Viktor4o_Rs написа:СВОБОДЕН , ще ти се изприщи езика от лизане ташаците на Мъри![]()
Сравнение между Дел Боске и Кауна е под достойнството ми да коментирам , да не говорим че тях ги били Аржентина 4:1 в контрола , а нас ни пере Кипър в ОФИЦИАЛЕН мач със същия резултат ...
Аз съм от тези дето не си сменят мнението през ден в зависимост от това на къде духа вятъра. Мнението си всеки ден сменят едни други, и те са тези които лижат нечии ташаци.
Жоржиньо написа:Ей ..чакай малко .. европейски шампиони ги направи Арагонес .. тоя дел боске е пълния некадърник .. взе отбор на готово ..оставаше и да не ги направи световни ..на Европейското Испания играеше футбол .. а на това Световно игра антифутбол
Без майтап вече, на Арагонес наистина му се случи. След като спечели европейската титла отиде във Фенербахче. Там разбира се очакваха титла от него веднага. Но отборът забуксува, изостана и не спечели нищо. И Арагонес изхвръкна след края на сезона. Но какаво стана после? Ами фенерите пак не спечелиха титлата и както изглежда няма да я спечелят скоро. Което ме успокоява, че от това не страдаме само ние.