Кои играчи трябва да бъдат повикани в националния ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Кои играчи трябва да бъдат повикани в националния ?

Мнениеот deepblue1963 » 08 сеп 2010 09:56

vaskonti написа:
blue avalanche написа:
blue avalanche написа:Е как кои?
Вратар-от ЦСКА
Защита-пак от ЦСКА
Полузащита-естествено ЦСКА
Нападение-айде сега-ми ЦСКА,де

Mnogo ama mnogo si zle!
A po temata - koito i da viknat se shte e skrab!

Как ще е зле?Нали левскарите ви бяха виновни?Тъй за един от тях добра дума не казахте!За някои,като нямаше какво да кажете-"Ми той зет..."Вкарайте си сичкото ЦСКА в национала,белким "червената България" си го припознае.Чакам новия треньор да изгони сичкото Левски и да спука де що хване в групата от бой!Нали така?

Няма спасение за теб. Глупост след глупост. Цитирай ми един човек на тая земя, който е искал играчи на ЦСКА да напълнят националния. Снощи Мъри падна не на дъното, ами го изкопа 3 метра надолу с онова неадекватно изказване. Съответно ти и дружките ти подхващате рефрена и го поддържате. Мързи ви да си направите труда поне маааалко да се замислите. Вместо да повтаряш като папагал глупостите на Мъри защо не се замислиш защо се отказват от тоя отбор един следу друг най-добрите му играчи? Защо футбола е на ниво, на което НИКОГА не е бил през цялата си история?
Ще те осветля(не че се надявам да вденеш), че тук въобще не става въпрос за това играчи на ЦСКА да има в националния. Не става въпрос за клубна принадлежност. Става въпрос да се викат играчи, които изпъкват в отборите си, без значение в България или чужбина. Играчи, които играят редовно или най-малкото си имат клуб! В момента се викат играчи без клуб, дълбоки резерви или такива, които нямат и една минута игра месеци наред!
dimo95bs по-горе е дал приличен списък с играчи. Аз бих добавил Георги Миланов, Танко Дяков, дори Искрен Писаров.[/quote]
1." Цитирай ми един човек на тая земя, който е искал играчи на ЦСКА да напълнят националния"
Мога да ти цитирам много хора,които искаха всички левскари да бъдат изгонени от национала,щото били позор!Мога да ти цитирам много хора,които искаха Стоилов да бъде изгонен само защото бил "говедо"!
2."... защо се отказват от тоя отбор един следу друг най-добрите му играчи?..."
Аз се сещам само за Бербатов,подсети ме за другите...
3."... В момента се викат играчи без клуб,..."Понеже си много отворен-кой футболист в национала е без клуб?
4."...Става въпрос да се викат играчи, които ИЗПЪКВАТ в отборите си,..."
С какво,точно,ИЗПЪКВАТ в отборите си Миланов,Дяков,Писаров?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 08 сеп 2010 10:00

дано който и да е треньор не тръгне да залага на Иво Иванов от левски няма по бавен и трудно подвижен защитник от тоя ще са голям смях с другия другар от русия
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 08 сеп 2010 10:05

Много ясно,че темата за ченгетата-журналисти ще бъде махната!ХАХАХА!!! ДЕМОКРАТИ!
Честито на Юли Москов и Венци Стефанов и на подобните там в редицата-МУТРА-ДОНОСНИК-ДОНОСНИК-МУТРА!
Айде трийте,че шефа ви ще вземе да се познае в редицата и да се сърди!
ИЗТРИХА ЦЯЛА ТЕМА!:))))) СМЕШНИ СТЕ! ОСВЕН,ЧЕ СТЕ НЕГРАМОТНИ, ЖАЛКИ И НЕНАКАЗУЕМИ! НЕОТГОВОРНИ НИТО ЗА КАЗАНОТО,НИТО ЗА НАПИСАНОТО!

bebko93
Контакти:

Мнениеот bebko93 » 08 сеп 2010 10:10

V.Stoqnov-Manolev,Ivo Ivanov,Ivan Ivanov,Starokin- M.Petrov,St.Petrov,V.Gadjev,R.Trifonov-Iv.Popov,Micanski

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 08 сеп 2010 10:14

Защо се учудвате, че няма кой да се извика. В името на комфорта на псевдограндовете бяха заличени много футболни центрова в България. Сега се чудете от къде да дойдат играчи. Ще се сетите ама малко късно.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 08 сеп 2010 10:23

aisogludingfioler написа:вратари: Владо Стоянов, татин Ники, Жоро Вратаря

защита: Михаил Венков, Веселин Минев, Иво Иванов, Йордан Милиев, Александър Тунчев (за съжаление вечно контузе), Пламен Николов, Живко Миланов, Станислав Манолев

полузащита: Стенли, Гаджев, Жоро Илиев, та дори и Сърмов ще е по-добре от тия трамваи Станислав Генчев и Чавдар Янков...

