Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kkatan

Re: ИСТИНАТА ЗА ЛЕВСКИ

Мнениеот kkatan » 14 фев 2009 17:22

абе май проглеждате ,ама...... утре да направите 2-3 победи подред и пак ще се ухилите.... а не виждате ,че вашия малоумник е 5 пъти по-опасен от томов ,защото зад него са гоцето ,синьото бфс, дпс и разни други далавераджийски организации. не можете да го поместите с топ тоя тупан.направо не мога да ви мисля....(а и трябва ли ????)

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 14 фев 2009 17:25

lineker като те гледам как си говориш вобще не само че не знаеш какво става в Левски , но и вобще си нямаш ни най малко понятие от футбола.. като не разбираш поне не прави такива прости теми.. истината , лъжата , реалноста и нз си какво.. !!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: ще почне ли Домо титуляр??

Мнениеот Ticha » 14 фев 2009 17:25

MoNteSo написа:
Ticha написа:С един нападател почват и той е палячото Воронин. :mrgreen:

Така като гледам палячото ще играе цял мач!

Да видях че е вкарал гол, само че това не променя мнението ми за него. Гледам West Ham - Middlesbrough и не видях гола. :mrgreen:

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Мнениеот xi4o_93 » 14 фев 2009 17:29

gre6ka na za6titata !!!
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 14 фев 2009 17:53

Мерси, че ги мислиш феновете на Левски. Много се смях като ти видях разсъжденията за синьото БФС. Интересно, как допуснаха миналата година да станате първи с такава преднина?
БФС-то нито е синьо, нито е червено, ами си е една корупмирана сбирщина от чиновници, като мен лично доста ме съмнява точно те да определят кой ще бъде новия шампион. Уверен съм, че някой друг дърпа конците, но това в случая няма никакво значение.
Относно Батков- това си е адвокат, а адвоактите са изпекани лъжци и мошенници. Вярно, че не е надарен с голямо IQ , вярно е, че ме е срам като тръгне да се изказва, вярно е , че си е типично първеню, което ако не лижеше дупето на Чорни, никога нямаше да стъпи в Левски.
Обаче си е вярно и нещо друго- той подкрепи Мъри за неговия план 2007, спомогна Левски да има 2006 и 2007 най- добрата клубна организация, подобри инфраструктурата около Герена, смени изцяло тревната настилка, построи ново общежитие...
Добър- лош, тези неща си остават( въпреки факта, че в последните 2 години просто самосиндикално съсипа отбора с неадекватни решения), така че не ми говори, че бил много по-лош от всички останали. Всички са един дол дренки, и всички са престъпници.

ceco1
Контакти:

Мнениеот ceco1 » 14 фев 2009 17:54

на този свят всичко се врьща.но с това лоби в бфс и тези реферчета кьдето ви надуват свирката...ще видим

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 14 фев 2009 18:08

Хайде още един гол на ВОРОНИН :-)
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 14 фев 2009 18:10

Добре съдбата на Домовчийски ми стана ясна, ама не мога да си обясня тоя Рензинг или там къвто е какво търси в Байерн ?

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 14 фев 2009 18:12

"Много сме силни", "мачкаме Звезда", "Жо им скри топката"...и така нататък, и така нататък.... :roll:

Но после идват пак евротурнирите и за кой ли път цъфва неизбежното - "Левски доказа, че е евроидиот" :!: :D
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 14 фев 2009 18:18

Става много зрелищен мач. Бундеслигата възвръща силата си. Байерн вече не е така изявен фаворит както последните години и първенството става много интересно. Напомня ми за мачовете преди 10-тина години, когато германското първенство беше най-гледаното в Европа.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”