Заляха с черна боя звездата на Емил Костадинов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Re: Заляха с черна боя звездата на Емил Костадинов

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 08 сеп 2010 16:21

Да това си е простотия ,но и Коща си е простак така че, всичко се нарежда.
Тия виолетовите нещо много се загрижихте за него и почнахте да го защитавате.Легенда бил незнам си къв бил.Да ама ключовата дума е БИЛ.Сега е просто един подлизурко и наркоман.От вече много места разбрах ,че е яко закачен към белото а и вчера като го гледах как дава мнение за националния.Целия потен подскачка тук там.Беше ми много смешен със сичките ми приятли си коментирахме ,че едно е да си помпаш линии в дискотеката ма по национален ефир,ма както и да е.
Да питам още нещо как така лилавите толкова се интересуват от нас? Влизам в нашия форум всяко трето мнение виолетово.
Мен ме е гнус да чета за тях,камо ли да им влизам в форума(случвало се е много рядко) а те имам чуството че даже не си следат техния. Ма и за това ми е все едно.
Важно е само едно за мен(като отбор разбира се).
ЦСКА ЦСКА и пак ЦСКА
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 08 сеп 2010 16:21

POPCORN написа:
Гуу написа:Върховна простотия, въпреки всичко Емо Костадинов е легенда, не е нормално по такъв начин да се постъпва.

Българска работа!

Може да е и заради средните пръсти които показваше като футболист на публиката в сектор В/дано бъркам/! ;)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 08 сеп 2010 16:28

Даже и най - великия футболист на Левски Спартак , Георги Аспарухов - Гунди е бил служител на милицията. Бил е и агент в Държавна сигурност с чин майор ... Един вид е бил колега на агент Тара ( Тодор Батков) , агент Николай , агент Борил и още няколко агента в УС на сегашния ПФК "Левски" и тогавашен Левски Спартак ... То жинотното козината си мени , ама нрава не ... Колко ли човешки живота са затрили тези агенти - доносници - боклуци не е ясно , ама сигурно са стотици или хиляди ... Нещо нормално и всекидневно за хората в Левски Спартак по тогавашното време , а и с помията от БФС и медиите на агент Ахмед Доган сега ...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 08 сеп 2010 16:34

z.a.l.e.z.a написа:Да това си е простотия ,но и Коща си е простак така че, всичко се нарежда.
Тия виолетовите нещо много се загрижихте за него и почнахте да го защитавате.Легенда бил незнам си къв бил.Да ама ключовата дума е БИЛ.Сега е просто един подлизурко и наркоман.От вече много места разбрах ,че е яко закачен към белото а и вчера като го гледах как дава мнение за националния.Целия потен подскачка тук там.Беше ми много смешен със сичките ми приятли си коментирахме ,че едно е да си помпаш линии в дискотеката ма по национален ефир,ма както и да е.
Да питам още нещо как така лилавите толкова се интересуват от нас? Влизам в нашия форум всяко трето мнение виолетово.
Мен ме е гнус да чета за тях,камо ли да им влизам в форума(случвало се е много рядко) а те имам чуството че даже не си следат техния. Ма и за това ми е все едно.
Важно е само едно за мен(като отбор разбира се).
ЦСКА ЦСКА и пак ЦСКА

Лъжеш като дърт циганин , ама както и да е ... Ти си поредното подуенско провокаторче във форум ЦСКА. Марш при Дембеле , а ако не го намериш , то отскочи до Георги Аспарухов ... :lol: :lol: :lol:

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 08 сеп 2010 16:49

viroglav написа:Даже и най - великия футболист на Левски Спартак , Георги Аспарухов - Гунди е бил служител на милицията. Бил е и агент в Държавна сигурност с чин майор ... Един вид е бил колега на агент Тара ( Тодор Батков) , агент Николай , агент Борил и още няколко агента в УС на сегашния ПФК "Левски" и тогавашен Левски Спартак ... То жинотното козината си мени , ама нрава не ... Колко ли човешки живота са затрили тези агенти - доносници - боклуци не е ясно , ама сигурно са стотици или хиляди ... Нещо нормално и всекидневно за хората в Левски Спартак по тогавашното време , а и с помията от БФС и медиите на агент Ахмед Доган сега ...

