Демек не е фен на Левски, а неосъзнат все още фен на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
samobotev написа:мани го този комплексиран син фен не виждаш ли че му трябват още 1-2 мнения тука и форума на Ботев ще му стане най посещавания![]()
![]()
sostenere написа:samobotev написа:мани го този комплексиран син фен не виждаш ли че му трябват още 1-2 мнения тука и форума на Ботев ще му стане най посещавания![]()
![]()
![]()
Вие сте с комплексите за доказване, изтъкване... аз просто отговарях на нападките, защото един коментар написах в началото и мислех да не пиша повече, но просто след глупостите, които бяха изсрани в темата на всяко мое мнение не можех да остана безучастен... Но иначе се посмях с вас, бяхте ми забавни... Пловдив Пее, прав си Левски е София и градове, села в цяла България... Ботев е само Пловдив и никъде другаде, ето това е разликата, затова е и смешно да се сравнявате с Левски София !
Pupper_ написа:Ха-ха-ха, бъркаш клубовете градски!
"В 15-те си домакински мача шампионите събират 385 000 зрители като най-посетената среща е тази срещу Левски Сф,играна пред 45 000 на градският стадион,,9 септември,, и завършила с масови ексцесии и стотици хвърлени бутилки по съдиите заради опит за непризнаване на гол в края на мача за жълто-черните." - ТА! Ние сме шампиони през 1967-ма, не като АФД Тракия, а като Ботев при КЦМ. Или според теб лъжа? А?! Свали си черно-белите очила и открий красотата на цветната телевизия!
antonzzzzzz написа:А за вашето обединение с военното ведомство на ЖП войски защо така тактично мълчиш?
Irish stout написа:Пропуснах нещо. Дали аз бъркам или ти - май някой не знае кога сте обединени с военното ведомство.![]()
Сигурен съм, че можеш да провериш.
sostenere написа:samobotev написа:мани го този комплексиран син фен не виждаш ли че му трябват още 1-2 мнения тука и форума на Ботев ще му стане най посещавания![]()
![]()
![]()
Вие сте с комплексите за доказване, изтъкване... аз просто отговарях на нападките, защото един коментар написах в началото и мислех да не пиша повече, но просто след глупостите, които бяха изсрани в темата на всяко мое мнение не можех да остана безучастен... Но иначе се посмях с вас, бяхте ми забавни... Пловдив Пее, прав си Левски е София и градове, села в цяла България... Ботев е само Пловдив и никъде другаде, ето това е разликата, затова е и смешно да се сравнявате с Левски София !
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта