Новините в гонг за Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: Новините в гонг за Ботев

Мнениеот samobotev » 08 сеп 2010 20:28

мани го този комплексиран син фен не виждаш ли че му трябват още 1-2 мнения тука и форума на Ботев ще му стане най посещавания :) ;)
Демек не е фен на Левски, а неосъзнат все още фен на Ботев

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 08 сеп 2010 21:00

samobotev написа:мани го този комплексиран син фен не виждаш ли че му трябват още 1-2 мнения тука и форума на Ботев ще му стане най посещавания :) ;)

:lol:
Вие сте с комплексите за доказване, изтъкване... аз просто отговарях на нападките, защото един коментар написах в началото и мислех да не пиша повече, но просто след глупостите, които бяха изсрани в темата на всяко мое мнение не можех да остана безучастен... Но иначе се посмях с вас, бяхте ми забавни... Пловдив Пее, прав си Левски е София и градове, села в цяла България... Ботев е само Пловдив и никъде другаде, ето това е разликата, затова е и смешно да се сравнявате с Левски София !
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 сеп 2010 21:03

sostenere написа:
samobotev написа:мани го този комплексиран син фен не виждаш ли че му трябват още 1-2 мнения тука и форума на Ботев ще му стане най посещавания :) ;)

Вие сте с комплексите за доказване, изтъкване... аз просто отговарях на нападките, защото един коментар написах в началото и мислех да не пиша повече, но просто след глупостите, които бяха изсрани в темата на всяко мое мнение не можех да остана безучастен... Но иначе се посмях с вас, бяхте ми забавни... Пловдив Пее, прав си Левски е София и градове, села в цяла България... Ботев е само Пловдив и никъде другаде, ето това е разликата, затова е и смешно да се сравнявате с Левски София !

Прав си,няма място за сравнение.Ботев Пловдив е най големия отбор в България!Смешно е да сравняваш ФК Дузпа 1 с ТИТАНА на българския фгутбол.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 08 сеп 2010 23:07

Айде айде това вече ти стана най коментираната тема дай още 2-3 коментара за да може и форум Ботев да стане най коментирания ти форум в Гонг :) .
Колкото до първия ти коментар какво да ти кажа идваш заяждаш се после продължаваш да се правиш на велик, но давай давай да може и ние да се позабавляваме с тебе то ни омръзна напоследак само буферчетата останаха да ни правят весело нека и един син фен да ни позабавлява малко :) .
И верно ела вече на един домакински мач да видиш какво е публика, че тука само езиците си чешем ;)

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 09 сеп 2010 12:00

Pupper_ написа:Ха-ха-ха, бъркаш клубовете градски!
"В 15-те си домакински мача шампионите събират 385 000 зрители като най-посетената среща е тази срещу Левски Сф,играна пред 45 000 на градският стадион,,9 септември,, и завършила с масови ексцесии и стотици хвърлени бутилки по съдиите заради опит за непризнаване на гол в края на мача за жълто-черните." - ТА! Ние сме шампиони през 1967-ма, не като АФД Тракия, а като Ботев при КЦМ. Или според теб лъжа? А?! Свали си черно-белите очила и открий красотата на цветната телевизия!

Пропуснах нещо. Дали аз бъркам или ти - май някой не знае кога сте обединени с военното ведомство. 8-)
Сигурен съм, че можеш да провериш.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

antonzzzzzz

Мнениеот antonzzzzzz » 09 сеп 2010 12:06

А за вашето обединение с военното ведомство на ЖП войски защо така тактично мълчиш?

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 09 сеп 2010 12:09

antonzzzzzz написа:А за вашето обединение с военното ведомство на ЖП войски защо така тактично мълчиш?

Към теб ли зададох въпроса? И ако обичаш, понеже не следиш темата, не се намесвай.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

antonzzzzzz

Мнениеот antonzzzzzz » 09 сеп 2010 12:11

Това,че е едно лекенце постоянно ме банва,не значи че не я следя.И ти да не си от школата на гуруто,че така избягваш въпросите?

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 09 сеп 2010 12:12

Irish stout написа:Пропуснах нещо. Дали аз бъркам или ти - май някой не знае кога сте обединени с военното ведомство. 8-)
Сигурен съм, че можеш да провериш.

Няма нужда да проверявам! Много добре съм запознат с историята на клуба. Ти ми говореше за АФД Тракия, не аз. Явно не само не си запознат с фактите, ами не знаеш и какво си казал. Нищо де, иди да ти изпишат пирамем, може и да се оправиш!
П.С. Цяла нощ в нета ли стоя или си бил до шамана на Лаута, да попиташ за отговор? :mrgreen:

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 09 сеп 2010 13:00

sostenere написа:

Да, само дето тия "градове и села" не знаят и половината състав на "любимия" отбор и на пръстите на едната ръка се броят пътите, които са ходили на мач. С оглед че и у нас няма пазар за клубни стоки (разбирай Пеньо от Горно Сахране няма да си купи фанелка на отбора), не виждам с какво можеш да се гордееш че имате 90% позьори сред феновете и се сещат че са фенове само като са на 2 ракии в кръчмата и вие сте шампиони. Мен би ме било срам при толкова милиони-милиарди "фенове" да събирате на мачове от А група по 2-3 хиляди, но ваша работа :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Ботев”