GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Iso24
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот Iso24 » 03 сеп 2010 22:53

Защо сте пратили за коментатор Иво Йовчев? И като почне да споменава неговите литексари - Манолев и Ивелин Попов лошо ми става.Все загуби коментира на Литекс. Не мога да го понасям тоя отбор - страхливци и обречени мишоци. Жалко за Черноморец и Локо сф. Те трябваше да представят БГ на Евро турнирите вместо нещастниците от Беро е и Литекс.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 сеп 2010 14:03

От кога думи като онаниране и маструбация са забранени за използване. Да не са измислили нови научни нтермини и тези да са в графата цинизми. Защо ли пиша като никой не ти отговаря
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 08 сеп 2010 19:45

Аз искам да дам едно предложение понеже много често на последък ходя на командировка и лаптопа ми се е превърналв ПС. Много кабеляк много нещо, за това се налага да работя през телефона си. така че предложението ми е да си направите и мобилна версия на форума нещо подобно като на сайта защото трябва да си убиваме по някакъв начин времето когато се предполага че сме по работа :mrgreen: Иначе за да е по-бърз и лек може да се разкарат примерно аватари, клипове, цветове и т.н. Най-важното е да можем да си изказваме мнението от където има нет ;)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 09 сеп 2010 20:00

Уникална идиотщина от страна на Гонг
http://gong.bg/fun_corner.php?fun_corner_id=1097
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 09 сеп 2010 21:28

AnalBreaker написа:Уникална идиотщина от страна на Гонг
http://gong.bg/fun_corner.php?fun_corner_id=1097

Нещо против Осама ли имаш? :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 09 сеп 2010 21:30

TPAKTOP написа:Аз искам да дам едно предложение понеже много често на последък ходя на командировка и лаптопа ми се е превърналв ПС. Много кабеляк много нещо, за това се налага да работя през телефона си. така че предложението ми е да си направите и мобилна версия на форума нещо подобно като на сайта защото трябва да си убиваме по някакъв начин времето когато се предполага че сме по работа :mrgreen: Иначе за да е по-бърз и лек може да се разкарат примерно аватари, клипове, цветове и т.н. Най-важното е да можем да си изказваме мнението от където има нет ;)

Ако знаеш,колко пъти съм си мечтал за това. Форумът на Гонг да се направи в wap вариант :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

fero
Контакти:

Гонг оправете си статията за Хофенхайм и Шалке 04!!!

Мнениеот fero » 10 сеп 2010 23:53

След почивката Шалке продължи да атакува, опита почти всичко по силите си, което се оказа обаче крайно недостатъчно. Нещо повече, Хофенхайм доказа, че не случайно е на върха в подреждането на Германия, след като в края на мача направи резултата 2:0 чрез Нюер.

Първо не знам да има футболист Нюер в Хофенхайм и второ, става въпрос за вратаря на Шалке 04 Мануел Нойер , който си отбеляза автогол. С това чрез Нюер излиза, че този Нюер е играч на Хофенхайм и е вкарал втория гол, а всъщност това е вратаря на Шалке, който си вкара автогол.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Гонг оправете си статията за Хофенхайм и Шалке 04!!!

Мнениеот rhaegar » 11 сеп 2010 09:27

:lol: някой го е домързяло да се поразрови.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Re: Гонг оправете си статията за Хофенхайм и Шалке 04!!!

Мнениеот mironi88 » 11 сеп 2010 11:11

Това е нищо. Те слагат под някое заглавие друга статия ти за една буква мрънкаш. Ама иначе Шалке голям го ядат в Германия. Ей тия хора няма да разберат, че само с пари отбор не се прави. Да не мислите, че Реал и Сити ще направят нещо голямо тая година. AGAINST MODERN FOOTBALL !
ИзображениеИзображение

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”