Орлин Старокин, Иво Иванов, Йордан Милиев, Александър Тонев, Даниел Младенов, Танко Дянков, Костадин Дяков, Георги Андонов
Хичо е изпята песен
Кои играчи трябва да бъдат повикани в националния ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- puhisamolevski
- Контакти:
Re: Кои играчи трябва да бъдат повикани в националния ?
Последна промяна от puhisamolevski на 08 сеп 2010 00:52, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
familyjewels написа:athom написа:Ако още един напише че Хичо става за национално крило, че даже и привърженици на ЦСКА да го пишат...
Стига бе хора! Не сте ли го гледали мама му стара?! Ако ставаше за национал чичо Арсен щеше да си го вземе при него!
И аз се питам какво толкова му харесват на това куцо пони. Левскар съм от глава до пети, винаги съм бил, но "играч" като тоя никога не бих го подкрепил...
Това съм го писал в този форум поне 15 пъти.
Това е единственото крило на света, което може да бъде пазено от бек 145 кила...или дървен пилон.
За целта е нужно въпросния чичко (или пилон) да стои неподвижно, останалото Хичо си го върши сам, а именно той винаги ще успее да уцели бека (пилона).
Дори е удивително какъв процент на успеваемост има момчето, някои хора биха си казали, че някой път няма да успее да го уцели.
Всуе. Винаги успява.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Време е да се помисли за натурализиране на чужденци, защото не те питат с какви играеш, а къде си играл.

-
- Контакти:
athom написа:familyjewels написа:athom написа:Ако още един напише че Хичо става за национално крило, че даже и привърженици на ЦСКА да го пишат...
Стига бе хора! Не сте ли го гледали мама му стара?! Ако ставаше за национал чичо Арсен щеше да си го вземе при него!
И аз се питам какво толкова му харесват на това куцо пони. Левскар съм от глава до пети, винаги съм бил, но "играч" като тоя никога не бих го подкрепил...
Това съм го писал в този форум поне 15 пъти.
Това е единственото крило на света, което може да бъде пазено от бек 145 кила...или дървен пилон.
За целта е нужно въпросния чичко (или пилон) да стои неподвижно, останалото Хичо си го върши сам, а именно той винаги ще успее да уцели бека (пилона).
Дори е удивително какъв процент на успеваемост има момчето, някои хора биха си казали, че някой път няма да успее да го уцели.
Всуе. Винаги успява.
Арсен Венгер трябва да запали една свещ, че не взе тая пробита манерка... Пази Боже тоя да се намеси у големия футбол.
А каде е Макриев.Той е тип Бербатов и постоянните центрирания щеше да се възползва,а не да се разчита на ниски нападатели и слабо подвижни.Отпред Макриев и зад него Божинов.Божинов не е таран и от киломентри се вижда, че трамбова на едно място.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
kireto2 написа:shumnaliq написа:kireto2 написа:Няма играчи, това е истината! От къде да дойдат? От смешното ни първенство ли, или от младежката гарнитура дето я бият като тъпан навсякъде? Или от чуждите първенства където нашите сънародници са резерви във второразрядни отбори? Ние имахме само един играч (Бербатов) другото е пълнеж! Това е като в киното, има актьори има и статисти, от нашите "школи" излизат статисти!
Кво искаш да кажеж ? Че Черна гора имат по-добри футболисти от нас ? Миналите квалификации ги бихме 4:1 сега падаме ...
Ми то трябва и характер! А наще, не стига че паднаха, ми даже и ревали в съблекалнята!![]()
![]()
![]()
Футбола не е само техника и тактика! В школите трябва да им изграждат и характер на победители!
Tрябва и треньор който да успее да нареди състава
mitko9311 написа:Ето ви моя примерен състав без пристрастия го казвам..
Вратар-Владо Стоянов -трябва да му се даде шанс
Защита-Манолев,Иво Иванов,Милиев,Миланов - нека се даде шанс на централните бранители на Левски все пак не са стари а и имат мачове заедно зад гърба си може да стане нещо другите да са сегашните
Халфове-Стилян задължително с Янков или Гаджев или Пелето (който не ме радва въобще)
Крилата- Марто и Благо или Нека пробват някой от Делев и Иван Стоянов и Ники Димитров да му се даде шанс поне някой да влиза като резервно крило защото там сме доста зле Пеев също за 20 минути върши работа това се видя днес срещу Черна Гора в началото на мача
Нападатели- Задължително да се даде шанс на Мицански поне да видим става ли за нещо а зад него Попов или Домовчийски просто играта на Рангелов и на Божинов въобще неми харесва
Милиев и Иво Иванов имат 10 мача заедно така че едва ли има такава сработеност. Владо Стоянов да му се даде шанс , но за мен най-добре ще е урсула да варди. Делев е 1 тропанчо в момента , той даже не заслужава шанс в ЦСКА , камо ли в Националния. Домовчийски хич ама хич не е за тук. При условие че имаме Камбуров , Божинов, Рангелов , Попов , Мицански . Аз не виждам къде може да се вреди ( все пак играе в 2ра бундес лига )
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Гошо Петков,Данчо Милиев,Ники Бодуров,Старокин,Здравко Лазаров,Вальо Илиев,Бербатов
искам да питам .. къде е Благо .. след като е вкарал гол за Терек значи е възтановен .. защо не игра ?
искам да питам .. къде е Благо .. след като е вкарал гол за Терек значи е възтановен .. защо не игра ?
puhisamolevski написа:Орлин Старокин, Иво Иванов, Йордан Милиев, Александър Тонев, Даниел Младенов, Танко Дянков, Костадин Дяков, Георги Андонов
Хичо е изпята песен
Половината от тия, като излязат срещу Руни, Вучинич или Белъми ще се чудят да го пазят ли или да му искат автограф!
и аз съм на мнение, че едва ли ще стане чудо и ще се появи вълшебния треньор, който от раз ще намери най-достойните футболисти за националния ни!
но който и да дойде, определено ще има почти 2 години за да се подготви както трябва за квалификациите за световното през 2014-та! но първата му и най-важна задача ще бъде да възвърне вярата в играчите ни, че могат да играят качествен футбол, че през последните 3 години много им се струпа на горките!
а и ще му е от полза ако камерите го хващат как стои на трибуните на мачове като Черноморец-ЧерноМоре, Берое-ЛокоПд, Миньор-Пирин и т.н.
но който и да дойде, определено ще има почти 2 години за да се подготви както трябва за квалификациите за световното през 2014-та! но първата му и най-важна задача ще бъде да възвърне вярата в играчите ни, че могат да играят качествен футбол, че през последните 3 години много им се струпа на горките!
а и ще му е от полза ако камерите го хващат как стои на трибуните на мачове като Черноморец-ЧерноМоре, Берое-ЛокоПд, Миньор-Пирин и т.н.

Черна Гора от вчера са държава и имат пари за треньор чужденец,а ние от 1300 г. нямаме?Перуката да си събира изчадието и баджанаците и да пътува!