vaskonti написа:blue avalanche написа:blue avalanche написа:Е как кои?
Вратар-от ЦСКА
Защита-пак от ЦСКА
Полузащита-естествено ЦСКА
Нападение-айде сега-ми ЦСКА,де
Mnogo ama mnogo si zle!
A po temata - koito i da viknat se shte e skrab!
Как ще е зле?Нали левскарите ви бяха виновни?Тъй за един от тях добра дума не казахте!За някои,като нямаше какво да кажете-"Ми той зет..."Вкарайте си сичкото ЦСКА в национала,белким "червената България" си го припознае.Чакам новия треньор да изгони сичкото Левски и да спука де що хване в групата от бой!Нали така?
Няма спасение за теб. Глупост след глупост. Цитирай ми един човек на тая земя, който е искал играчи на ЦСКА да напълнят националния. Снощи Мъри падна не на дъното, ами го изкопа 3 метра надолу с онова неадекватно изказване. Съответно ти и дружките ти подхващате рефрена и го поддържате. Мързи ви да си направите труда поне маааалко да се замислите. Вместо да повтаряш като папагал глупостите на Мъри защо не се замислиш защо се отказват от тоя отбор един следу друг най-добрите му играчи? Защо футбола е на ниво, на което НИКОГА не е бил през цялата си история?
Ще те осветля(не че се надявам да вденеш), че тук въобще не става въпрос за това играчи на ЦСКА да има в националния. Не става въпрос за клубна принадлежност. Става въпрос да се викат играчи, които изпъкват в отборите си, без значение в България или чужбина. Играчи, които играят редовно или най-малкото си имат клуб! В момента се викат играчи без клуб, дълбоки резерви или такива, които нямат и една минута игра месеци наред!
dimo95bs по-горе е дал приличен списък с играчи. Аз бих добавил Георги Миланов, Танко Дяков, дори Искрен Писаров.[/quote]
1." Цитирай ми един човек на тая земя, който е искал играчи на ЦСКА да напълнят националния"
Мога да ти цитирам много хора,които искаха всички левскари да бъдат изгонени от национала,щото били позор!Мога да ти цитирам много хора,които искаха Стоилов да бъде изгонен само защото бил "говедо"!
2."... защо се отказват от тоя отбор един следу друг най-добрите му играчи?..."
Аз се сещам само за Бербатов,подсети ме за другите...
3."... В момента се викат играчи без клуб,..."Понеже си много отворен-кой футболист в национала е без клуб?
4."...Става въпрос да се викат играчи, които ИЗПЪКВАТ в отборите си,..."
С какво,точно,ИЗПЪКВАТ в отборите си Миланов,Дяков,Писаров?