Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mertezaker написа:Loyalist на 07 Сеп 2010 23:52
И Господ Бог да ни стане треньор, ще сме си все същите вагини.
Хайде сега Йешич треньор и Иван Стоянов капитан че да мирясат най накрая чорбаро-свинете.
Ти си турско говедо!

И понеже сега е модерно да се предлагат чужденци "с име"(не съм чувал за хора без име,ама нейсе)-ето ви един:Марадона!От това име по-известно-здраве му кажи.
  И понеже сега е модерно да се предлагат чужденци "с име"(не съм чувал за хора без име,ама нейсе)-ето ви един:Марадона!От това име по-известно-здраве му кажи.  

blue avalanche на 08 Сеп 2010 00:06
Така-а-а-а...Новия треньор още назначен-неназначен и вече ги разделихте на "сини","червени" и т.н.Ясна ми е картинката.Сега като го няма "тъста",ако новия вземе,че пак извика Миланов(вече няма да е "Зетя")-кво ще разправяте?Или ще му забраните?А,може да му пратите някой е-мейл на GSM-а?Ние,българите,показахме,че много ни бива в това.С нетърпение очаквам да видя как новия треньор ще сбъдне мокрите сънища на "червена" България,ще спре да вика някакви си левскари(бивши и настоящи) в национала и оттук нататък ще спука всички отбори в групата от бой!

Ти не ми казвай, че си подкрепял Стоичков и Пламен Марков
 Ти не ми казвай, че си подкрепял Стоичков и Пламен Марков 
Loyalist написа:И Господ Бог да ни стане треньор, ще сме си все същите вагини.
Хайде сега Йешич треньор и Иван Стоянов капитан че да мирясат най накрая чорбаро-свинете.

slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта