Трябва ли БФС и Б.Михайлов да продължат да ръководят футбола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Трябва ли БФС и Б.Михайлов да продължат да ръководят футбола

Мнениеот Madridist » 08 сеп 2010 13:35

Понякога си мисля, че Ким Ир Сен не е чак толкова голям злодей, че прати неговите футболисти в мините. :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 08 сеп 2010 13:39

Cukyens написа:Бала треньор !

Че той си Е треньор-на Ч-ц! :lol: :lol: :lol:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 08 сеп 2010 14:01

Лелеее как само за някакви си 7 дена хората тук са си променили мнението за Боби Михайлов. Значи като пусна темата за перуката и продадените тв права от него, незнамси колко човека се юрнаха да защитават Боби. Сега едно положително мнение не виждам. Явно има големи "фурнаджийски лопати". За два мача и вече са на абсолютно противоположно мнение.
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

krasi_m
Контакти:

Мнениеот krasi_m » 08 сеп 2010 17:22

Големия проблем за българското самочувствие не е в това, че ние вчера загубихме от Черна гора - играхме вяло, но и нямахме късмет пред гола, а техния е плод на голяма случайност(такъв може да бъде определен гол от 25 метра)..., проблема е че една новина се промъкна някак като второстепенна в промеждутъка между коментарите за мача... Ние вчера имахме първия за годината световен шампион - спортист, който заслужава много повече внимание от разглезените футболисти. Но нито една спортна емисия по нашите телевизии не започна с тази навина, тя просто бе неглижирана. И това е човек, който със сигурност ще попадне в челото на десетката най-добри спортисти на България.... И така, една най-обикновена и то загубена европейска квалификация замъгли вчера един много ярък български успех на високо международно ниво. Защо всички спортни медии робуват прекалено на този залинял български футбол..?

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 08 сеп 2010 20:33

deepblue1963 написа:
Cukyens написа:Бала треньор !

Че той си Е треньор-на Ч-ц! :lol: :lol: :lol:

Много си оРгИналеН :o

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 08 сеп 2010 20:45

Една корумпирана власт на една Перука,на един плешив крадлив кмет дето едва успя да покрие далаверите си благодарение на това,че е подлога на ГЕРБ?Власт,която използва мачовете на Националите като поводи за "безплатни" екскурзии на своите любовници и авери по чашка,да правим делегации като на визитите на Барак Обама по 150-200 човека и да правим разпивки,гуляи и оргии в самолети и хотели?Да качват в самолетите "послушни" журналисти-лизачи?Аз мисля,че много фенове имат моето мнение по въпроса - да се обединим,за да изхвърлим Перуките от БФС и да спасим нашия футбол.Защото футбол в БГ е имало още преди Перуката да му присадят коса и преди Кметчето да оплешевее,но футбол няма да има утре с тези утайки.Онзи ден младежите пак яли бой от Казахстан,юношите до 19,до 17 - ами тях редовно си ги думкат Малта,Таджикистан,Армения и т.н.....тези Коси съсипаха футбола,те и антуража им от мутри,лакеи,лизачи и всякаква друга сган.Но зад тези плазмодии аз никога няма да застана,в техния ъгъл няма да стоя....просто защото обичам българския футбол и България и не искам да ставам съучастник в разсипването му от шайката самозабравили се гуляйджии.

Още от управлението на Перуките..........
1.Къде е Ботев Пд?
2.Къде е Дунав?
3.Къде е Спартак Пл?
4.Къде е Спартак Вн?
5.Къде е Нефтохимик?
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
6.На колко първенства се класира България?Какво е нивото на България под 21г,под 19г,под 17 г?Те на колко първенства отидаха?
Още цял том успехи на Перуките мога да напиша,но мисля,че няма смисъл,всички виждате какво става и накъде отиваме към нищото.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 08 сеп 2010 21:43

The Sailor Man написа:Една корумпирана власт на една Перука,на един плешив крадлив кмет дето едва успя да покрие далаверите си благодарение на това,че е подлога на ГЕРБ?Власт,която използва мачовете на Националите като поводи за "безплатни" екскурзии на своите любовници и авери по чашка,да правим делегации като на визитите на Барак Обама по 150-200 човека и да правим разпивки,гуляи и оргии в самолети и хотели?Да качват в самолетите "послушни" журналисти-лизачи?Аз мисля,че много фенове имат моето мнение по въпроса - да се обединим,за да изхвърлим Перуките от БФС и да спасим нашия футбол.Защото футбол в БГ е имало още преди Перуката да му присадят коса и преди Кметчето да оплешевее,но футбол няма да има утре с тези утайки.Онзи ден младежите пак яли бой от Казахстан,юношите до 19,до 17 - ами тях редовно си ги думкат Малта,Таджикистан,Армения и т.н.....тези Коси съсипаха футбола,те и антуража им от мутри,лакеи,лизачи и всякаква друга сган.Но зад тези плазмодии аз никога няма да застана,в техния ъгъл няма да стоя....просто защото обичам българския футбол и България и не искам да ставам съучастник в разсипването му от шайката самозабравили се гуляйджии.

Още от управлението на Перуките..........
1.Къде е Ботев Пд?
2.Къде е Дунав?
3.Къде е Спартак Пл?
4.Къде е Спартак Вн?
5.Къде е Нефтохимик?
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
6.На колко първенства се класира България?Какво е нивото на България под 21г,под 19г,под 17 г?Те на колко първенства отидаха?
Още цял том успехи на Перуките мога да напиша,но мисля,че няма смисъл,всички виждате какво става и накъде отиваме към нищото.

Бас държа,че не можеш да го пейстнеш във всички теми на форума!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 сеп 2010 21:46

The Sailor Man написа:
2.Къде е Дунав?
3.Къде е Спартак Пл?
4.Къде е Спартак Вн?
5.Къде е Нефтохимик?

Колко национала са дали тези клубове на България, че са толков важни?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
BigBGballZ
Контакти:

Мнениеот BigBGballZ » 09 сеп 2010 09:48

krasi_m написа:Големия проблем за българското самочувствие не е в това, че ние вчера загубихме от Черна гора - играхме вяло, но и нямахме късмет пред гола, а техния е плод на голяма случайност(такъв може да бъде определен гол от 25 метра)..., проблема е че една новина се промъкна някак като второстепенна в промеждутъка между коментарите за мача... Ние вчера имахме първия за годината световен шампион - спортист, който заслужава много повече внимание от разглезените футболисти. Но нито една спортна емисия по нашите телевизии не започна с тази навина, тя просто бе неглижирана. И това е човек, който със сигурност ще попадне в челото на десетката най-добри спортисти на България.... И така, една най-обикновена и то загубена европейска квалификация замъгли вчера един много ярък български успех на високо международно ниво. Защо всички спортни медии робуват прекалено на този залинял български футбол..?

+1
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Национален отбор”