Заляха с черна боя звездата на Емил Костадинов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Заляха с черна боя звездата на Емил Костадинов

Мнениеот Кашчей » 08 сеп 2010 22:31

cska_90 написа:Шапки долу пред футболиста Емо Костадинов-велик-спор няма!!!................но като човек-боклук!

Та... звездата за човешки качества ли е поставена, или за спортни успехи и принос към отбора.Като си спомня.. той май няма голям пронос за отбора, изключвайки един мач със Спарта Прага, в който го псувахте, като за световно (както псувахте и Бербатов) , но той ви извади тогава.Въобще (както е казал Яхве), не си създавайте други кумири, освен мен, но вие си правите кумири от играчи, които сте псували, докато са играли в отбора ви.
Иначе имате хубав лозунг, за вярност и чест, но при вас това са празни думи.Думи без значение, но красиво звучащи, а какво беше мотото на соца и Партията..Думи, думи и пак думи, без смисъл, но красиви!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 сеп 2010 22:32

Аз Бербатов не съм го псувал-така че.....................който го е правил да си отговаря!!А за Костадинов-това е символичен жест-всеки да си прави изводите!
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 08 сеп 2010 22:45

cska_90 написа:Шапки долу пред футболиста Емо Костадинов-велик-спор няма!!!................но като човек-боклук!

Ти лично познаваш ли го Емил Костадинов , та казваш , че като човек е боклук ? Щото аз спокойно мога да кажа , че ти с действията си или по - скоро с бездействията си като модератор си точно такъв , какъвто казваш , че бил Емил Костадинов ... Твоята работа тук във форума не е да правиш провокации и квалификации за звезди и легенди на ЦСКА ... Щото с всяка една обида насочена към Емо или Титан обиждаш всички ЦСКА - ри. Твоята дейност е съвсем друга , ама явно феновете на ЦСКА , които се опитват да общуват в този форум не са ти присърце. Не знам от кой отбор си , но при всички случаи не си от ЦСКА ...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 сеп 2010 22:53

viroglav написа:

Ти лично познаваш ли го Емил Костадинов , та казваш , че като човек е боклук ? Щото аз спокойно мога да кажа , че ти с действията си или по - скоро с бездействията си като модератор си точно такъв , какъвто казваш , че бил Емил Костадинов ... Твоята работа тук във форума не е да правиш провокации и квалификации за звезди и легенди на ЦСКА ... Щото с всяка една обида насочена към Емо или Титан обиждаш всички ЦСКА - ри. Твоята дейност е съвсем друга , ама явно феновете на ЦСКА , които се опитват да общуват в този форум не са ти присърце. Не знам от кой отбор си , но при всички случаи не си от ЦСКА ...

Така да бъде! ;)
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 08 сеп 2010 22:56

cska_90 написа:Така да бъде! ;)

И все пак те попитах дали познаваш лично Емо Костадинов , та го определяш за боклук , като човек ...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 сеп 2010 23:09

viroglav написа:

Ако той е модератор на място, тоест безпристрастен, ти си първият в тази тема, който трябва да получи крила!Ако си някое тийнейджърче бих ти разбрал поведението, но ти не си!

@Защо плюете Костадинов не мога да разбера?Той сам ли се назначи в ЦСКА?Шефовете не знаеха ли какъв е (ако е такъв, какъвто го описвате)?Кой от вас, с ръка на сърцето, ще си признае, че ще откаже подобна покана, ако има възможност, дори да е доказан далавераджия и да го знае цяла България като такъв?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 сеп 2010 23:17

Кашчей написа:
viroglav написа:

Ако той е модератор на място, тоест безпристрастен, ти си първият в тази тема, който трябва да получи крила!Ако си някое тийнейджърче бих ти разбрал поведението, но ти не си!

@Защо плюете Костадинов не мога да разбера?Той сам ли се назначи в ЦСКА?Шефовете не знаеха ли какъв е (ако е такъв, какъвто го описвате)?Кой от вас, с ръка на сърцето, ще си признае, че ще откаже подобна покана, ако има възможност, дори да е доказан далавераджия и да го знае цяла България като такъв?

Еми да -аз съм против ТИТАН-не съм ги оправдавал-те са най-големият проблем!
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 08 сеп 2010 23:42

cska_90 написа:Еми да -аз съм против ТИТАН-не съм ги оправдавал-те са най-големият проблем!

Титан били проблем ... И какъв проблем са Титан ? Че съживиха ЦСКА ... Затова ли са проблем ? Ти си на двайсет , ама аз съм доста дърт и нямам време да чакам да почваме от А окръжна група и евентуално след доста години да видя пак ЦСКА сред елита на България. А така щеше да стане , ако Титан не бяха поели ЦСКА ... Това разбираш ли го ? И още нещо , никой не знае цялата истина за , да го наречем освобождаването на Любо Пенев ... Там имаше нещо , което беше недоизказано и премълчано. Всичкото друго са догадки и нападки спрямо ЦСКА и Титан ... Селекцията е страхотна ... На Панчарево са направени чудеса , може би скоро ще бъде огласено ... Треньора ми се струва кадърен ... Доведоха Гецата за шеф на ДЮШ - а ... Планират строеж на чисто нов стадион ... И това за година и половина ... Какъв проблем са Титан за ЦСКА ? Това , дето го пиша , че са направили струва десетки милиони лева ... Разбираш ли ти и тези дето бойкотирате , че в момента най - големият проблем на ЦСКА сте точно вие ... Заради вас изпуснахме титлата миналата година с непредизвиканото нахлуване в Мездра и последвалите наказания ... Когато разделиш един бял лист хартия с една черта по средата и започнеш да пишеш в едната графа плюсовете , а в другата минусите ще си дадеш отговор колко нелепо е да обвинявате Титан за каквото и да е било , поне засега. Що се отнася до Емо Костадинов , то той е един от малкото , които в момента разбират от голям футбол в ЦСКА ... А и като човек съвсем не е проблемен и боклук като характер , за какъвто го определяш. Дори напротив , контактен и добронамерен е ... А и няма нужда от каквито и да е било пари от комисионни за трансфери в ЦСКА ... Това са легенди , създадени , за да го компрометират.

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 09 сеп 2010 00:26

Кашчей написа:
viroglav написа:

И все пак твърдя, че имаш някакъв фетиш , към форума на ЦСКА. Голяма болка ти е , издаваш страх, оня първичния, дето само в синьо сърце вирее :o

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 сеп 2010 01:14

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
Rivaldo10 написа:Отрязани греди , скандирания "К*рви сте" , побой над играчи , непрекъснати бойкоти , копиращи всички и тръгващи си в 70-тата минута фенове! Това е цска!

Наркотиците и ''София Запад''!Това е ПФК ''Левски''...

Не сте прави и двамата. Нямате право да слагате всички под общ знаменател :!: И децата знаят, че всяко стадо си има мърша ;)

Знам много добре,че не съм прав!Просто отговарям по същия начин,както отговорая и колегата горе...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”