подобри от ЛЕВСКИ, Цска, Литекс.
Защото не ми обяснявайте, че един Иво Иванов,Милиев, Пламен Николов или Танко Дяков или Сашо, нямаше да се справи по зле от Иван Иванов или Илиян Стоянов.

Да футбола ни е слаб няма спор, но футболисти с 15-20 мин игра като Пеев,Сираков, Чавдар Янков и Димитър Рангелов с нищо не са по-добри от Гаджев, Румен Трифонов, Иван Стоянов.
Никой не е застрахован от загуби, но защо никой не пробва тези играчи в контроли???!!!

И тук отговора идва и в основният виновник за това -БФС!!!
Мениджърски игри, игри на Михайлов и компания, които са се оплели в мрежа от фирми с останалите членове от изпълкома, с които точат Българският футбол.
Как няма пари за чужденец се питам??? Като всяка година ФИФА налива между милион, милион и половина евро за развитието на футбола, отделно от спонсори идват около милион лева и от такси за регистрация и участие в А група Б група и т.н отборите плащат и пълнят касата с още 1-2 милиона лева, това е бюджет от 5-6 милиона лева!!! Къде отиват тези пари??? Защо никой не зададе този въпрос??!!!
Дали тези пари отиват във фирми .............(не искам да им цитирам имената, всеки с достъп до търговските регистри може да види 5 от фирмите на Б.М с кои хора са в съдружие)???!!!
Помията на БФС е пълна, игрите също и големите губещи сме Ние и Българският футбол, вина имаме всички. Според повечето изход в тунела няма.
Според мен има – нова управа в БФС, нов треньор Чужденец и примерен списък с футболисти доказали по някакъв начин, че имат качества:
Иванков, Акалски, Стоянов, Караджов.
Миланов,Манолев,К.Стоянов,Минев,Иво Иванов, Милиев, Тунчев,Пламен Николов,Танко Дяков, Александър Александров –Сашо.
Гаджев, Стилян Петров, Иван Стоянов, Б.Георгиев, Ивелин Попов, Галин Иванов, Дани Младенов, Мартин Петров, Румен Трифонов, Николай Димитров.
Бербатов, Божинов, Макриев, Рангелов, Мицански.

Темата е дълга и тъжна. Истината е някъде, но едва ли ще я открия. Дано някой се опита да оправи кашата наречена БГ ФУТБОЛ.

Браво! Много точно и изчерпателно! Но кашата БГ Футбол с това БФС няма да се оправи!

vonabrav
Контакти:

Мнениеот vonabrav » 09 сеп 2010 17:48

Съгласен съм с колегата. Днеска си направих труда и аз да видя Боби Михайлов в какви фирми участва, с кой , направо нямам думи. Такова източване на пари. Лошото е, че не е само той, проверете и другите в изпълкома. Всичка са навързани, като свински черва. Как един журналист не си направи труда да хване да разгледа всичките тези хора в какви фирми участват и по какъв начин са свързани с българския футбол.

Потребителски аватар
cvalkov
Контакти:

Мнениеот cvalkov » 09 сеп 2010 18:29

България не е само футбол. България е затънала до гуша в блатото на мизерията - не само материална, но и морална. Това, което се случва с националния отбор по футбол е логично продължение на цялостната деградация на държавата...
Понеже днес е 9-ти септември, използувам случая. Никога не забравяйте тази дата! Нека никога тази епоха да не се повтаря!Днес продължаваме да берем плодовете със 66 годишна давност.
А за футбола не се кахърете. Ще стане нормален спорт...но когато преодолеем другите - по-важните проблеми.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 сеп 2010 18:31

1) Треньор чужденец ! По възможност Немец !За тях поне съм сигурен, че не приемат да им се налага кой да играе и кой не.
2) Да излезе някой от БФС и да каже: " Зле сме", не чакайте нищо в близките 1-2 години, НО имаме стратегия за развитие:
- Почваме да градим нов млад отбор, до 25 години на играч максумум.
- Треньорът САМ избира селекцията. Треньорът САМ решава каква ще е схемата на игра.
3) Министерството на физическото възпитание и спорта установява СТРОГ контрол на парите, които минават през БФС и иска отчет за всяка стотинка на данъкоплатеца.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Shumen1929
Контакти:

Мнениеот Shumen1929 » 09 сеп 2010 18:48

Аз искам да погледнем и друга гледна точка.Никой не се меси на националния селекционер и той сам избира играчите си!Каква е сметката на Боби Михайлов да казва кой да играе и кой не?
При едно евентуално класиране в сметката на БФС ще влезне сериозна сума пари,а днес Лечков спомена те(златното поколение) колко са донесли на БФС и как тези пари вече липсват.
В тази ситуация дори и мениджърите не могат да спечелят нещо,защото тези футболисти нищо не струват.Има доста неща за които искам да пиша,ако ще и само от теоретична гледна точка,но ще е малко по-късно защото в момента съм доста ангажиран :(

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 09 сеп 2010 19:20

Shumen1929 написа:Аз искам да погледнем и друга гледна точка.Никой не се меси на националния селекционер и той сам избира играчите си!Каква е сметката на Боби Михайлов да казва кой да играе и кой не?
При едно евентуално класиране в сметката на БФС ще влезне сериозна сума пари,а днес Лечков спомена те(златното поколение) колко са донесли на БФС и как тези пари вече липсват.
В тази ситуация дори и мениджърите не могат да спечелят нещо,защото тези футболисти нищо не струват.Има доста неща за които искам да пиша,ако ще и само от теоретична гледна точка,но ще е малко по-късно защото в момента съм доста ангажиран :(

Боби Михайлов си гледа далаверата и собствения джоб и не го интересува сметката на БФС! :mrgreen:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ToT_TheBlue
Контакти:

Мнениеот ToT_TheBlue » 09 сеп 2010 19:22

cvalkov написа:България не е само футбол. България е затънала до гуша в блатото на мизерията - не само материална, но и морална. Това, което се случва с националния отбор по футбол е логично продължение на цялостната деградация на държавата...
Понеже днес е 9-ти септември, използувам случая. Никога не забравяйте тази дата! Нека никога тази епоха да не се повтаря!Днес продължаваме да берем плодовете със 66 годишна давност.
А за футбола не се кахърете. Ще стане нормален спорт...но когато преодолеем другите - по-важните проблеми.

Абсолютно съм съгласен с теб!
На здраве!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 09 сеп 2010 19:23

Уф с тия мениджърски интереси вече се излагате, да не би да си въобразявате че някой му дреме играча викан ли е в националния или не е , клубовете оттатък правят много задълбочена преценка на всеки който взимат. Ситуацията изобщо не е проста и чужденец треньор ще ни свърши работа колкото на свинче звънче, Искате да строите къща от покрива , ми не става така. от тия дето паднаха от Казахстан ли ще викате играчи. Сигурно има по добри варианти за тоя или оня пост но като цяло това е положението с наличните футболисти и нови не се задават. А да и ако някой мисли че Боби Михайлов е големия играч и прави далавери значи е сбъркал човека, само му погледнете физиономията той на 2 магарета сено не може да раздели, виж в изпълкома има интересни личности. вижте кои са и като ги видите ще разберете че то не остават хора за опозиция защото всички са там.

Върни се в “Национален отбор”