delqnski47 написа:cska_90 написа:jorovg написа:ОК, аз първи почнах с въпроса, кажи ти какво искаш, за да отидеш на мач. Да се построи стадион или ремонтира Армията ще отнеме мин. 2 години, за строеж повече. Да се остави треньора две години, значи ли, че през това време няма да ходиш на мач. За детско-юношеската школа - мислиш ли, че на Царско село е по-лошо от сгурията на 4-ти км, базата на Панчарево се ремонтира в момента, къде да идат? Какво за теб е ангажирано отношение към привържениците - скара и бира ли искаш да дават от благодарност, че си отишъл на мач?
Дали си запознат от начина на протест на английските фенове примерно срещу лошите им собственици - НА СТАДИОНА, подкрепяйки отборо си.
Ако на теб ти е по-интересно да гледаш мача в миризливо заведение покрай стадиона, вместо да си вътре и да се навикаш хубаво - ОК, но не занимавайте нормалните фенове с глупостите си. Ако искате си се събирайте по къщи, квартали и бирарии и се забавлявайте - кой както намери за добре.
Това, което искам да ти кажа е, че тези искания са съшити с бели конци и зад тях ПРОЗИРАТ други интереси, не тези на футболен клуб ЦСКА.
Искам ТИТАН да се махнат-нищо повече или поне да направят ЕДИН нормален ход най-накрая!!!
До колкото знам,досега са направили ТРИ нормални хода:
-Ремонтират базите в Панчарево
-Намалиха драстично цените
-Спасиха ни от В група
Може да има и още!За сега не се сещам...
Естествено имам и критики(и то не малко) към тях,но въпроса беше,че не са направили нито един нормален ход
1.Не съм видял-не мога да коментирам
2.Нищо не са намаляли-те си бяха такива преди тях-така,че........................
3.И каква полза-като след година пак ще озовем в същата ситуация?