България падна от Русия в Белград!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
България падна от Русия в Белград!
Става дума за мъжете, които играят приятелски турнир в Белград,заедно с отборите на Русия,Куба и Сърбия! Днес наще хора са повели с 2:0 гейма 25:23,25:22 и са паднали с 2:3....... 21:25,22:25,6:15 и какво хубаво да очаквам от тях на Световното в Италия ми кажете?! Франция , които са сребърни медалисти от последното европейски,Китай може да ни излъже и Чехия, които са смело мога да заява,че са нии абонати! (редовно с по 3:1 си ги бием поне за този мач съм спокоен!) Утре играем със Сърбия от 21:15 очаквам 3 загуби общо... Просто Русия,БРАЗИЛИЯ,ПОЛША и Куба до някъде са страшилища за нас! 

Re: България падна от Русия в Белград!
Преди последното европейско пак някакви разбирачи мрънкаха как ще ни лупат, ама завършихме 3-ти. Какво толкова е станало? Някаква контрола.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- goalkeeper
- Контакти:
Че кога не сме падали от Русия, ти какво искаш? Пак поне другите ги лупкаме.

Ponko написа:Русия,БРАЗИЛИЯ,ПОЛША и Куба до някъде са страшилища за нас!
Нормално,те са силни отбори с играчи,качествени поне колкото нашите.Не виждам смисъл да се драматизира от една загуба срещу световна сила,каквато е Русия,и то с тайбрек.
Победите срещу тези отбори са като хвърлянето на монета-шансът за ези(победа) е равен на този на тура(загуба) т.е. 50%.
Просто в съвременният волейбол силите са много изравнени и 5-геймовия мач срещу Русия само доказва това твърдение.
Не можете да искате от България само да печели.Ние сме една от световните сили в момента,но не сме най-голямата от тях.Русия и Бразилия са по-силни от нас в момента,няма какво да се лъжем.
Понко,я ми кажи кои от тези отбори,които си изброил(Франция,Чехия,Китай) могат да докарат мача срещу Русия до тайбрек?Франция в момента е в лошо състояние,Китай загуби мястото си в Световната лига за сметка на Пуерто Рико,а Чехия е корав отбор,но просто им липсват играчите от световна класа.
И въобще защо всички очакват само да печелим?? Това си е истинска наглост на фона на мизерните пари,които се влагат в българския волейбол.
Ponko написа:Става дума за мъжете, които играят приятелски турнир в Белград,заедно с отборите на Русия,Куба и Сърбия! Днес наще хора са повели с 2:0 гейма 25:23,25:22 и са паднали с 2:3....... 21:25,22:25,6:15 и какво хубаво да очаквам от тях на Световното в Италия ми кажете?! Франция , които са сребърни медалисти от последното европейски,Китай може да ни излъже и Чехия, които са смело мога да заява,че са нии абонати! (редовно с по 3:1 си ги бием поне за този мач съм спокоен!) Утре играем със Сърбия от 21:15 очаквам 3 загуби общо... Просто Русия,БРАЗИЛИЯ,ПОЛША и Куба до някъде са страшилища за нас!
Ти си луд. Падаме в някаква контрола. Важното е Пранди да е направил нужните експерименти, а резултата е без значение. Нито ние, нито руснаците сме играли с титулярите, но сме експериментирали.
Всъщност и ние,и руснаците са играли с титулярите. Жеков,Владо,Матей,Алексиев,Салпаров,Йосифов и Н.Николов.Соколов е влизал като резерва. Вероятно Гоцев,Митев,Пенчев,Ананиев и Братоев ще ги видим още утре срещу сърбите.Dobri написа:Ponko написа:Става дума за мъжете, които играят приятелски турнир в Белград,заедно с отборите на Русия,Куба и Сърбия! Днес наще хора са повели с 2:0 гейма 25:23,25:22 и са паднали с 2:3....... 21:25,22:25,6:15 и какво хубаво да очаквам от тях на Световното в Италия ми кажете?! Франция , които са сребърни медалисти от последното европейски,Китай може да ни излъже и Чехия, които са смело мога да заява,че са нии абонати! (редовно с по 3:1 си ги бием поне за този мач съм спокоен!) Утре играем със Сърбия от 21:15 очаквам 3 загуби общо... Просто Русия,БРАЗИЛИЯ,ПОЛША и Куба до някъде са страшилища за нас!
Ти си луд. Падаме в някаква контрола. Важното е Пранди да е направил нужните експерименти, а резултата е без значение. Нито ние, нито руснаците сме играли с титулярите, но сме експериментирали.
Ivanov84 написа:Всъщност и ние,и руснаците са играли с титулярите. Жеков,Владо,Матей,Алексиев,Салпаров,Йосифов и Н.Николов.Соколов е влизал като резерва. Вероятно Гоцев,Митев,Пенчев,Ананиев и Братоев ще ги видим още утре срещу сърбите.Dobri написа:Ponko написа:Става дума за мъжете, които играят приятелски турнир в Белград,заедно с отборите на Русия,Куба и Сърбия! Днес наще хора са повели с 2:0 гейма 25:23,25:22 и са паднали с 2:3....... 21:25,22:25,6:15 и какво хубаво да очаквам от тях на Световното в Италия ми кажете?! Франция , които са сребърни медалисти от последното европейски,Китай може да ни излъже и Чехия, които са смело мога да заява,че са нии абонати! (редовно с по 3:1 си ги бием поне за този мач съм спокоен!) Утре играем със Сърбия от 21:15 очаквам 3 загуби общо... Просто Русия,БРАЗИЛИЯ,ПОЛША и Куба до някъде са страшилища за нас!
Хмм. Странно, но Пранди е доказан спец. Нека му вярваме. Той и Пини Гершон (екстреньор) са най-качествените национални треньори в колективните спортове.
- Бижутера
- Контакти:
Типично по български...повеждаме с 2-0 гейма, изравняват ни, а в тайбрека излизаме колкото да не прекратят мача...

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
-
- Контакти:
Нищо не е станало, защото това е вид контрола, а не официален мач.
Така че не ме е яд, че сме загубили.
Така че не ме е яд, че сме загубили.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,