TPAtkov написа:deepblue1963 написа:Popeye написа:Каквото и да си говорим, Стоилов бе първият треньор, който нямаше и 1 мач спокойствие. Такова чудо досега не бях виждал. Още с назначението го почнаха... Но както и да е. Да му мислят собствениците на ЦСКА. С такава подкрепа от своите, врагове не трябват...
Аз пък си мисля , че на кауна му се даде много повече спокойствие и пари , отколкото на предшествениците му
Ти,лично,не си му дал нищо,защото си Левскимразец!Ти никога не си харесвал нещо,свързано с Левски!Когато Стоилов с Левски влезе и излезе от групите-ти радваше ли се?Признай си,няма нищо срамно.Сега е модно да си анти-Левски.
А ти лично, какво му даде?,и защо слагате , като презумпция, влизането и излизането на Левски от групите на ЛЕ?. Тук обсъждаме националният селекционер Мъри, не треньора , вкарал Левски в ШЛ..(НЕЗАСЛУЖЕНО) и изкарал до 1/4 финал в ЛЕ, напълно заслужено ,според мен.Ние,не искаме оставката на Мъри от Левски, а от националния.Може би Мъри, щеше да има успех в този отбор, ако нямаше за шефове Сираков и Михайлов.Но дори само за това, че ги е слушал, трябва да си ходи, защото резултатите са на лице.Разбира се , те също трябва да подадат оставки, ако имат чест и достойнство, аз съм скептично настроен за това[/quote]
Ми той си отиде.Доколкото знам и Сираков.Чакам новия треньор,с който ще спукаме всички от бой!!!Аз не съм про-Стоилов,но не съм съгласен с тези,дето го плюят само защото се асоциира с Левски.Защото те започнаха още когато победи Беларус на два пъти.Същата тази Беларус,дето изгермечи Франция насред Париж.