Михайлов,Мартин,Стилиян,Коловати,Пелето май ще се отказват

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Re: Михайлов,Мартин,Стилиян,Коловати,Пелето май ще се отказват

Мнениеот зеленобелия » 09 сеп 2010 08:34

Sleepwalker написа:И аз да бях на мястото на Михайлов,сигурно щях да се откажа!Толкова храчки по него,сякаш е най-чернияти некадърен вратар на света!И всичко тръгна от една грешка преди години,която пречи на хората да гледат обективно на играта му!Отгоре на всичко е мразен и заради баща си. Хорската злоба край няма! В момента единственият по-добър наш вратар е Иванков, който обаче се отказа от националния. Разбирачите станаха прекалено много!

Поне половината вратари в А група са по добри от него но заради баща му го налагат.

Потребителски аватар
TaseFski
Контакти:

Мнениеот TaseFski » 09 сеп 2010 08:46

Ами първо за Коловати ми е малко смешно, понеже той беше реабилитиран в националния и дойде един вид на пожар или като приятел на Мъри. То е ясно, че той повече не ни трябва ( да припомним, че е на 34 години ). Според мен двойката централни бранителе трябва да е от един отбор, давам пример с Милиев и Иво Иванов. Колкото и да е поне играят заедно. Преди така бяха Тунчев и Котев. Относно Маминото синче ми писна от неговите лигавщини от сорта "Никой не ме обича" . Този човек е целунат от съдбата, а националния ще преживее и без него, ако пък толкова не му се пази. Мартин и Стилиян ако преценят да се отказват. За съжаление статистиката на тяхното поколение няма нищо общо с очакванията и те вече го осъзнават. По добре да си тръгнат с достойнство донякъде, въпреки че на Стенли малко му порастна работата напоследък. Мисълта ми е, че по-добре сега да се прави чистка, защото е ясно че тях няма да ги има на следващите квалификации, а и без тях на тези едва ли ще се представим по-зле. Чавдар, Иван Иванов, господин Димитърчо Рангелов. Само погледнете в какви отбори играят НАЦИОНАЛИТЕ .. Далиен, Ростов, Борусия Д ( трета резерва, вече Макаби ), Алания. Еми то по-добре да викнат Гаджев, Делев, Дани Младенов, Георги Миланов от Литекс и да се почва наново.
Има само един Кралски клуб, всички други са поданици ! HALA MADRID
FORZA FIORENTINA VIOLA !
GO GO GUNNERS !

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 09 сеп 2010 09:08

Sleepwalker написа: В момента единственият по-добър наш вратар е Иванков, който обаче се отказа от националния. Разбирачите станаха прекалено много!
По какви критерии е най-добрия след Иванков? За това,че игра 2 мача в Холандското първенство ли ? :lol: :lol: Или пък,че е играл повече в национала отколкото в клубния си отбор?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 09 сеп 2010 09:15

зеленобелия написа:
Sleepwalker написа:И аз да бях на мястото на Михайлов,сигурно щях да се откажа!Толкова храчки по него,сякаш е най-чернияти некадърен вратар на света!И всичко тръгна от една грешка преди години,която пречи на хората да гледат обективно на играта му!Отгоре на всичко е мразен и заради баща си. Хорската злоба край няма! В момента единственият по-добър наш вратар е Иванков, който обаче се отказа от националния. Разбирачите станаха прекалено много!

Поне половината вратари в А група са по добри от него но заради баща му го налагат.

Няма спор, просто половината отбори в А група са по-класни от шампиона на Холандия, те затва са се доказали и играят по видими и бероета. Единствено Боян Пейков мога да отлича, че трябва да му се даде шанс, но да е резерва на Михайлов, вместо "мегазвездата" от Молдова дето направи 2 силни мача, провали ги в третия, в четвъртия му надъниха 4 гола и оттогава ни вест, ни кост от него, ама някои продължават да твърдят че е по-добър от Михайлов, обиколил Ливърпул (като резерва де, но дори резерва на Ливърпул е по-добре от титуляр в Молдова) и Твенте. Напълно прав е Sleepwalker че хорската злоба край няма.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 09 сеп 2010 09:28

И аз като Trickstyle се чудя на липсата на много повиквателни...
До кога щше се разчита на футболисти като Янков който играе в Дуисбург...със сигурност качеството в този отбор не е по-високо от това на някой от топ 5 в БГ...
Ама определено си има няква схема около този национален отбор и това си е.

tishko
Контакти:

