Има ли път за националния отбор и какъв според вас е той?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Има ли път за националния отбор и какъв според вас е той?

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2010 10:40

martini_bg написа:Това за Биелса и Чили го четох преди време някъде,може и тук да е било.
На нас ни е необходим точно такъв тип треньор-с визия,с план как за 3-4 години да изгради отбор, който да тръгне нагоре.
Щото сега Б.Михайлов се е запънал яко и не ще чужденец.До края на квалификациите остават 6 мача+3 контроли.За 9 мача да направиш отбор е чудо,с треньор българин-мираж.
Трябва ни чужденец-пример волейбола.Дойде Пранди и веднага изкара никому неизвестен играч(Младо момче Виктор Йосифов).Тука медиите и специалистите изпаднаха в нокдаун,щото преди това Стоев пееше същата песен като Мъри и Пацо"НЕМА МАТ'РЯЛ".
Играчи има,няма треньор.И сега ми спргат Стефан Грозданов,Илиян Илиев,Гочето Василев.
Сложат ли българин след 1 година пак ще я пеем същата песен-НЕМА МАТ'РЯЛ.

Ма нашия отбор никога няма да тръгне нагоре,бе хора!Не знам защо се взима като даденост,че трябва някъде да се класираме?Ние повече пъти НЕ СМЕ се класирали,отколкото СМЕ...Хеле пък на Европейско...Нашият отбор си е точно там,където му е мястото!Сега берем плодовете на лошата работа с юношите отпреди 8-9 години.И като гледам какво идва отдолу,още горе-долу толкова ще сме така!Поне...Не го ли осъзнахте?Имали сме късмет да се класираме тук и там,когато СССР беше един,а не 15 и Югославия беше една,а не незнам си колко си...Е,късметът свърши!

DidoManUtd
Контакти:

Шансовете ни ?

Мнениеот DidoManUtd » 09 сеп 2010 10:47

Надявам се тази тема да не натежи, с оглед на многото такива за нац. отбор последните дни, но нещо ме учудва и искам да го споделя :
Защо всички и фенове и "футболисти" и "специалисти" и "журналисти" ни отписаха от ЕВРО 2012 само след два мача. Прочетох стотици статии за това, че вече сме нямали шанс, футболистите и те мрънкат такива неща, ръководители и журналисти мрънкат, че видите ли за какво ни е чужденец с голяма заплата, като тези квалификации били вече загубени....
Е що така бе ?
Проста сметка показва, че в групата ни има един фаворит - Англия, които явно ще бие всички и навсякъде и след това какво следва :
Швейцария - според мен най-трудния за нас отбор, но в никакъв случай не и непобедим ;
Черна гора - никой не може да ме убеди, че ако се стегнем / със стегнато ръководство и футболисти / не можем да ги бием като гости ;
Уелс - също не са проблем и то за две победи / важи горната забележка / .

Така че спокойно все още можем да се борим за второто място, поне аз така си мисля / дано да не изглеждам като голям идиот-оптимист / .
Кажете си и вие.
п.с. "футболисти" и "специалисти" и "журналисти" са в кавички защото напоследък явно не са такива.

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Re: Шансовете ни ?

Мнениеот blue SASHO77 » 09 сеп 2010 10:53

0%!!!С оглед на ситуацията, и задължителните ДВЕ загуби срещу Швейцария!!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 09 сеп 2010 10:57

Стига глупости, всичко свърши.Математически шанс има още, но реален шанс нямаме ;)

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 09 сеп 2010 10:57

pumpo написа:Стига глупости, всичко свърши.Математически шанс има още, но реален шанс нямаме ;)

+1
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 09 сеп 2010 11:00

Думата ми не е за процентите и за реалното и нереалното, но според мен наистина имаме футболисти, не по-лоши от тези на съперниците ни, като изключим Англия. Тогава какво ни липсва, според мен малко повече довере и атмосфера и хора с характери и разбиращи, начело на отбора.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 09 сеп 2010 11:01

Аз, се надявам да се класираме за евро 2020! Ако се работи здраво в школите, имаме шанс!

asan111
Контакти:

Мнениеот asan111 » 09 сеп 2010 11:03

Следващият мач е с УЕЛС и е прекалено скоро за кризата, в която сме изпаднали :( Самите футболисти не си вярват, който и да стане треньор, ще му трябва време да оправи нещата... А видно е, че има креза нагоре по етажите на БФС, която също пречи на футбола... В други времена бих бил оптимист, сега съм тотален песимист :(

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 09 сеп 2010 11:04

На теория имаме още някакви шансове, ако вземем 6 победи от оставащите 6 мача, което граничи с фантастиката. :lol: Това минава през победи над Англия в София и над Швейцария и Черна Гора като гост. :lol:

Потребителски аватар
levski78
Контакти:

Мнениеот levski78 » 09 сеп 2010 11:07

2052г сме на световното гаранрирам. :) :) :) :)

Върни се в “Национален отбор”