Мъри си подаде оставката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Мъри си подаде оставката

Мнениеот deepblue1963 » 08 сеп 2010 15:04

MetaMan написа:Стоилов завлече отбора превърна го в едно нищо и си подава оставката!!!!!!
В последствие обвинява феновете на ЦСКА че са виновни за провала!!!!
По-голяма ИДИОТЩИНА от това не съм чувал.

Чудно ми е кой печели от цялата работа с провала на националния отбор????

"]Стоилов завлече отбора..."
Когато Стоилов пое отбора сигурно думкахме наред?
"В последствие обвинява феновете на ЦСКА че са виновни за провала!!!!"
Истина е,че още преди да е водил един мач на национала,феновете на ЦСКА вече го мразеха.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 сеп 2010 15:10

Каквото и да си говорим, Стоилов бе първият треньор, който нямаше и 1 мач спокойствие. Такова чудо досега не бях виждал. Още с назначението го почнаха... Но както и да е. Да му мислят собствениците на ЦСКА. С такава подкрепа от своите, врагове не трябват...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 08 сеп 2010 15:17

bigbonusprize написа:Каквото и да си говорим, Стоилов бе първият треньор, който нямаше и 1 мач спокойствие. Такова чудо досега не бях виждал. Още с назначението го почнаха... Но както и да е. Да му мислят собствениците на ЦСКА. С такава подкрепа от своите, врагове не трябват...

Аз пък си мисля , че на кауна му се даде много повече спокойствие и пари , отколкото на предшествениците му

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 08 сеп 2010 15:23

Popeye написа:
bigbonusprize написа:Каквото и да си говорим, Стоилов бе първият треньор, който нямаше и 1 мач спокойствие. Такова чудо досега не бях виждал. Още с назначението го почнаха... Но както и да е. Да му мислят собствениците на ЦСКА. С такава подкрепа от своите, врагове не трябват...

Аз пък си мисля , че на кауна му се даде много повече спокойствие и пари , отколкото на предшествениците му

Ти,лично,не си му дал нищо,защото си Левскимразец!Ти никога не си харесвал нещо,свързано с Левски!Когато Стоилов с Левски влезе и излезе от групите-ти радваше ли се?Признай си,няма нищо срамно.Сега е модно да си анти-Левски.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 сеп 2010 15:29

deepblue1963, така е , всички които не харесваме Стоилов сме Левскимразци и всъщност сме прикрити цесекари :lol: :lol: Разконспирира ни :x
Изображение

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 08 сеп 2010 15:33

Какво спокойствие. Кажи ти спокоен ли беше, сигурен ли беше в победата когато играеше нац. отбор подбран от Мъри? Толкова ли е трудно да се види, че горкият е слаб треньор. Сигурен съм, че Левски щяха да вземат точки в ШЛ, ако не беше неговия ненормален "правилен" футбол. Да се надиграва с най-силните в Европа! Силният треньор може от посредствени играчи да направи боеспособен отбор, Мъри това не го може, защото е посредствен. България разполага с 2-3 добри играчи, 20-на прилични и другото е слабичко. При правилна схема, раздаване на терена и разбира се късмет може да се класираме с тези играчи, но не с този треньор.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 08 сеп 2010 15:34

Viktor4o_Rs написа:deepblue1963, така е , всички които не харесваме Стоилов сме Левскимразци и всъщност сме прикрити цесекари :lol: :lol: Разконспирира ни :x

:) :) :) нищо не може да му се изплъзне на старшинката...професионални навици

Потребителски аватар
MetaMan
Контакти:

Мнениеот MetaMan » 08 сеп 2010 15:58

Абе махнете си сините очила и вижте действителноста.
Аз съм неутрален не се интересувам от БГ клубен футбол, само от националния отбор, това че на някого е изгодно да вижда в мен чорбар и да създава интриги си е негово право.
То и при Стоичков не бяхме цъфнали и вързали ама поне не сме падали от посредствени отбори на националния ни стадион.
YNWA

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 08 сеп 2010 18:52

deepblue1963 написа:
Popeye написа:

Ти,лично,не си му дал нищо,защото си Левскимразец!Ти никога не си харесвал нещо,свързано с Левски!Когато Стоилов с Левски влезе и излезе от групите-ти радваше ли се?Признай си,няма нищо срамно.Сега е модно да си анти-Левски.

А ти лично, какво му даде?,и защо слагате , като презумпция, влизането и излизането на Левски от групите на ЛЕ?. Тук обсъждаме националният селекционер Мъри, не треньора , вкарал Левски в ШЛ..(НЕЗАСЛУЖЕНО) и изкарал до 1/4 финал в ЛЕ, напълно заслужено ,според мен.Ние,не искаме оставката на Мъри от Левски, а от националния.Може би Мъри, щеше да има успех в този отбор, ако нямаше за шефове Сираков и Михайлов.Но дори само за това, че ги е слушал, трябва да си ходи, защото резултатите са на лице.Разбира се , те също трябва да подадат оставки, ако имат чест и достойнство, аз съм скептично настроен за това

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 08 сеп 2010 19:45

TPAtkov написа:
deepblue1963 написа:
Popeye написа:Каквото и да си говорим, Стоилов бе първият треньор, който нямаше и 1 мач спокойствие. Такова чудо досега не бях виждал. Още с назначението го почнаха... Но както и да е. Да му мислят собствениците на ЦСКА. С такава подкрепа от своите, врагове не трябват...

А ти лично, какво му даде?,и защо слагате , като презумпция, влизането и излизането на Левски от групите на ЛЕ?. Тук обсъждаме националният селекционер Мъри, не треньора , вкарал Левски в ШЛ..(НЕЗАСЛУЖЕНО) и изкарал до 1/4 финал в ЛЕ, напълно заслужено ,според мен.Ние,не искаме оставката на Мъри от Левски, а от националния.Може би Мъри, щеше да има успех в този отбор, ако нямаше за шефове Сираков и Михайлов.Но дори само за това, че ги е слушал, трябва да си ходи, защото резултатите са на лице.Разбира се , те също трябва да подадат оставки, ако имат чест и достойнство, аз съм скептично настроен за това[/quote]
Ми той си отиде.Доколкото знам и Сираков.Чакам новия треньор,с който ще спукаме всички от бой!!!Аз не съм про-Стоилов,но не съм съгласен с тези,дето го плюят само защото се асоциира с Левски.Защото те започнаха още когато победи Беларус на два пъти.Същата тази Беларус,дето изгермечи Франция насред Париж.

Върни се в “Национален отбор”