Кои играчи трябва да бъдат повикани в националния ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Кои играчи трябва да бъдат повикани в националния ?

Мнениеот tatusindo » 08 сеп 2010 17:26

Един град-един отбор написа:Така или иначе след като ни опукат и Уелс ще разберем, че място на европейското нямаме най-добре е да се викнат млади момчета, които да започнат да се учат да играят правилен и грамотен футбол и да чакаме резултатите след 2-3-4 години. Така или иначе видяхме "доказалите се" какво правят - пълна скръб! Според мен играчите, които трябва да напуснат национала са: Станислав Генчев, Чавдар Янков, Георги Пеев, Илиян Стоянов и малкия перукан. За мен в титулярните 11 трябва да присъстват вратаря Влади Стоянов, защитник - Иво Иванов, в халфовата линия трябва да запазим Стенли и Марто, които да дават опит на отбора а отпред да действа ИЛИЯН МИЦАНСКИ и евентуално Домовчийски. Дано да случим на кадърен треньор, който да ги учи, защото там ни е проблема ...

Бих добавил към тия за гонене С.Ангелов,Иван Иванов,М. Камбуров ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 08 сеп 2010 18:46

Както обещах на един форумист,ето ги тези които аз бих извикал:
Вратари:Георги Петков,Владислав Стоянов и Николай Михайлов
Защитници:Станислав Манолев,Живко Миланов,Йордан Милиев,Иво Иванов,Валентин Илиев,Александър Тунчев,Петър Занев и Орлин Старокин
Полузащитници:Стилян Петров,Станислав Ангелов,Владимир Гаджев,Даниел Димов,Велизар Димитров,Благой Георгиев,Здравко Лазаров и Мартин Петров
Нападатели:Димитър Макриев,Валери Божинов,Илиян Мицански и Ивелин Попов
Това е състава който според мен е оптимален в момента,с оглед формата на играчите.По двама души на всеки пост,ако някой го интересува конкретно за някой играч,ще се аргументирам защо съм го избрал..

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 сеп 2010 11:51

deepblue1963 написа:
vaskonti написа:
deepblue1963 написа:1." Цитирай ми един човек на тая земя, който е искал играчи на ЦСКА да напълнят националния"
Мога да ти цитирам много хора,които искаха всички левскари да бъдат изгонени от национала,щото били позор!Мога да ти цитирам много хора,които искаха Стоилов да бъде изгонен само защото бил "говедо"!
2."... защо се отказват от тоя отбор един следу друг най-добрите му играчи?..."
Аз се сещам само за Бербатов,подсети ме за другите...
3."... В момента се викат играчи без клуб,..."Понеже си много отворен-кой футболист в национала е без клуб?
4."...Става въпрос да се викат играчи, които ИЗПЪКВАТ в отборите си,..."
С какво,точно,ИЗПЪКВАТ в отборите си Миланов,Дяков,Писаров?

1. Въпроса ми е съвсем друг.
2. Иванков, на път са Стилиян и Мартин.
3. Чавдар в кой клуб е? Освен това играл ли е някакви мачове в последните месеци, да не кажа цяла година?
4. Миланов и Писаров са млади играчи с очевиден талант, могат да бъдат налагани в отбора с песпектива за бъдещето. Дяков също е на добра възраст, освен това изпъква в Черно Море доста силно. При всички случаи щеше да играе по-добре от Илиян например, който снощи беше направен разноглед от Вучинчич.

