дано да го продаде, стискайте палци

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:Мен ме е страх, че една смяна на собствеността сега, може да развали обстановката в отбора. Особено ако дойдат хора, които имат различни идеи за спортното управление на клуба, да тръгнат да сменят треньори, директори. Иска ми се да дойде солиден бизнесмен, който обаче не се бърка в спортно-техническата част, но същевременно е достатъчно добре запознат с нея, за да взима точните решения, когато трябва. И само да не тръгнат да връщат Наско и Мъри точно сега, ще развалят всичко, което този отбор може да постигне.
eMs1 написа:А този ----> http://www.interpol.int/public/Data/Wan ... _21842.asp
какво ще каже по въпроса
Pepo1991 написа:Абе хора,какво толкова не сте доволни от Батков ??? Вижте отбора ни в момента . Точно Батков направи тази селекция и се вижда че момчетата играят добре . Според мен той трябва да си остане собственик.
Според информациите на срещата в офисите на Тодор Батков е присъствала и Мис България 2010 Ромина Андонова, която доскоро бе гадже на македонския футболист на Левски Дарко Тасевски.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта