Предложения за нов национален селекционер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Гледахте ли интервюто на Пламен Марков по Канала?
Напълно съгласен. След като каза, че БФС нарушава собствените си закони щом пуска в "А" група да играят отбори с огромни задължения, значи наистина е честен. Единствено ме смущава, че не ги каза тези неща преди две години, когато той беше национален селекционер, защото не виждам да се е променила много работата в БФС.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Много ясно,че темата за ченгетата-журналисти ще бъде махната!ХАХАХА!!! ДЕМОКРАТИ!
Честито на Юли Москов и Венци Стефанов и на подобните там в редицата-МУТРА-ДОНОСНИК-ДОНОСНИК-МУТРА!
Айде трийте,че шефа ви ще вземе да се познае в редицата и да се сърди!
ИЗТРИХА ЦЯЛА ТЕМА!:))))) СМЕШНИ СТЕ! ОСВЕН,ЧЕ СТЕ НЕГРАМОТНИ, ЖАЛКИ И НЕНАКАЗУЕМИ! НЕОТГОВОРНИ НИТО ЗА КАЗАНОТО,НИТО ЗА НАПИСАНОТО!
Честито на Юли Москов и Венци Стефанов и на подобните там в редицата-МУТРА-ДОНОСНИК-ДОНОСНИК-МУТРА!
Айде трийте,че шефа ви ще вземе да се познае в редицата и да се сърди!
ИЗТРИХА ЦЯЛА ТЕМА!:))))) СМЕШНИ СТЕ! ОСВЕН,ЧЕ СТЕ НЕГРАМОТНИ, ЖАЛКИ И НЕНАКАЗУЕМИ! НЕОТГОВОРНИ НИТО ЗА КАЗАНОТО,НИТО ЗА НАПИСАНОТО!
dodo7271 написа:Напълно съгласен. След като каза, че БФС нарушава собствените си закони щом пуска в "А" група да играят отбори с огромни задължения, значи наистина е честен. Единствено ме смущава, че не ги каза тези неща преди две години, когато той беше национален селекционер, защото не виждам да се е променила много работата в БФС.
+1
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Да, съгласен съм с този довод - защо не ги е казал всички тия неща тогава, когато щеше да се чуе повече.
Само че, пичове, що си кривите душата? Всички реагират постфактум.
Да не говорим за редица пребоядисани днешни политици, които бяха активни и преди, а сега плюят по времето, в което пак те или партията им са управлявали. И този им начин на съществуване се възприема съвсем нормално от обществото. Все пак Пламен Марков няма намерение да ни управлява държавата. Той говори само за футбола и неговото управление.
Той беше бесен, предполагам, че от безумната загуба вчера. И ме у прекипяло. Както и на мен.
Аз толкова вбесен него не съм го виждал никога. Нали се славеше, че е много дипломатичен.
Само едно ще ви кажа на всички ядосани фенове -
не се лъжете, България не е толкова изостанала,
колкото футбола й!
Квото и да щат да ви говорят.
Да не говорим за редица пребоядисани днешни политици, които бяха активни и преди, а сега плюят по времето, в което пак те или партията им са управлявали. И този им начин на съществуване се възприема съвсем нормално от обществото. Все пак Пламен Марков няма намерение да ни управлява държавата. Той говори само за футбола и неговото управление.
Той беше бесен, предполагам, че от безумната загуба вчера. И ме у прекипяло. Както и на мен.
Аз толкова вбесен него не съм го виждал никога. Нали се славеше, че е много дипломатичен.
колкото футбола й!
Re: Предложения за нов национален селекционер
Момчета, виждам,че болшинството от вас предлагат чужденец съглсен съм, но имена като Луис Арагонес и М.Липи ми изглеждам малко несериозни- просто заплатата им ще бъде непосилна за БФС . Ото Рехагел - отдавна съм му луд фен. Но не знам тези ,които го предлагат доколко са запознати с работата му- в неговте отбори се залага основно на защитната тактика ,а ние просто нямаме хора за такава игра. Второ той е фен на високи футболисти- в неговите отбори рядко има футболист под 185 см ,от нашите проетктонационали само Бербатов , Ив.Иванов и Пл.Николов отговарят на това условие. Трето - привърженик е на играта с глава- отборите му вкарват повече от половината си голове след центрирания- ние нямаме футболисти който да могат добре да центрират ,а също така и да играят добре с глава. Последно- едва ли финансовите му претенции ще бъдат по силите на БФС- в Гърция заплатата му последно е била около 1млн. евро.За справка заплатите на Сираков и Стоилов заедно са около 300 хил. евро.