крила: Марто, Хичо, Ивелин, Даниел Младенов + може би Веуизар, в никакъв случай Блажко...

нападатели: Домовчийски, Божинов, Мицански и евентуално Барбуков, ако размисли

млади преспективи: Пламен Илиев, Стефан Станчев, Георги Миланов, Исмаил Иса, Спас Делев...

От тия дето написах идеалните 11 към момента са:

Владо Стоянов/Ники Михайлов - Веско Минев, Иво Иванов, Йордан Милиев, Манолев/Живко Миланов - Марто/Хичо, Стенли, Гаджев, Ивелин Попов - Домовчийски, Мицански/Божинов

За вратарският пост бих се двуумил, и Владо и Тативото са във форма и играят редовно за клубните си отбори. Минев, Милиев и Иванов пък са в едни отбор и играят постоянно. Манолев е най-добре отдясно, Живко Миланов би бил добра резерва имайки предвид, че се разбира отлично с останалите в защитата. Като ляво крило съм сложил и Хичо, главно защото Марто е вече на години и силите му привършват. Стенли е ясен, Владо Гаджев е един от най-постоянните футболисти на Левски в последните два сезона, а Ивелин Попов принципно си го знам като дясно крило и смятам, че добре ще се допълват с Манолев. Справка: една контрола с Швейцария (дебюта на Мъри начело на националите), тогава Манолев и Ивелин бяха отдясно и играха доста добре. Мъри ги пусна така и срещу Ирландия в Дъблин. Домовчийски като плеймейкър разцепва в Херта и вярвам, че ще разцепва и в националния, а Мицански направи чудеса в Полша. Може и да не е играл и една минута за Кайзерслаутерн, но пък в контролите игра редовно и даже вкара на Ливърпул... Божинов като има ден няма спирка. А и човек като Домофона, ако действа зад него ще го улесни допълнително.

ПП - бахти тактическия разбор дет направих :lol:

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 08 сеп 2010 10:24

Трябва да бъдат викнати Исмаил Иса и Даниел Младенов, които са в добра форма и правят фурор в Левски /Иса има 4 гола само за 60 минути в евротурнирите и е най-ефективния играч/. Трябва да се заложи на Мицански като титуляр. На вратата задължително Георги Петков трябва да замени неубедителния Михайлов. Отзад може да бъдат викнати Живко Желев, В. Илиев и Данчо Милиев. Трябва да бъдат пенсионирани Ил.Стоянов, Ст.Ангелов, Минев и Рангелов, а Мартин Петров да остане резерва. И никикакво връщане на предателя Бербатов!

Ето как аз виждам състава:

................ Г.Петков ..................
Манолев...Желев...Милиев...Миланов
.........Ст.Петров....Бл.Георгиев......
Д.Младенов....Ив.Попов.....Мицански
....................Иса......................

Резерви: Вл.Стоянов, М.Венков, Ив.Иванов, В.Илиев, Ч.Янков, Божинов, М.Петров, Г.Пеев
На стар краставичар краставици не продавайте !

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 08 сеп 2010 10:35

Стига вече с това левсакри или цесекари, това е национала на България, а не на тези два отбора.
И виновните за това фияско не са само Стоилов и Сираков, а и хората които са над тях и които ги сложиха Михайлов и Лечков, както и селекционерите преди тях като Пламен Марков който сега седи отсрани и плюе но като му дадоха шанс преди 2-3 години го пропиля с лека ръка три равни на старта и погром от сърбите с 6-1.
Снощи в защита пак пълна трагедия от всичките четерима май само Минев знаеше защо е там и не случайно след първите 20 минути черногорците престанаха да атакуват през неговата зона и развинтиха зетя и Коловати, другия Иво Иванов горе долу се справи даже на 3-4 пъти поправяше грешките на Коловати и зетя.Извода е зетя и Коловати не стават и докато играят ние ще играем все едно с 9 а не с 11 на терена.
Халфовата линия горе долу същата работа Чавдар Янков имаше ли въобще такъв играч или коментаторите се объркаха като изреждаха съставите на двата отбора ? Станислав Ангелов и Стилян не играха зле, но двама опорни халфа срещу отбор като черна гора за който се знае, че ще се защитава цял мач и ще играе на контри ? Кой ще гради играта Марто който играе крило и е силен само когато играе на скорост двамата опорни халфа или Чавдар на който не му чухме името цялото първо полувреме ? За смяната му Генчев просто без коментар има чуството, че аз да бях играл за едно полувреме щях да дам поне един точен пас този колкото пъти му дадяха топката толкова пъти я подари на черногорците.
Нападателите немога да ги коментирам до тях за цял мач стигнаха не повече от 2-3 топки останалото бяха балони и безадресни центрирания.Може би само Ивелин Попов изпъкна малко над останалите с 2-3 за съжаление неточни удара