Мнениеот tishko » 09 сеп 2010 09:30

Никога не съм харесвал лекенцето Н. Михайлов, но в последните няколко мача пази добре, като изключим гола срещу Русия

Този Владо Стоянов аз лично не съм го гледал и не мога да преценя. Ако Дока наистина има българско гражданство - задължиелно трябва да се пробва - много остър играч, със силен удар и нестандартно мислене на терена

ЦСКАр съм, но Делев за момента въобще не го виждам в национала, по скоро Гаджев може да бъде пробван от нашето първенство

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 09 сеп 2010 09:34

Enravota написа:И аз като Trickstyle се чудя на липсата на много повиквателни...
До кога щше се разчита на футболисти като Янков който играе в Дуисбург...със сигурност качеството в този отбор не е по-високо от това на някой от топ 5 в БГ...
какъв дуизбург ве като си даваш мнението поне провери каде играе дадения футбоплист НАПЪЛНИСЕ С РАЗБИРАЧИ ДА НЕ ДАВА ГОЗПОД НАЦИОНАЛНИЯ ДА ИМА ДВОЙКА ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ ИВО ИВАНОВ И МИЛИЕВ БАВНИ ТРУДНО ПОДВИЖНИ АВЕ ПО ДОБРЕ КОЛВАТИ ОТКОЛКОТО ТИЯ ДВАМАТА :evil:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 09 сеп 2010 09:38

kiko75 написа:
Enravota написа:И аз като Trickstyle се чудя на липсата на много повиквателни...
какъв дуизбург ве като си даваш мнението поне провери каде играе дадения футбоплист НАПЪЛНИСЕ С РАЗБИРАЧИ ДА НЕ ДАВА ГОЗПОД НАЦИОНАЛНИЯ ДА ИМА ДВОЙКА ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ ИВО ИВАНОВ И МИЛИЕВ БАВНИ ТРУДНО ПОДВИЖНИ АВЕ ПО ДОБРЕ КОЛВАТИ ОТКОЛКОТО ТИЯ ДВАМАТА :evil:

OK, ГоЗпод няма да те коментирам теб...като си смешен не говори. Разбра общия смисъл на коментара ми, а твоя не се разбира гоЗподи. Само се надявам да не си 75 набор, че ще е много тъжно, гоЗподине

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 09 сеп 2010 09:46

Enravota написа:
kiko75 написа:

OK, ГоЗпод няма да те коментирам теб...като си смешен не говори. Разбра общия смисъл на коментара ми, а твоя не се разбира гоЗподи. Само се надявам да не си 75 набор, че ще е много тъжно, гоЗподине

КВО ЩЕ МЕ КОМЕТИРАШ ВЕ ИДИОТ ТОЯ ОТ ДВЕ ГОДИНИ НЕ В ДИЗБУРГ ТРЪГНАЛ СИ КОМЕТАРИ ДА ПРАВИШ АМАН ОТ ТЪПАНАРИ 8-) И ТУКА НЕ ЛИТЕРЕТУРЕН ФОРУМ И КВО ТИ МНЕНИЕТО ВЕ ТИ ГЛЕДАЛ ЛИ СИ ЕДИН МАЧ ОТ ВТОРА БУДЕСЛИГА ТА КОМЕТИРАШ ВЕ МИ ТЕ ПЪРВИТВЕ СЕДЕМ ОТБОРА ТАМ ЩЕ СА ВСЯКА ГОДИНИ ШАМПИОНИ АКО ИГРАЯТ В НАЩА ПЪРВЕСТВО ТРЪГНАЛ СИ ДА СРАВНЯВАШ ДИЗБУРГ С КОИ ТО И ДА Е БГ ОТБОР ЛАИК
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 09 сеп 2010 09:57

зеленобелия написа:

Чакам да ми изброиш имена, като вратарите да са подредени по качество както ти смяташ! Освен момчето от Видима, други перспективни вратари в А група не виждам!

И айде стига с тея приказки за два мача в Холандия!Факт е,че там вече залагат Михайлов титуляр!Първенството им е силно,а половин Европа се захранва с юноши и играчи именно от там! Извинявайте,но като храчите,вече и сами почвате да се оплювате!Сигурно баща му е платил на Ливърпул да го вземе,след това е платил на Твенте да го изтегли под наем и е платил трети път на холандците да му купят правата!Стига глупости,смешни сте!И аз имам известни резерви към него, но не може да се заклеймява всеки, пробил малко или много в чужбина само защото баща му бил с висок пост някъде! Айде кажете кой да ни е вратар!
Изображение

Върни се в “Национален отбор”