"...на път са Стилиян и Мартин."
Като тръгнат "по пътя",тогава ще говорим.Никой не е вечен.Всички сме пътници.И Шустер се отказа от немския национал навремето.Холандия отиде без Кройф в Аржентина.Не чух да има вълна от самоубийства в Германия и Холандия.като гледах играта на М.Петров вчера-май ще е по-добре да си тръгне.Той никога няма да бъде това,което беше преди няколко години(не е на 24).
"Чавдар в кой клуб е?"
"Българският национал Чавдар Янков официално премина в руския Ростов, съобщи клубният сайт. Халфът на Металург (Донецк) ще играе под наем в руския клуб през първия си сезон там.
„От Ростов ми направиха предложение и след като помислих, взех решение да премина в този нов клуб. Руският шампионат е на много високо ниво. В България показват по два-три мача от първенството, затова съм запознат. Освен това в Русия играят и много мои сънародници", сподели Чавдар Янков.
Бившият славист е обнадежден за бъдещето си в Русия. При представянето си той заяви, че Ростов е много добър клуб, който преследва високи цели.
Янков ще носи любимия си номер 23 и в новия си клуб"
Това отговаря ли на въпроса ти?
"Миланов и Писаров са млади играчи с очевиден талант"
"Очевиден" за теб.Когато Писаров се изправи срещу Левски,не ми се видя много "талантлив".Или имаш предвид мачовете срещу някои "умрели кученца"?
"Дяков също е на добра възраст, освен това изпъква в Черно Море доста силно."
Ако искаш отбора още в 15мин. да остане с 10 души...

Достатъчно е, че Стилян и Мартин говорят за отказване от националния.Този факт сам по себе си БИ ТРЯБВАЛО да те наведе на разни мисли относно нещата, които се случват. Бербатов не случайно спомена, че "когато ни омръзне да ни лъжат и манипулират да го викнем". За теб обаче и това не е достатъчно за да осъзнаеш, че има проблем и той си е доста надълбоко.
Ок, Чавдар подписал с Ростов. Колко мача има той за последната година? Без значение за кой отбор. Дори бих попитал за последните две години. А в колко мача през цялата си кариера е играл дясно крило? Би трябвало да си ме разбрал най-накрая какво искам да кажа.
За Миланов и Писаров нямам какво да добавя, особено след опита ти да изкараш Левски мерило за нечии талант.
С Танко Дяков нещата няма да са толкова зле, защото сега и без това си играем с човек по-малко в защита. Коловати гледа всеки мач отблизо, а онзи ден редовно правеше почетен ескорт на Вучинчич. Ако успееше да го настигна де...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Litex1
Контакти:

Мнениеот Litex1 » 09 сеп 2010 17:31

Времето за по младите дойде.
колкото са по млади и сега играят за Националния ни отбор ще е по добре.
Защото имат какво да дават на Националния ни отбор

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2010 17:42

"Достатъчно е, че Стилян и Мартин говорят за отказване от националния.Този факт сам по себе си БИ ТРЯБВАЛО да те наведе на разни мисли относно нещата, които се случват. Бербатов не случайно спомена, че "когато ни омръзне да ни лъжат и манипулират да го викнем". За теб обаче и това не е достатъчно за да осъзнаеш, че има проблем и той си е доста надълбоко.
Ок, Чавдар подписал с Ростов. Колко мача има той за последната година? Без значение за кой отбор. Дори бих попитал за последните две години. А в колко мача през цялата си кариера е играл дясно крило? Би трябвало да си ме разбрал най-накрая какво искам да кажа.
За Миланов и Писаров нямам какво да добавя, особено след опита ти да изкараш Левски мерило за нечии талант.
С Танко Дяков нещата няма да са толкова зле, защото сега и без това си играем с човек по-малко в защита. Коловати гледа всеки мач отблизо, а онзи ден редовно правеше почетен ескорт на Вучинчич. Ако успееше да го настигна де..."
"Достатъчно е, че Стилян и Мартин говорят за отказване от националния..."
Ми да се отказват.И без това за следващите квалификации ще са пенсионери!
"Ок, Чавдар подписал с Ростов. Колко мача има той за последната година? Без значение за кой отбор. Дори бих попитал за последните две години. А в колко мача през цялата си кариера е играл дясно крило? Би трябвало да си ме разбрал най-накрая какво искам да кажа."
Аз също съм анти-Янков.Просто не обичам,когато се говори наизуст!
"За Миланов и Писаров нямам какво да добавя, особено след опита ти да изкараш Левски мерило за нечии талант."
Ми щом Левски не е мерило и Писаров беше по-нисък от тревата,какво ли ще направи срещу критериите?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 сеп 2010 18:59

