Мнениеот TaseFski » 09 сеп 2010 08:46
Ами първо за Коловати ми е малко смешно, понеже той беше реабилитиран в националния и дойде един вид на пожар или като приятел на Мъри. То е ясно, че той повече не ни трябва ( да припомним, че е на 34 години ). Според мен двойката централни бранителе трябва да е от един отбор, давам пример с Милиев и Иво Иванов. Колкото и да е поне играят заедно. Преди така бяха Тунчев и Котев. Относно Маминото синче ми писна от неговите лигавщини от сорта "Никой не ме обича" . Този човек е целунат от съдбата, а националния ще преживее и без него, ако пък толкова не му се пази. Мартин и Стилиян ако преценят да се отказват. За съжаление статистиката на тяхното поколение няма нищо общо с очакванията и те вече го осъзнават. По добре да си тръгнат с достойнство донякъде, въпреки че на Стенли малко му порастна работата напоследък. Мисълта ми е, че по-добре сега да се прави чистка, защото е ясно че тях няма да ги има на следващите квалификации, а и без тях на тези едва ли ще се представим по-зле. Чавдар, Иван Иванов, господин Димитърчо Рангелов. Само погледнете в какви отбори играят НАЦИОНАЛИТЕ .. Далиен, Ростов, Борусия Д ( трета резерва, вече Макаби ), Алания. Еми то по-добре да викнат Гаджев, Делев, Дани Младенов, Георги Миланов от Литекс и да се почва наново.
Има само един Кралски клуб, всички други са поданици ! HALA MADRID
FORZA FIORENTINA VIOLA !
GO GO GUNNERS !