TPAKTOP написа:Тоя не го знам кой е ама не е от нашия кварталкато го гледам май е опънал палатката
Или поне така изглежда
За Мохамед Али не си ли чувал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TPAKTOP написа:Тоя не го знам кой е ама не е от нашия кварталкато го гледам май е опънал палатката
Или поне така изглежда
AnalBreaker написа:TPAKTOP написа:Тоя не го знам кой е ама не е от нашия кварталкато го гледам май е опънал палатката
Или поне така изглежда
За Мохамед Али не си ли чувал![]()
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

rhaegar написа:Кубрат най-много Андреа да набие![]()
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:rhaegar написа:Кубрат най-много Андреа да набие![]()
Той нали и тренира върху боксовите круши
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Само да не вземе да ги спука, че после нема 5 бона за нови, Митю Пайнера дава веднъж![]()
![]()
gunner4life написа:
Този човек е просто машинаДаже и Кубрат не може да го бие
![]()
[offtopic]Мани Пакиао[/offtopic]
TPAKTOP написа:rhaegar написа:Само да не вземе да ги спука, че после нема 5 бона за нови, Митю Пайнера дава веднъж![]()
![]()
Прав си! Ама на Андреа и е "монтиран" специялен ударо-устойчив силикон със специална система за отмерване на удара
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта