Кои играчи трябва да бъдат повикани в националния ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Кои играчи трябва да бъдат повикани в националния ?

Мнениеот Lyubooo » 08 сеп 2010 01:03

kireto2 написа:Половината от тия, като излязат срещу Руни, Вучинич или Белъми ще се чудят да го пазят ли или да му искат автограф!

и аз гледах днеска как целия отбор на Словакия гонеше цели 90 минути за автографи Аршавин, Жирков, Погребняк, Павлюченко и т.н., а предната седмица от Беларус си напълниха по 2 тефтера с автографи от френските звезди!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 сеп 2010 01:04

shumnaliq написа:
kireto2 написа:
shumnaliq написа:Няма играчи, това е истината! От къде да дойдат? От смешното ни първенство ли, или от младежката гарнитура дето я бият като тъпан навсякъде? Или от чуждите първенства където нашите сънародници са резерви във второразрядни отбори? Ние имахме само един играч (Бербатов) другото е пълнеж! Това е като в киното, има актьори има и статисти, от нашите "школи" излизат статисти!

Кво искаш да кажеж ? Че Черна гора имат по-добри футболисти от нас ? Миналите квалификации ги бихме 4:1 сега падаме ...

Ми то трябва и характер! А наще, не стига че паднаха, ми даже и ревали в съблекалнята! :shock: :o :shock: :o Футбола не е само техника и тактика! В школите трябва да им изграждат и характер на победители!

Tрябва и треньор който да успее да нареди състава

mitko9311 написа:Ето ви моя примерен състав без пристрастия го казвам..
Вратар-Владо Стоянов -трябва да му се даде шанс
Защита-Манолев,Иво Иванов,Милиев,Миланов - нека се даде шанс на централните бранители на Левски все пак не са стари а и имат мачове заедно зад гърба си може да стане нещо другите да са сегашните
Халфове-Стилян задължително с Янков или Гаджев или Пелето (който не ме радва въобще)
Крилата- Марто и Благо или Нека пробват някой от Делев и Иван Стоянов и Ники Димитров да му се даде шанс поне някой да влиза като резервно крило защото там сме доста зле Пеев също за 20 минути върши работа това се видя днес срещу Черна Гора в началото на мача
Нападатели- Задължително да се даде шанс на Мицански поне да видим става ли за нещо а зад него Попов или Домовчийски просто играта на Рангелов и на Божинов въобще неми харесва

Милиев и Иво Иванов имат 10 мача заедно така че едва ли има такава сработеност. Владо Стоянов да му се даде шанс , но за мен най-добре ще е урсула да варди. Делев е 1 тропанчо в момента , той даже не заслужава шанс в ЦСКА , камо ли в Националния. Домовчийски хич ама хич не е за тук. При условие че имаме Камбуров , Божинов, Рангелов , Попов , Мицански . Аз не виждам къде може да се вреди ( все пак играе в 2ра бундес лига )[/quote]
"Аз не виждам къде може да се вреди ( все пак играе в 2ра бундес лига )"
А къде,според теб,играят Камбуров,Рангелов и Попов?
" но за мен най-добре ще е урсула да варди."
Ти отсега плюеш по Петков,камо ли да направи грешка-малийййй...

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 08 сеп 2010 01:05

Lyubooo написа:
kireto2 написа:Половината от тия, като излязат срещу Руни, Вучинич или Белъми ще се чудят да го пазят ли или да му искат автограф!

и аз гледах днеска как целия отбор на Словакия гонеше цели 90 минути за автографи Аршавин, Жирков, Погребняк, Павлюченко и т.н., а предната седмица от Беларус си напълниха по 2 тефтера с автографи от френските звезди!

Абе вие не разбрахте ли че в момента сме футболно джудже! Словакия и Беларус са години пред нас! Справка ЕКТ!

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 08 сеп 2010 01:06

Като за начало защитници - Тунче и Асен Караславов
Славия София

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 сеп 2010 01:08

venci_1913 написа:Като за начало защитници - Тунче и Асен Караславов

Тунче???Може би Тунджай?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 сеп 2010 01:08

Под Тунче ако визираш Тунчев, то момчето не зная дали почна да играе за клубният си отбор, ти национал го направи.
Изображение

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 08 сеп 2010 01:09

Lyubooo написа:но първата му и най-важна задача ще бъде да възвърне вярата в играчите ни, че могат да играят качествен футбол,

Ама те не могат бе човек! Това само феновете останаха да го вярват и то само най-запалените.
Просто не могат.

Давам ти за пример отбора на Левски, който ужким сега играе сравнително добре, зер в ЛЕ се класирахме.
Айде сега да махнем от този отбор следните персони : Мюлдер, Грийн, Жо, Дембеле...Тасевски да го махаме ли? Мое го оставиме, айде...и без това си е българин. ;)

И кво остава от тоя отбор? Кажи ми кой дърпа този отбор напред? Българите в него или чужденците?
Ами ЦСКА? Ами Литекс? Локо Пд? Черно море? Берое?

Гледайте реално хора...ама така като гледате старайте се да виждате!
Футболисти на международно ниво в България няма! И скоро няма и да има!
Последния такъв талант беше Бербатов и той добре, че рано рано изфиряса на запад.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 08 сеп 2010 01:11

PFC Litex написа:

Под Тунче ако визираш Тунчев, то момчето не зная дали почна да играе за клубният си отбор, ти национал го направи.

Тогава.. Пламен Николов или Кишишев?
Славия София

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 08 сеп 2010 01:13

venci_1913 написа:
PFC Litex написа:

Или па на Кишишев чичо му? Стига глупости.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 08 сеп 2010 01:13

venci_1913 написа:
PFC Litex написа:

И тия ги видяхме срещу Жилина и Дебрецен!

Върни се в “Национален отбор”