blue avalanche написа:"Достатъчно е, че Стилян и Мартин говорят за отказване от националния.Този факт сам по себе си БИ ТРЯБВАЛО да те наведе на разни мисли относно нещата, които се случват. Бербатов не случайно спомена, че "когато ни омръзне да ни лъжат и манипулират да го викнем". За теб обаче и това не е достатъчно за да осъзнаеш, че има проблем и той си е доста надълбоко.
С Танко Дяков нещата няма да са толкова зле, защото сега и без това си играем с човек по-малко в защита. Коловати гледа всеки мач отблизо, а онзи ден редовно правеше почетен ескорт на Вучинчич. Ако успееше да го настигна де..."
"Достатъчно е, че Стилян и Мартин говорят за отказване от националния..."
Ми да се отказват.И без това за следващите квалификации ще са пенсионери!
"Ок, Чавдар подписал с Ростов. Колко мача има той за последната година? Без значение за кой отбор. Дори бих попитал за последните две години. А в колко мача през цялата си кариера е играл дясно крило? Би трябвало да си ме разбрал най-накрая какво искам да кажа."
Аз също съм анти-Янков.Просто не обичам,когато се говори наизуст!
"За Миланов и Писаров нямам какво да добавя, особено след опита ти да изкараш Левски мерило за нечии талант."
Ми щом Левски не е мерило и Писаров беше по-нисък от тревата,какво ли ще направи срещу критериите?

Ти явно смяташ. че те се отказват защото са застаряващи. Не си наивен, ама хич!
Значи ти правиш разлика между това някой да не играе защото няма клуб и да не играе защото...е некадърен? Всички сме против Чавдар, ама кой го вика, та дори е титуляр в националния?
ЕДИН мач срещу Левски е всичко друго, но не и критерий за каквото и да е.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 10 сеп 2010 22:23

Дембеле :lol:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 11 сеп 2010 12:49

Yanev написа:За всеки е ясно,че след като Мърчо си тръгна няма да започнем да побеждаваме наред .. Искам да чуя мненията ви - кой играчи смятате,че трябва да бъдат повикани в национала ?

Простичко е - най-добрите, ако играят редовно и са във форма, а не само заради имената:

Вратари: Иванков, Стоянов, Чавдаров, Н. Михайлов

Защитници: Костадин Стоянов, Иван Иванов, Иво Иванов, братята Миневи, Николов, Миланов, Манолев, М. Дечев, Старокин. В. Илиев, Тунчев

Халфове: С. Петров, М. Петров, Янчев, Ив. Стоянов, Т. Костадинов, Гаджев, Б. Георгиев, Г. Пеев

Нападатели: Бербатов, Божинов, Мицански, И. Попов

Положението в халфовата линия е най-трагично-липсат играчи умеещо да задъражат топката, да подават на крак или в перспектива. В защита положението също е доста мъчително, но с правилни тренировки за синхрон, гореизброените биха могли да се сработят с времето и да компеснисират ниското си ниво с отборна игра...други защитници и халфове просто не се сещам да са ми направили впечатление.

Най-важната задача на следващия треньор е да върне в отбора Иванков (за да стегне с опита си защитата пред себе си-позабрави се принципа, че вратаря е половината от защитата), Бербатов (друг играч от такава класа просто нямаме-може да компенсира липсата на креативни фотбулисти в халфовата линия като играе зад 2 нападателя), както и Ив. Стоянов (атакуващ халф с чувство за гола и с нелошо центриране).

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 12 сеп 2010 02:20

НИКОЛАЙ БОЖОВ!!!ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТАМ !!! ВЕЛИК!
http://slavia.sportal.bg/statistics_tea ... ideo=25856
Славия София

Върни се в “Национален отбор”