Мъри си подаде оставката
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- The Sailor Man
Re: Мъри си подаде оставката
РАЗГЕЛЕ
.Най-после го изгониха този некъдърник,е,разбира се платихме тежък данък този да ни е селекционер - провали ни в Световни квалификации и после ни закопа на старта на Европейските.През цялото време беше послушко на интересите на Танас,на Танев и Данчев,маша на Боби Перуката и Лечков.Е,да се поздравим поне,че това леке повече няма да е селекционер.Не получил довериееее?Леле мале,Пламен Марков го изгониха за домакински хикс със Световния шампион,а този пъпеш Аскууски вече пада като домакин от новосформиран отбор-Черна гора.Както казах,пийте по едно и дано освен него и Танас да си заминат Перуката и Плешивия и с тях-целия изпълком и всички олигофрени които работят със и за 4-тите в Света.Най-големите бездарници упрялвявали БФС,футболът никога не е бил по-слаб.Вън 4-тите в Света,мястото им е на бенефисите и приятелските мачлета за ветерани,който от тях пробва да ръководи нещо в Българския футбол на национално ниво оплеска и омаза всичко.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
- deepblue1963
The Sailor Man написа:РАЗГЕЛЕ.Най-после го изгониха този некъдърник,е,разбира се платихме тежък данък този да ни е селекционер - провали ни в Световни квалификации и после ни закопа на старта на Европейските.През цялото време беше послушко на интересите на Танас,на Танев и Данчев,маша на Боби Перуката и Лечков.Е,да се поздравим поне,че това леке повече няма да е селекционер.Не получил довериееее?Леле мале,Пламен Марков го изгониха за домакински хикс със Световния шампион,а този пъпеш Аскууски вече пада като домакин от новосформиран отбор-Черна гора.Както казах,пийте по едно и дано освен него и Танас да си заминат Перуката и Плешивия и с тях-целия изпълком и всички олигофрени които работят със и за 4-тите в Света.Най-големите бездарници упрялвявали БФС,футболът никога не е бил по-слаб.Вън 4-тите в Света,мястото им е на бенефисите и приятелските мачлета за ветерани,който от тях пробва да ръководи нещо в Българския футбол на национално ниво оплеска и омаза всичко.
И кой,по-точно,го изгони?Доколкото знам си подаде оставката.За разлика от смешния Марков,който се натиска до последно,за да лапне неустойката.И един друг,който избяга в Селта!Не беше ли Марков,дето се о..а на Европейското в Португалия?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Обаче стигна до европейско, което е повече от приятелска срещи преди световно или европейско
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Обаче стигна до европейско, което е повече от приятелска срещи преди световно или европейско
Стигнахме, защото в първите мачове играеше Балъков. И защото взехме тези мачове срещу основните съперници които още не бяха във форма. После Бала се отказа по средата и бяхме на косъм да изпуснем класирането. Ако Колина беше дал дузпата за Белгия отивахме на кино. А на самото първенство се видя вече колко струваме и, че класирането е било щастливо стечение на случайни обстоятелства.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
СВОБОДЕН написа:pomiqrat написа:Обаче стигна до европейско, което е повече от приятелска срещи преди световно или европейско
Стигнахме, защото в първите мачове играеше Балъков. И защото взехме тези мачове срещу основните съперници които още не бяха във форма. После Бала се отказа по средата и бяхме на косъм да изпуснем класирането. Ако Колина беше дал дузпата за Белгия отивахме на кино. А на самото първенство се видя вече колко струваме и, че класирането е било щастливо стечение на случайни обстоятелства.
По същата логика незаконнто дете на Мадона от Хасково влезе в групите за ШЛ и скъса 17 босилека , но това за теб е успех и подвиг , когато обаче го направи Марков закарвайки ни последно на голям форум е случайно и се излагаме , не усещаш ли , че пълниш гащи докато се опитваш да изкараш кауня гений
- bigbonusprize
- Контакти:
Popeye написа:По същата логика незаконнто дете на Мадона от Хасково влезе в групите за ШЛ и скъса 17 босилека , но това за теб е успех и подвиг , когато обаче го направи Марков закарвайки ни последно на голям форум е случайно и се излагаме , не усещаш ли , че пълниш гащи докато се опитваш да изкараш кауня гений
Благодарение на "кауна", както го наричаш, аз бях на пълен Васил Левски на 1/4 финал в Уефа. Бях и на пълен Васил Левски в ШЛ. Да се сещаш за подобни успехи в близките 20 години?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Popeye написа:По същата логика незаконнто дете на Мадона от Хасково влезе в групите за ШЛ и скъса 17 босилека , но това за теб е успех и подвиг , когато обаче го направи Марков закарвайки ни последно на голям форум е случайно и се излагаме , не усещаш ли , че пълниш гащи докато се опитваш да изкараш кауня гений
Благодарение на "кауна", както го наричаш, аз бях на пълен Васил Левски на 1/4 финал в Уефа. Бях и на пълен Васил Левски в ШЛ. Да се сещаш за подобни успехи в близките 20 години?
еми браво , пълен стадион значило успех ??? то и националния се пълнеше едно време
- blue avalanche
- Контакти:
bigbonusprize написа:Popeye написа:По същата логика незаконнто дете на Мадона от Хасково влезе в групите за ШЛ и скъса 17 босилека , но това за теб е успех и подвиг , когато обаче го направи Марков закарвайки ни последно на голям форум е случайно и се излагаме , не усещаш ли , че пълниш гащи докато се опитваш да изкараш кауня гений
Хеле пък на неговия отбор...
blue avalanche написа:bigbonusprize написа:Popeye написа:По същата логика незаконнто дете на Мадона от Хасково влезе в групите за ШЛ и скъса 17 босилека , но това за теб е успех и подвиг , когато обаче го направи Марков закарвайки ни последно на голям форум е случайно и се излагаме , не усещаш ли , че пълниш гащи докато се опитваш да изкараш кауня гений
Еми моя отбор съм го гледал на пълен стадион срещу Сампдория и в Бургас и в Геноа , но това няма значение кефя , че един доказан некадърник по точно двама са без отбор
- blue avalanche
- Контакти:
Popeye написа:blue avalanche написа:Popeye написа:По същата логика незаконнто дете на Мадона от Хасково влезе в групите за ШЛ и скъса 17 босилека , но това за теб е успех и подвиг , когато обаче го направи Марков закарвайки ни последно на голям форум е случайно и се излагаме , не усещаш ли , че пълниш гащи докато се опитваш да изкараш кауня гений
Еми моя отбор съм го гледал на пълен стадион срещу Сампдория и в Бургас и в Геноа , но това няма значение кефя , че един доказан некадърник по точно двама са без отбор
Затова,пък,един доказан некадърник Е С отбор!