Според мен ,ако ще е треньор отвън добре е да е от Балканите- сърбин,харватин- доста по-евтини са и са близки до нас като манталитет ,защото аз трудно си представям един западноевропец да работи добре с разглезените ни "звезди". А имена може да се намерят- Бора Милутинович- на първо място, Л.Петрович, Ив.Кабринович, Райвац.
От нашите за мен много сериозна кандидатура е П. Хубчев- според мен той е фаворита или Хр. Стойчков. За мен Хубси е по-добрия вариант. Ил.Илиев -също е възможен вариант. Беше лансиран варианта Ил.Илиев- Д.Пенев- много малко вероятен ,не тайна за никого,че двамата не се понасят. Д.Пенев - за мен е добре за временнен вариант,не трябва да се забравя,че вече гледаме към следващия цикъл, тогава и годинките му ще бъдат доста. Анг.Червнков за мен е несериозна кандидатура. Самия факт,че беше позорно уволнен уволнен от литекс говори сам по себе си за качествата му.
Според мен ,ако ще е треньор отвън добре е да е от Балканите- сърбин,харватин- доста по-евтини са и са близки до нас като манталитет ,защото аз трудно си представям един западноевропец да работи добре с разглезените ни "звезди". А имена може да се намерят- Бора Милутинович- на първо място, Л.Петрович, Ив.Кабринович, Райвац.
От нашите за мен много сериозна кандидатура е П. Хубчев- според мен той е фаворита или Хр. Стойчков. За мен Хубси е по-добрия вариант. Ил.Илиев -също е възможен вариант. Беше лансиран варианта Ил.Илиев- Д.Пенев- много малко вероятен ,не тайна за никого,че двамата не се понасят. Д.Пенев - за мен е добре за временнен вариант,не трябва да се забравя,че вече гледаме към следващия цикъл, тогава и годинките му ще бъдат доста. Анг.Червнков за мен е несериозна кандидатура. Самия факт,че беше позорно уволнен уволнен от литекс говори сам по себе си за качествата му.
vesodoc написа:Да, съгласен съм с този довод - защо не ги е казал всички тия неща тогава, когато щеше да се чуе повече.
колкото футбола й!
По-принцип си прав. Но все пак беше много по-достойно преди две години да ги каже тези работи и да си подаде оставката. А сега излиза, че е сърдит на Боби, че го е уволнил. Иначе, казва абсолютно верни неща.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
-
- Контакти:
Re: Предложения за нов национален селекционер
Тези квалификаций вече ги загубихме.Да ги довърши чичо Митко.Той има нюх и ще наложи млади момчета от родното първенство.Авторитета му е беспорен и ще бъде приет от цяла България,а не като хасковския каун! Писна ми да гледам хора като Рангелов.И. Стоянов, Ст. Генчев и други пълни анонимници да разхождат националната фланелка и след време да се фукат, че са били национали.СТИГА!
Стойчков национален селекционер
Гледайте какъв състав е наредил
и дори и Иван Стоянов от Б група е играл
–––––––––––Иванков–––––––––––––
Караславов––––––Топузаков–––––––Марков–––––––Венков
Георгиев–––––––Янков––––––––––––––Русев–––––––––Иван Стоянов на лечков племенника
––––––––––––––Камбуров––––––––––––Сакалиев–––––––––––––
Това е срещу Египед 29.11.2004

–––––––––––Иванков–––––––––––––
Караславов––––––Топузаков–––––––Марков–––––––Венков
Георгиев–––––––Янков––––––––––––––Русев–––––––––Иван Стоянов на лечков племенника
––––––––––––––Камбуров––––––––––––Сакалиев–––––––––––––
Това е срещу Египед 29.11.2004
мерси на GOLEADOR за помоща и песента която ми подари 

Пламен Марков беше един от малкото интелигентни треньори, водили този пропаднал отбор. Той май беше и първия, който си позволи да каже очевидното - "с тези футболисти - толкова". Това "толкова: поне беша класиране за финали на европейско. Сега и това е мираж. А помните ли кой се гневеше най-много на тези му думи? - Мъри, Атанас и Голямата Перука.
КНИГА НА ГОДИНАТА - АНКЕТА С НАГРАДИ: http://www.kniganagodinata.com
- aisogludingfioler
- Контакти:
Re: Стойчков национален селекционер
Асен Караславов десен бек, Чавдар Янков в центъра, кой по дяволите е този Русев!? И се пише Египет