Новата вълна в националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

DanielGeorgiev
Контакти:

Re: Новата вълна в националния

Мнениеот DanielGeorgiev » 08 сеп 2010 18:57

deepblue1963 написа:
Parmalat написа:Оплаквате че нямаме защитници,а в Черноморец Старокин (23 години) и Терзиев са именно такива и то доста добри.Георги Терзиев е само на 18 години и изключително талантлив.

Щото са от Ч-ц,нали?Как може,изобщо,да се съмняваме,че щом са от Ч-ц,ще са талантливи и обратно.

Еми щом Ви биха жалкото отборче, значи са талантливи :) Вие Лефски сте много завистливи, мислите се над всички. Ей затова предпочитам 100 пъти повече ЦСКА, пред вас ;)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 08 сеп 2010 19:39

DanielGeorgiev написа:
deepblue1963 написа:
Parmalat написа:Оплаквате че нямаме защитници,а в Черноморец Старокин (23 години) и Терзиев са именно такива и то доста добри.Георги Терзиев е само на 18 години и изключително талантлив.

Щото са от Ч-ц,нали?Как може,изобщо,да се съмняваме,че щом са от Ч-ц,ще са талантливи и обратно.

Еми щом Ви биха жалкото отборче, значи са талантливи :) Вие Лефски сте много завистливи, мислите се над всички. Ей затова предпочитам 100 пъти повече ЦСКА, пред вас ;)
Ние друго не сме и очаквали!Ние и не искаме такива като вас да ни "предпочитат"!Между впрочем те не биха ли и вашето "жалко отборче"?И то на ваш терен?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 08 сеп 2010 19:42

deepblue1963 написа:Еми щом Ви биха жалкото отборче, значи са талантливи :) Вие Лефски сте много завистливи, мислите се над всички. Ей затова предпочитам 100 пъти повече ЦСКА, пред вас ;)
Ние друго не сме и очаквали!Ние и не искаме такива като вас да ни "предпочитат"!Между впрочем те не биха ли и вашето "жалко отборче"?И то на ваш терен?[/quote]

На кой стадион? Там където Ви бихме 4-1? Ем да.. :mrgreen:

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 08 сеп 2010 21:50

Направо ви се чудя, нови играчи ... Далеч по-важното е привличането на чуждестранен треньор с име, който да има пълна власт. Той ще си избере схемата и играчите.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 сеп 2010 21:55

Терзиев забравих
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
paskaleevich
Контакти:

Мнениеот paskaleevich » 08 сеп 2010 22:13

Това са най-добрите ни футболисти в момента. В България има не повече от 5 човека, които стават за националния.
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 08 сеп 2010 22:22

Dobri написа:
pomiqrat написа:Пламен Илиев, Дянков, Иво Иванов, Старокин, Галчев Делев. Тези искам да видя

Само Старокин (щото нямаме никакви леви бекове).

Веселин Минев и Михаил Венков никакви леви бекове ли са?

nikulus написа:
anton1oli написа:ПРФЕСОРИИИИИИИИ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ НЯКОЙ ХАЛФ КАТО ИНИЕСТА ИЛИ ШАВИ АЙДЕ ДА Е КАТО ЛЕЧКОВ ИЛИ БАЛЪКОВ НЯКОЙ ОТ ВАС ПУБЕРИ АКО СИ ГИ СПОМНЯ И ТОГАВА МИ ГОВОРЕТЕ ЗА НОВАТА ВЪЛНА В НАЦИОНАЛНИЯ ЗАЩОТО АЗ ЦЯЛА НОЩ МИСЛИХ И НЕ ИЗМИСЛИХ НИЩО НИЕ НЯМАМЕ СЕРИОЗЕН БЪЛГАРИН КОЙТО ДА ИГРАЕ РОЛЯТА НА ОФАНЗИВЕН ХАЛФ ЩОМ САШО АЛЕКСАНДРОВ СЕГА Е НАЙ ДОБРИЯ ХАЛФ В ЛЕВСКИ ЗА МЕН ДЕ СКРИТИ ПАСОВЕ И ПРОЧИЕ ЗАКАКВО ГОВОРИМ.

николай манчев.видяхте ли вчера как изведе митко илиев при изравнителното попадение срещу криводол

И затова, че е дал извеждащ пас срещу БОТЕВ КРИВОДОЛ трябва вече да е национал така ли? :lol:

емо73канар написа:Аз ще предложа още нещо,нац.стадион да е в Пловдив,стадион Пловдив /бившият 9-ти септември/ е идиален за целта. ;) ;) ;)

С най-голям кеф бих дал мачовете да се играят в Пловдив, хем да им се порадват майните, хем и да не ги гледам тук. :mrgreen:

Михайлов - Минев/Венков, Милиев, Иво Иванов, Манолев/Миланов - Марто/Хичу/Старокин, Стенли, Гаджев, Ивелин Попов - Домовчийски, Мицански/Божинов и твай :!:

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 08 сеп 2010 22:43

Такъв филм като нова стра вълна ,като обиграване на отбор за следващите квалификаций няма.Викат се играчи за в момента които са най добри.Погледнете в другите национални по колко футболисти се извъртата в квалификацийте и дори някои път тези които са играли най добре не играят на големия форум защото точто тогава не са във форма.Пресен пример е връщането на Хавиер Санети в Аржентина,т.е. няма стар млад и тем подобни.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 08 сеп 2010 23:07

Както обещах на един форумист,ето ги тези които аз бих извикал:
Вратари:Георги Петков,Владислав Стоянов и Николай Михайлов

Защитници:Станислав Манолев,Живко Миланов,Йордан Милиев,Иво Иванов,Валентин Илиев,Александър Тунчев,Петър Занев и Орлин Старокин

Полузащитници:Стилян Петров,Станислав Ангелов,Владимир Гаджев,Даниел Димов,Велизар Димитров,Благой Георгиев,Здравко Лазаров и Мартин Петров

Нападатели:Димитър Макриев,Валери Божинов,Илиян Мицански и Ивелин Попов
Това е състава който според мен е оптимален в момента,с оглед формата на играчите.По двама души на всеки пост,ако някой го интересува конкретно за някой играч,ще се аргументирам защо съм го избрал..

Windoorlevski
Контакти:

Мнениеот Windoorlevski » 08 сеп 2010 23:39

Най големия проблем в националния е защитата зощото и четиримата защитника играят в различни отбори в момента трябва да се залага на левскарите това е единствената двоика българи която като се обиграе няма ки да ги пробие.
За тези квалификаций трябва да спрат да се викат по старите от25-27 год и като доиде новия трениор да си работи на спокоиствие да му заложат 4 -то място в групата и всичко ще си доиде на мястото.
Колкото за трениор трябва вече чужденец с класа и помощник млад българин.

Върни се в “Национален отбор”