Мишчо, бях ти писал веднъж, не пипай Гунди. Стой си на аканото дупе и си бъркай кУрЕшките в носа. Ако си подранил с пърцуцата, гневи си в кочината си само. Нещастнико мизерен.

П.П. По темата и не за теб, Не е нормално деянието със звездата на Костадинов. Тя му е за футболните умения.
.

familyjewels
Контакти:

Мнениеот familyjewels » 08 сеп 2010 16:50

viroglav написа:Даже и най - великия футболист на Левски Спартак , откровения некадърник Георги Аспарухов - Гунди е бил служител на милицията. Бил е и агент в Държавна сигурност с чин майор ... Един вид е бил колега на агент Тара ( Тодор Батков) , агент Николай , агент Борил и още няколко агента в УС на сегашния ПФК "Левски" и тогавашен Левски Спартак ... То жинотното козината си мени , ама нрава не ... Колко ли човешки живота са затрили тези агенти - доносници - боклуци не е ясно , ама сигурно са стотици или хиляди ... Нещо нормално и всекидневно за хората в Левски Спартак по тогавашното време , а и с помията от БФС и медиите на агент Ахмед Доган сега ...

Май наистина много мразиш "Левски", щом и по Гунди почна да плюеш...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 08 сеп 2010 17:04

familyjewels написа:
viroglav написа:Даже и най - великия футболист на Левски Спартак , откровения некадърник Георги Аспарухов - Гунди е бил служител на милицията. Бил е и агент в Държавна сигурност с чин майор ... Един вид е бил колега на агент Тара ( Тодор Батков) , агент Николай , агент Борил и още няколко агента в УС на сегашния ПФК "Левски" и тогавашен Левски Спартак ... То жинотното козината си мени , ама нрава не ... Колко ли човешки живота са затрили тези агенти - доносници - боклуци не е ясно , ама сигурно са стотици или хиляди ... Нещо нормално и всекидневно за хората в Левски Спартак по тогавашното време , а и с помията от БФС и медиите на агент Ахмед Доган сега ...

Май наистина много мразиш "Левски", щом и по Гунди почна да плюеш...

Чети момче , чети ... това е истината за Гунди. Ние сме ЦСКА , а вие кои бяхте , та да ви мразим , и то много , както си се изразил ? 8-)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 08 сеп 2010 17:10

левскар07 написа:Мишчо, бях ти писал веднъж, не пипай Гунди. Стой си на аканото дупе и си бъркай кУрЕшките в носа. Ако си подранил с пърцуцата, гневи си в кочината си само. Нещастнико мизерен.

Азисе , дреме ми на члена какво и кога си писал ... ;) Извини ме за незаинтересованоста ми към анонимната ти и смешна натура ... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rosen_1914

Мнениеот rosen_1914 » 08 сеп 2010 17:25

Правилно е негодуванието. За феновете на един отбор никой не е по-голям от клуба, нормално е при положение, че очевидно Костадинов само краде от ЦСКА, лапа комисионни благодарение на бездарните футболисти, които докарва.
Друг е въпроса дали това е правилен начин за израз на недоволство...
Еклер да си братче, обида голяма. Еклер да си братче е срам.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 08 сеп 2010 17:27

rosen_1914 написа:Правилно е негодуванието. За феновете на един отбор никой не е по-голям от клуба, нормално е при положение, че очевидно Костадинов само краде от ЦСКА, лапа комисионни благодарение на бездарните футболисти, които докарва.
Друг е въпроса дали това е правилен начин за израз на недоволство...

Добър опит ... :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”