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 08 сеп 2010 10:50

За пореден път се убеждавам,че масата НЕ разбира от футбол,четейки имената,които сте надраскали.Танко Дянков,Пламен Николов,Бодуров,Галчев,Сърмов,Галин Иванов,Асен Караславов,Хичо,Пиргов с неговите 198 см...извинявам се,ама тия,ако са ми футболисти,а аз треньор,ще се самоубия ритуално на центъра на игрището.От десетките нови,които сте изброили,единствения с който съм съгласен и може да свърши работа,според мен,е Старокин.
И е крайно време да си свалим малко байганьовското самочувствие и да осъзнаем,че просто нямаме мат'риал,както казва един бивш пожарникар.
Изхода е само един-да се изберат 20-30 момчета,да ги изпратят в треньорски школи на Запад,след 3-4 години да се върнат и да почват да градят футболисти и отбори.И след 15 години може и да имаме нац.отбор.
А аз ще видя лъч оптимизъм,когато училищните дворове и изкуствените игрища се напълнят с деца,а не с 30-40 годишни чичковци,които гоним топката,а не можем да вдигнем синовете си от компютрите и телевизорите.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 сеп 2010 10:56

Тука се начетох на толкова глупости,че не е истина просто!!! Едните по-чорбарски, другите по левскарски и така....Има само едно решение на въпроса? Вижте Белгия това което прави Белгия трябва и ние да правим! Само млад отбор с най-възрастни играчи до 27,28 години и то не повече от 2ма или 3ма!!! Почвам от звездите сега е 2010г. Бербатов е на 30,Стлян на 31 а Марто на 32г Европейското го отписвам следващото световно е юни/юли 2014 тогава тия звезди на колко ще са а?Да не говорим за Иванков и Петков.Някой от тези звезди!!!(Стенли,Марто) имат 7 клалификаций и само едно класиране,Иванков-6 а Бербатов-5 ,същото се отнася и за Янков,Пеев,Стоянов и др.такива.....Аз мисля баста на Иванков и Петков на вратата.На В.Илиев и Стоянов в защита(Томашич,Топузаков,Тунчев и Котев) изобщо не ги броя за живи.Това се отнася и за Минев и З.Стоянов.Нямат място и Ангелов,Янчев,Генчев и Янков в средата както и Пеев,Велизар,камо ли Мечо по-крилата и Камбуров в нападение!!! Тези ги гледахме толкова години и те са едно голямо НИЩО!!!
На вратата според мен В.Стоянов и Михайлов а защо не да се пробват и Митрев,Пиргов,Акалски,Боян Пейков както и момчетата от Италия Михайл Иванов от Сиена под наем във Фоджа и Марио Кирев от Юве който е под наем в Тюн.
Централни защитници нямаме голям избор Иван Иванов(само той играе от младите защитници в чужбина),Иво Иванов,Пламен Николов и Милиев.Може да се пробват и Ал.Александров,Танко Дяков и защо не и Ап.Попов при добра игра също.За бековете е ясно от едната страна Манолев и Миланов от другата Старокин и Бодуров.При добри игри и К.Стоянов,Виданов,Бандаловски(като си намери отбор и започне да играе добре),Ст.Станчев(При добра игра в бъдеще в Левски) могат да се пробват!!! Според мен Занев и Венков са бита карта зенита им премина преди 2,3 години и вече нямат място в отбора.За вътрешните халфове е най-зле ...там нямат за момент алтернатива Гаджев и Галчев резерви са Сърмов,Светослав Дяков от Локо Сф а защо не и Тимонов все пак играе в Русия.Могат да се пробват но в краен случай Балтанов и К.Янев само ако се развият поне със 70% нагоре от това което са сега!!!Тук е най-голяма липсата на футболисти!!! За крилата е ясно Благо и Иван Стоянов а резерви Ники Димитров,Жоазиньо евентуално ако вземе паспорт,Искрен Писеров,Дончо Атанасов а защо не и Дани Младенов,Спас Делев,Сашо Тонев,Галин Иванов и Димо Атанасов ако имат по-добра игра.В нападение е ясно Божинов,Ивелин Попов,двамата от Германия Мицански и Домовчийски,двамата от Израел Рангелов и Макриев.От България за момента евентуално могат да се пробват Генков и Иса,Тошев и защо не Миро Манолев като се върне в игра.
Това са футболистите няма други трябва млада кръв,а какво ще направят един господ знае но вече няма място за старите,както са казвали хората „Нов Бардак със стари _ _ _ ви не се прави” това е положението!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 08 сеп 2010 11:21, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Национален отбор”