Предложения за нов национален селекционер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Почти сигурно е ,че селекционер ще е Балъков
Не вярвам Бала да се хваща с тези накадърници.
Време е треньор на Националния отбор да стане Георги Василев. Само той може да обедини отбора. Но той няма лоби и няма как софиянци да го приемат. Пък и той ще постави условия.
Краси ми беше любимият футболист,много го уважавам,но не смятам,че е показал нещо,за да бъде национален селекционер.Ясно е,че ще е българин,краен вариант е някой сърбин,така че и аз смятам,че ще сложат Балъков.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- RobiVanPersie
- Контакти:
Балъков според мен ще ни вкара в правия път,както направи с черноморец!
- Captain Stottlemeyer
acmilan написа:Краси ми беше любимият футболист,много го уважавам,но не смятам,че е показал нещо,за да бъде национален селекционер.Ясно е,че ще е българин,краен вариант е някой сърбин,така че и аз смятам,че ще сложат Балъков.
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Абе, хора, Балъков работи кажи-речи с отбор съставен от чужденци, както и селекцията е почти изцяло ориентирана към чужбина. Сега, след договора за сътрудничество с Лацио, очаквам италианци с ремаркетата в Черноморец. И всичко това на фона на такава силна школа. Как виждате такъв треньор да поема и се справя с националния?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- RobiVanPersie
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:acmilan написа:Краси ми беше любимият футболист,много го уважавам,но не смятам,че е показал нещо,за да бъде национален селекционер.Ясно е,че ще е българин,краен вариант е някой сърбин,така че и аз смятам,че ще сложат Балъков.
+1Много харесвам и уважавам Красимир Балъков, но мисля, че засега мястото му е в "Черноморец".
Дано да грешиш за "крайния вариант".
Според мен които и да е новия селекционер Гонзо трябва да му е помощник!Защото само тои може да ги нахъса не заспалия Мъри!Да той имаше добра тактика но момчетата ни нямаха хъс!
Re: Предложения за нов национален селекционер
ако ще е българин треньорът, то е ясно - чичо Митко, винаги пръв в списъка !
но аз съм за Георги Василев ...
все пак да пробват с Жозе Марио дош Сантош Моуриньо Фелиш - пари няма да имаме да му платим, но за едната слава, и любовта на цялото българско човечество, може да се навие ...
но аз съм за Георги Василев ...
все пак да пробват с Жозе Марио дош Сантош Моуриньо Фелиш - пари няма да имаме да му платим, но за едната слава, и любовта на цялото българско човечество, може да се навие ...
Дано не му предложат и приеме. Има си отбор няма смисал да се излага с тези измислени играчи. Има време кога да поеме националите. Не по рано след 2 - 3 години. Да излязат добри футболисти от младежките формации на Литекс ,Етрополе, Черноморец . Там е истината в школите, където се работи професионално. Другите са на връзкарска основа. Те са за дискотеките силни.
- Viktor4o_Rs
- Контакти: