Трябва ли БФС и Б.Михайлов да продължат да ръководят футбола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трябва ли БФС и Б.Михайлов да продължат да ръководят футбола
По принцип не съм ти чел изобщо писаниците , отговарям ти директно на въпроса ... След тези квалификации миналата година и след този лош старт , цялото ръководство и на футболен съюз и на нац. отбор трябва да си тръгне !!! Ние нямаме победа от ... не знам кога , най-добрият ни играч първо се кара със Стойлов , след това мистериозно напуска отбора ... Виновни трябва да има !!!
- kola_di_rienzo
- Контакти:
Не! Не трябва! Колкото повече остават тия печелбари толкова по-зле за футбола в България. Да се махат веднага! Пламен Марков много точно го каза - прави му чест че се изправя срещу тях. Разни индивиди само разправяха каква п*утка бил Пламен Марков, ама само той излезе открито и им каза на тия гробокопачи на бг футбола да го освободят от присъствието си. Следователно освен най добрия треньор на националите в последните 10 години (и единственият, който ни класира на някакво първенство) той доказа че е мъж - повече от много други "мъжкари" като Боби Михайлов, Наско Сираков, Цанко Цветанов, Емил Костадинов, Йордан Лечков... и други от "златното" поколение които се изсраха на славата си, която заслужено бяха спечелили за изявите им в националния. Май освен Трифон Иванов и Краси Балъков от тоя наш златен отбор няма друг, който да е запазил мъжкото си достойнство и да не се е опитал да се нагруха с пари, защото през 94 е бил голям футболист. Да се махат! Това е!
И господ от свода, през гъстия дим,
гледаше на всичко тих, невъзмутим!...
гледаше на всичко тих, невъзмутим!...
-
Ами, това БФС се дискредитира сериозно !
И то, не само с Националния отбор !
Нищо не правят като хората .... нито първенството администрират добре, нито юношеският футбол, за Националния, има ли смисъл да коментираме ?
Да, Боби и обкръжението му, трябва да напуснат БФС !
Големият въпрос обаче е :
Кой да застане начело, и с какви хора ? ? ?
Има ли алтернатива на Михайлов и обкръжението му ?
Нещата МАЙ ще са - от трън, та на глог ! ? !
Нищо не правят като хората .... нито първенството администрират добре, нито юношеският футбол, за Националния, има ли смисъл да коментираме ?
Вън БФС,свобода за Българският футбол !
А група с 10 отбора +2 елитни Б групи !
Треньор чужденец !
А група с 10 отбора +2 елитни Б групи !
Треньор чужденец !
Вальо Михов ще е добър заместник на Боби . Човека показа , че разбира от футбол и мисля , че трябва да бъде следващия президент на БФС !
THE G.A.M.E написа:Ами, това БФС се дискредитира сериозно !
Заради хипотетичната възможност да попаднем от трън на глог, не трябва да се се отказваме от това да се промени нещо. Да не би запазването на сегашното статукво да донесе нещо положително в дългосрочен план? По-добре да се опитва с промени, докато не се уцели верния избор.
Re: Национален протест срещу БФС - пак я изтрийте Гонга - лакеи
cvetan написа:нищо не разбирате. -
Бербатов е виновен! - Не видяхте ли че нищо не игра цял мач. Беше се скрил и цял мач не го видях да пипне топката....

Антверп, Аалст, B 1903, Люцерн, О.Ф.Н., Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), Жилина, Дебрецен,Търнава, Сараево, Иртыш Павлодар...keeps counting => "Не спирате да губите по цялата земя!"
....въпроса е не дали трябва да продължат.....а още вчера след мача и днес пред БФС да го чакат фенове със земеделска продукция....яйца,домати....квото е дала земята по това време...."да усети всенародната любов"......наглец и престъпник....дет като дава интервю и се прибере в тях си вика през к''а сте ми,.....и журналисти и фенове....аз си връткам далаверите...и съм голем баровец.
Ама вие искахте това БФС и Боби за президент, а сега домати, яйца, чукове, оставки. Боби президент до смърт като пата.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.