Ултрасите на ЦСКА продължават бойкота

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiko75
Контакти:

Re: Ултрасите на ЦСКА продължават бойкота и срещу Литекс

Мнениеот kiko75 » 09 сеп 2010 18:45

jorovg написа:ОК, а каква е алтернативата като се махнат. Разбирам да има готови инвеститори, а те да се опъват. Ти знаеш ли за такива? Какво става след като се махнат - замисли се над този въпрос?
А искането за махането на Титан го няма в основанията за бойкот. Ти защо го подкрепяш?

а ти мислишли че го правят безплатно ли ;)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 сеп 2010 18:46

jorovg написа:ОК, а каква е алтернативата като се махнат. Разбирам да има готови инвеститори, а те да се опъват. Ти знаеш ли за такива? Какво става след като се махнат - замисли се над този въпрос?
А искането за махането на Титан го няма в основанията за бойкот. Ти защо го подкрепяш?

Щото имам собствено мнение!!С всичко ли трябва да се съгласявам!!Аз нямам нищо общо с 14-така,че.....!!А относно алтернатива-споко има такива!!Ако всичко стане добре-ще разберете!
Изображение

jorovg
Контакти:

Мнениеот jorovg » 09 сеп 2010 18:46

kiko75 написа:

Безплатно го правят на принципа на овцата и стадото, няма кой да вади пари да плаща за глупости, когато толкова лесно може да ги манипулира

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 09 сеп 2010 18:47

jorovg написа:
kiko75 написа:

Безплатно го правят на принципа на овцата и стадото, няма кой да вади пари да плаща за глупости, когато толкова лесно може да ги манипулира

грешиш единия е ГГ другия е черепа
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 сеп 2010 18:47

jorovg написа:
kiko75 написа:

Айде стига сиписал глупости-кажи кой е тоя дето ме манипулира!!Аз ти отговорих-сега е твой ред!?
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 сеп 2010 18:48

cska_90 написа:
jorovg написа:ОК, аз първи почнах с въпроса, кажи ти какво искаш, за да отидеш на мач. Да се построи стадион или ремонтира Армията ще отнеме мин. 2 години, за строеж повече. Да се остави треньора две години, значи ли, че през това време няма да ходиш на мач. За детско-юношеската школа - мислиш ли, че на Царско село е по-лошо от сгурията на 4-ти км, базата на Панчарево се ремонтира в момента, къде да идат? Какво за теб е ангажирано отношение към привържениците - скара и бира ли искаш да дават от благодарност, че си отишъл на мач?
Дали си запознат от начина на протест на английските фенове примерно срещу лошите им собственици - НА СТАДИОНА, подкрепяйки отборо си.
Ако на теб ти е по-интересно да гледаш мача в миризливо заведение покрай стадиона, вместо да си вътре и да се навикаш хубаво - ОК, но не занимавайте нормалните фенове с глупостите си. Ако искате си се събирайте по къщи, квартали и бирарии и се забавлявайте - кой както намери за добре.
Това, което искам да ти кажа е, че тези искания са съшити с бели конци и зад тях ПРОЗИРАТ други интереси, не тези на футболен клуб ЦСКА.

Искам ТИТАН да се махнат-нищо повече или поне да направят ЕДИН нормален ход най-накрая!!! ;)

До колкото знам,досега са направили ТРИ нормални хода:

-Ремонтират базите в Панчарево

-Намалиха драстично цените

-Спасиха ни от В група

Може да има и още!За сега не се сещам...
Естествено имам и критики(и то не малко) към тях,но въпроса беше,че не са направили нито един нормален ход ;)
Последна промяна от delqnski47 на 09 сеп 2010 18:48, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 сеп 2010 18:48

kiko75 написа:

И кой е ГГ??

Аре престани да лъжеш хората,че стваш смешен!
Изображение

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 09 сеп 2010 18:49

cska_90 написа:
kiko75 написа:

И кой е ГГ??

Аре престани да лъжеш хората,че стваш смешен!

гриша ганчев

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 сеп 2010 18:50

cska_90 написа:
TPAKTOP написа:Добре бе cska_90 не ми се включва във вашия спор ама ти какво ще спечелиш?! Представи си стане нещо подобно на това което сега ще опиша:
ЦСКА влиза и излиза от групите и продължава да мачка. Знаеш ли че в един такъв момент местата ви ще бъдат заети а вие ще бъдете забравени! Не го казвам да ви обидя ама ЦСКА ако почне да играе добре стадиона ще е пълен с вас или без вас ;) Бойкотирайте ама на стадиона!

Да всичко идеално-ама този сценарии е НЕВЪЗМОЖЕН бе-не виждаш ли накъде отиват нещата!!Какво да чакаме-да станем втори Ботев ли????На стадиона-и как точно се протестира на стадиона????Титан ги интересуват парите-а като си плащаш билета-боли ги ...,че си написъл нещо на някакъв плакат, или че си ги псувал!!А и това беше правено и в Севлиево и с ТНС-е резултата какъв е-никакъв!! ;)И за да изпреваря бъдещият ти въпрос-какъв е резултата от бойкота-еми никакъв и ще е такъв-докато има хора,който отричат очевдини неща!

:lol: Не въпроса ми е ТИТАН като си тръгнат кой ще дава пари за ЦСКА и нямали тогава да тръгнем по пътя на Ботев? :?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

jorovg
Контакти:

Мнениеот jorovg » 09 сеп 2010 18:50

cska_90 написа:

Щото имам собствено мнение!!С всичко ли трябва да се съгласявам!!Аз нямам нищо общо с 14-така,че.....!!А относно алтернатива-споко има такива!!Ако всичко стане добре-ще разберете!

Дано да е достоверна информацията ти и да стане, и да разберем скоро. Аз също не харесвам начина на управление на Титан, но ходя на мачове на ЦСКА, не на титан.
Само че твоя намек, ако е истина ми звучи нелогично. Та те ако имат "мераклия" за клуба биха изгладили всичко, за да му вдигнат цената. Освен ако въпросния "мераклия" не стои зад вас и се опитва да намали цената с тези глупости, но от това страда отбора, а тези над протестиращите си въртят далаверите.

Върни се в “ЦСКА”