Ботев - Загорец 8:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Re: Ботев - Загорец 8:0

Мнениеот Jeff Ament » 08 сеп 2010 22:49

rump_shaker написа:Футбол 24:
Ботев преби Загорец със 8:0

..."Канарчетата" спукаха от бой Загорец със 8:0...

Гонг:
"Публика и футболисти за пореден път се забавляваха взаимно на стадион „Христо Ботев” под тепетата, а потърпевши от шоуто бяха гостите."

Спорт1:
"Ботев (Пловдив) разби пореден противник в югоизточната "В" група"

Спортал:
"Ботев помля пореден противник във "В" група - бивш играч на Байер с хеттрик"

Спортлайн:
"Ботев глътна Загорец, Курдов с три гола"

На гонг коментара е най-точен! Публика и футболисти се забавляваха заедно!

Шейкър,всички заглавия са хубави. :)
Изображение
Изображение
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 08 сеп 2010 23:09

Прекрасна публика,прекрасен мач.Единственото ,което дразнеше беше несериозното поведение на Пльоко. Неможе да отиграва така 100 % положения,не е сериозно.Хората са дошли да гледат футбол,платили са си,а получават лигощината на Пльоко. Дано Бакалов вземе мерки срещу това несериозно поведение.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 08 сеп 2010 23:16

rump_shaker написа:
Шврнц Тпрунков написа:
antonzzzzzz написа:Само аз ли съм на мнение,че въпреки резултата,Загорец бяха поне "класа" над отборите,с които играхме досега?

Не бях на мача (в интерес на истината още съм на работа), но чух, че момците от Загорец се опитали да не играят "11 в защита", може би и затова е станал такъв резултат и може би заради това са изглеждали по-силни от другите, дошли в Пловдив.

Наистина, Загорец изглеждаха най-силният отбор досега. Първото което ми направи впечетление играха компактно и тактически. Второ и най-важното: На нито един от играчите им не се схвана крак!!! Демек имаха добра подготовка. И трето: Наситна се опитаха да атакуват а не само да седят и да чистят както всички други.

Парадоксално обаче резултата е 8-0. Което показва с колко класи сме над другите. Тове е нещо много важно, защото Нафтата и Созопол ще се опитат да ни атакуват. И тогава тежко им и горко!!

А аз пък с ръка на сърцето мога да кажа ,че по безидеен и инертен отбор от тези зелените не бях гледал на Колежа тази година

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 08 сеп 2010 23:20

А като сравняваме, мога пък с ръка на сърцето да кажа че Чирпан, Карлово и Димитровград бяха не безидейни ами арогантни спрямо футбола. Те седяха отзад 11 човека и ритаха напред. Ако това е по идейно от отворената игра на Загорец здраве му кажи ;)

Загорец имаха няколко удара, и корнери. Толкоз колкото общо предишните отбори ни направиха. Както и да е. Няма кво да обсаждаме подобни щуротии
ИзображениеИзображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 08 сеп 2010 23:22

Просто играха по открито от останалите и се опитаха да вкарат някой и друг гол, докато предишните гостуващи отбори играеха с 10 човека в защита и нямаше как да им вкараме повече от 3-4 или 5 гола

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 08 сеп 2010 23:26

Все пак са се опитвали да играят футбол, а не както предишните срещи ... Един отбор играе на терена, опитва се да вкара, а другият се опитва да изкара точка с 10 човека отзад и един вратар ...

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 08 сеп 2010 23:33

Обаче след този мач се убедих, че Курдов трябва да си е титуляр даже и да си тръгне зимата.
Този Площаков е голямо дърво и ще берем ядове срещу Нафтата и Созопол ако той води атаката

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 08 сеп 2010 23:35

Предлагам до зимата малкия Курдов до такава степен да е приел присърце идеята Ботев Пловдив ,че да не му се тръгва изобщо от отбора :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 09 сеп 2010 00:13

BultraStyle написа:Предлагам до зимата малкия Курдов до такава степен да е приел присърце идеята Ботев Пловдив ,че да не му се тръгва изобщо от отбора :twisted: :twisted: :twisted:

Дано така да стане ... То преди футболистите се разбягваха ей така, защото не бяха взимали заплати от сурболюк време ... Мисля, че след мача показаха всички футболисти, че милеят за отбора ...
Като имаме добър играч, независимо дали е излезнал от школата или сме го привлякли от някъде другата и виждаме, че ни е от голяма полза, ръководството трябва да се опитва да го задържа колкото се може повече и да не се изкушава от цените, които предлагат за дадения играч ... дх-с ако не беше разпродал отбора в момента тези момчета щяха да мачкат!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 09 сеп 2010 00:19

Илиян Христов - тоя пич играе с огромно желание. Ей такива футболисти харесвам. Дано бъдещето да му е свързано с Ботев за по-дълго.

Върни се в “Ботев”