България - Черна Гора , Квалификация за ЕВРО 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Един момент от драмата!

Мнениеот Lyubooo » 08 сеп 2010 17:29

Изображение

покъртителен момент от съдбовната среща между България и Черна Гора!
в центъра на снимката стои младо момченце, което е издигнало култовия лозунг "Българи Юнаци" за подкрепа към националите ни, истински символ на неспирната обич и подкрепа на народа към отбора му!
в ляво на снимката виждаме друг младеж на зряла възраст, който е насочил поглед към лозунга и в изражението можем само да прочетем, че нещо се съмнява първо на терена да има някакви българи и второ те да са юнаци!
зад момченцето с лозунга забелязваме трима господа, които с поведението явно показват, че това което се случва на терена е напълно безинтересно за тях!
но това, което наистина раздира и придава драматизъм на картината е физиономията на малкото момченце! в нея може да открием една дълбока болка, едно объркване, едно отчаяние! изражение показваща загуба на нещо, което вече никога няма да се върне! дали това е надеждата и вярата в националния отбор, в самия спорт?
собственоръчно направения лозунг все още е високо вдигнат от младия рицар на печалния образ и само можем да се молим душата му да се пребори с отчаянието вселило се вътре, след такава игра на отбора му!
аз ще се моля в погледа на това момче да се появи радоста и оптимизма, ще се моля и за всички нас, защото едва ли като се погледнем в огледалото след мач, като снощния, сме изглеждали по различно!

ПП: ееех ако бях поет сигурно щях да успея да пресъздам по-добре драматизма в тая снимка :(
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Един момент от драмата!

Мнениеот Жоржиньо » 08 сеп 2010 17:33

Аз вече и не се ядосвам,че падаме ... просто като гледам на какво ниво ни е футбола .. срам ме е от националния отбор ...

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 08 сеп 2010 17:41

Lyubooo написа:Изображение

покъртителен момент от съдбовната среща между България и Черна Гора!
в центъра на снимката стои младо момченце, което е издигнало култовия лозунг "Българи Юнаци" за подкрепа към националите ни, истински символ на неспирната обич и подкрепа на народа към отбора му!
в ляво на снимката виждаме друг младеж на зряла възраст, който е насочил поглед към лозунга и в изражението можем само да прочетем, че нещо се съмнява първо на терена да има някакви българи и второ те да са юнаци!
зад момченцето с лозунга забелязваме трима господа, които с поведението явно показват, че това което се случва на терена е напълно безинтересно за тях!
но това, което наистина раздира и придава драматизъм на картината е физиономията на малкото момченце! в нея може да открием една дълбока болка, едно объркване, едно отчаяние! изражение показваща загуба на нещо, което вече никога няма да се върне! дали това е надеждата и вярата в националния отбор, в самия спорт?
собственоръчно направения лозунг все още е високо вдигнат от младия рицар на печалния образ и само можем да се молим душата му да се пребори с отчаянието вселило се вътре, след такава игра на отбора му!
аз ще се моля в погледа на това момче да се появи радоста и оптимизма, ще се моля и за всички нас, защото едва ли като се погледнем в огледалото след мач, като снощния, сме изглеждали по различно!

ПП: ееех ако бях поет сигурно щях да успея да пресъздам по-добре драматизма в тая снимка :(

.+1 абсолютно подкрепям-уникална фигурална композиция ! просто шедьовър за времето и мястото на събитието !

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 08 сеп 2010 18:01

без да си поет си го описал доста добре :cry: Предполагам тия двамата отзад играят карти или нещо подобно. А момченцето наистина изглежда тъжно :(
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 08 сеп 2010 18:07

Лелее, стана ми супер кофти за детето днес като видях тази снимка!!! Като се замислих, аз горе-долу като бях на неговите години нашите национали правеха фурор в САЩ... а сегашните дечица само гледат разочарования...
бляк :roll:

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 08 сеп 2010 18:18

Да няма радост от никъде......за сега.Дано за напред всичко да се нареди :)

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 08 сеп 2010 19:26

Видях днес тази снимка и ме развълнува дълбоко. Разборът ти е хирургически точен, молитвите също на място.

На цялата ми тъга, примесена с яд, се замислих за това дете. Кадастрон, боички и много любов са вложени за създаването на плаката. А изражението на лицето му ... то казва всичко.

Една снимка казва повече от 1000 думи.

Иска ми се националите да я видят.

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Re: България - Черна Гора , Квалификация за ЕВРО 2012

Мнениеот venci_1913 » 09 сеп 2010 02:15

Болно ми е .. Любимият ми спорт в България е на дъното .Аз съм бил много малък и не помня какви успехи е носил този отбор ,не съм усетил от радосста през 94 ,когато е било нещо невероятно.Преди да почна училище съм ходил на мачове на Славия и си спомням след загуба как съм плакал..Майка ми все повтаряше на баща ми не го води на мачове на Славия .. :lol:
Славия София

koi4i

Re: Истинското мнение на Д.Пенев след България - Черна Гора

Мнениеот koi4i » 09 сеп 2010 13:56

:lol: :lol: Голям.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Върни се в “Архив”