Михайлов,Мартин,Стилиян,Коловати,Пелето май ще се отказват

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ivaylo70
Контакти:

Re: Михайлов,Мартин,Стилиян,Коловати,Пелето май ще се отказват

Мнениеот ivaylo70 » 09 сеп 2010 11:09

Здравейте колеги от форума, аз ще си позволя да дам един примерен национален отбор, а вие ако искате го коментирайте. Вратар: Боян Пейков( Локо Сф) или Пламен Илиев ( Видима), защита: Станислав Манолев (ПСВ), Йордан Милиев (Левски), Иво Иванов (Левски), Веселин Минев(Левски), халфове: Владимир Гаджев ( Левски), Румен Трифонов (ЦСКА), Валери Домовчийски (Херта)-(напоследък играе халф в Херта и се справя отлично), нападатели: Ивелин Попов (Газиантепспор), Николай Димитров (Касъмпаша), Димитър Макриев( Ашдод). Само искам да уточня, че не знам от чужденците подвизаващи се в България, кои имат български паспорт и могат да помогнат на националният отбор, затова не съм включил никой от тях. Въпреки това мисля, че тези , които съм написал биха направили доста приличен национален отбор, от който да не се срамуваме в бъдеще. Вие какво мислите?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 сеп 2010 11:13

С к'ви пръсти защитавате Михайлов не мога да разбера. Не го искам за вратар на "Левски", камо ли за националния! За мен не е виновно момчето, а баща му, който явно е доста амбициозен и властен. Нали, явно е че ще може да си изкарва заплатата като футболист, ама айде да не е на "Васил Левски". ;) Има вратари и Вратари. Той е от първите просто, а за национал трябва да е от вторите.
Пример за такъв вратар ли?
То е в главата това, а не в ръцете. На 7 метра само татко Барба може да е безгрешен. Петков в "Левски" е вадил мачове, които трябваше да загубим, а не е най-добрият вратар в света. Най-важното е да осъзнае отговорността. Да има топки!
По темата: абсолютно на чисто трябва да се почне като единствените хора за мен, които трябва да са титуляри от старите са Манолев и Стенли. Марто и компания като почнат да тичат тогава, дотогава - резерви!
Последна промяна от metodito на 09 сеп 2010 11:19, променено общо 1 път.

urkoto

Мнениеот urkoto » 09 сеп 2010 11:18

Ей стига с тоз Пламен Илиев бе, не ви ли писна. Момчето е перспективно, ама е още много, много младо за да правим от него голям футболист.

Иначе Перуци плаче, че нямало футболисти в България, ама съм сигурен, че Пената или Бай Гроздан ако се хванат за 1 месец такъв национален отбор ще селектират от играчи в "А" група и "чужденци", че на тия уелсци свят ще им се завие.
Това го заявявам най-отговорно :!:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2010 11:22

urkoto написа:Ей стига с тоз Пламен Илиев бе, не ви ли писна. Момчето е перспективно, ама е още много, много младо за да правим от него голям футболист.

Иначе Перуци плаче, че нямало футболисти в България, ама съм сигурен, че Пената или Бай Гроздан ако се хванат за 1 месец такъв национален отбор ще селектират от играчи в "А" група и "чужденци", че на тия уелсци свят ще им се завие.

Те щото Бай ти Гроздан и Пената в България такива отбори "селектираха"(от играчи в А група),че туй национал-мационал-уха-а-а...

asan111
Контакти:

Мнениеот asan111 » 09 сеп 2010 11:25

urkoto написа:... ама съм сигурен, че Пената или Бай Гроздан ако се хванат за 1 месец такъв национален отбор ще селектират от играчи в "А" група и "чужденци", че на тия уелсци свят ще им се завие.

Пената още предишния път заяви "най-отговорно", че нямаме "опорен" като Златко Янков ;)

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 09 сеп 2010 11:51

Интересно дали Лечков ще си подаде оставка. Защото е недопустимо член на изпълкома да напада треньора преди мача.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Мнениеот Niksyy » 09 сеп 2010 13:17

Мисля , че от старото поколение смисъл има само от Мартин и от Стилян.Факт , е че , ако се вземат играчи от "А" Група поне ще искат да се докажат и може да бъдат забелязани от друг чуждестранен отбор и това ще ги стимулира.Интересно ми е дали Жоазиньо е играл достатъчно , за да може да получи Българско гражданство други възможности са Гаджев, Дяков, Пиргов и др.

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 09 сеп 2010 13:32

прибавям само оня слешник иван иванов и им препоръчвам повече да не се навъртат даже около стадиона
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2010 13:34

Niksyy написа:Мисля , че от старото поколение смисъл има само от Мартин и от Стилян.Факт , е че , ако се вземат играчи от "А" Група поне ще искат да се докажат и може да бъдат забелязани от друг чуждестранен отбор и това ще ги стимулира.Интересно ми е дали Жоазиньо е играл достатъчно , за да може да получи Българско гражданство други възможности са Гаджев, Дяков, Пиргов и др.

И аз искам да се докажа-пуснете мен!Това ако е аргумент!Ако това е мотивация,интересно защо англичани,италианци,испанци въобще се обличат по екип за мачове в национала?За какво играят националите на Люксембург,Малта,Лихтенщайн?Да ги "забележат" чуждестранните отбори ли?

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 09 сеп 2010 13:35

СВОБОДЕН написа:Интересно дали Лечков ще си подаде оставка. Защото е недопустимо член на изпълкома да напада треньора преди мача.

този е толкова безочлив,че това ще е все едно капиталист да види на земята 2 стотинки и да не се наведе да ги вземе,пълен абсурд
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Върни се в “Национален отбор”