Атанас Борносузов вече е играч на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Атанас Борносузов вече е играч на Черно море
Струва ми се, че е добър заместник на Рикардо, а и нали онзи малиец от Оксер ще играе при нас, само на Периш нямаме заместник
Re: Атанас Борносузов вече е играч на Черно море
Кольо ще намери,той знае какво да прави.А пък и Милен Петков игра при Зума,като ляв бек а и вЦСКА също игра такъв.
Само Черно море.
На Периш много трудно може да се намери заместник според мен. И честно казано не се надявам на това... просто дано да намерим някой достатъчно добър, който в някаква степен да замести Периш и да не остави дупка след него. Щото Периш няма какво да се лъжем, но си е класа... в защита поне не се сещам някой да е пробивал през него, защото е доста бърз и им е много трудно на играчите срещу него. Напред също много полезен, разминава ги като пионки. Просто уникален играч, даже ми е малко чудно как дойде в Черно море. И според мен шефовете специално за него трябваше да се съгласят да му увеличат заплатата, защото друг толкова добър и полезен за отбора едва ли ще намерим. А Ради Бачев лично според мен е доста тромав и бавен и пролетта ще имаме проблеми с него... дано да греша, но така ми се струва. Рикардо също ме впечатли доста с играта си... може да играе на няколко позиции, има страхотен шут отдалеч, отбеляза не един или два гола....много добре задържа топката, хладнокръвен е и т.н. Но на него поне е по-лесно да се намери заместник. Ще видим Борносуков как ще се впише в отбора. Дано силната ни халфова линия да успее да се справи в защита и да улесняват Радо Бачев.... но ще видим какво ще стане 

Абе какво стана с тия двамата Периш и Рикардо, изобщо в България ли са и има ли шанс да склонят на по-малка заплата?или са отписани вече, аре за Рикардо не ни трябва вече след като взехме Кулибали и Борносузов, ама Периш ни е нужен, ляв бек ни трябва от неговата класа
Ще играят за 2 отбор,тоест няма шанс.
Да си ходят огризко,никой не е по-голям от отбора
Ако ще и Зидан да е!!!!
Много добре са спотъпили собствениците,е може би няма да ни елесно дори 4 място да задържим,но поне ще знаят къде им е мястото
Да си ходят огризко,никой не е по-голям от отбора

Много добре са спотъпили собствениците,е може би няма да ни елесно дори 4 място да задържим,но поне ще знаят къде им е мястото

Да ви е жив и здрав тоз кютук!! С Какалов и Наско ше мачкате и напролет дигате шампионската титла !!!!

Аз имам бегли спомени за него, когато игра в литекс, но все го свързвам с поста ляв бек. 

4estito!!!!!!!!!

100eN4o написа:Да ви е жив и здрав тоз кютук!! С Какалов и Наско ше мачкате и напролет дигате шампионската титла !!!!![]()
![]()
А на вас пък 33 годишния гърбушко, голяма селекция правите, Боримиров го върнете и Коловати, иначе за Борносузов не е лош футболист
Philips написа:100eN4o написа:Да ви е жив и здрав тоз кютук!! С Какалов и Наско ше мачкате и напролет дигате шампионската титла !!!!![]()
![]()
А на вас пък 33 годишния гърбушко, голяма селекция правите, Боримиров го върнете и Коловати, иначе за Борносузов не е лош футболист
Ne sum govedce brat i za gurbu6ko sum absolutno suglasen s tebe !!!

Пиши на кирилица!!!!!!!!Оставям ти мнението,но другия път пиши на кирилица!!!!!!!