Това изказване е изненадващо колкото пас на Пелето.
Кво очаквате?
Перуката да каже "Да, е са се обаждам на О`Нийл да идва и ше му дам 3млн евро заплата"?
Първо трее да има кинти за мерцедеси, банкети и курви.
После трее да не умира и бъдещата далавера с мениджърчетата.
И аз да съм и аз тва ше приказвам.
Предложения за нов национален селекционер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: БОБИ:Вариантът с чужденец не е добър
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Чухте ли ГО БЕ !!
Вика има 80-100 души да избираме !! :Д :Д :Д
после вика , "чакам от вас предложения "
НА НАС ЛИ НИ ПЛАЩАТ БЕ ПИЯНДЕ !!!
Вика има 80-100 души да избираме !! :Д :Д :Д
после вика , "чакам от вас предложения "
НА НАС ЛИ НИ ПЛАЩАТ БЕ ПИЯНДЕ !!!
Грозданов или Гочето
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Re: Предложения за нов национален селекционер
Чужденец и то не какъв да е.Няма БГ треньор който да не е влизал в уговорки продавал или купувал мачове.Все на някой ще има да връща или да взима.Пари за заплати в бфс имат ама не искат да ги дават.
- optimistik
- Контакти:
Момчета,язък за усилията,които хвърлихте в мислене.Не е ли ясно вече,че ако перуката и сие искаха треньор щяха да намерят.Те си избират бушони,с които да си измият ръцете,после хора,които наистина заслужават уважение си тръгват окаляни и оплюти незаслужено,защото никой не смее да си признае на какво се е съгласявал за да стане национален селекционер на България.Според мен процедурата е проста,аз когато искам да си намеря гл.счетоводител,управител или майстор да ми направи банята постъпвам винаги по един начин: Казвам какво искам и какво давам на всеослушание,виждам кой идва и си правя сметката,накрая избирам.Тука какво става-нарочваме си някой мишок и ако няма започваме врътки-а Марков,а Тройчо,а Мъри,после идват сърбите-Люпко,Йешич,после румънци,руснаци,македонци и накрая някой безумно луд и вярващ-Стоичков,Л.Пенев и т.н.А резултата е винаги 10:0 за БФС.Ето за това да мислим 

Дано да не предложат на Илиев, по-добре да си остане в Берое, там поне хората оценят труда му
Боби,върви си и ти,МОЛЯ ТЕ.Махай се и ти,мизерник и лешояд нещастен.
Само Черно море.
Professor Green написа:Единственият достоен БГ треньор в момента е Илиан Илиев. Досега определено е доказал, че това да прави от нищо нещо го умее, а и точно такава е ситуацията в бездарния ни отбор. Другият вариант е да е чужденец. Само се надявам да е някой от по-западните страниУспех на Мъри за напред!
+1
И Грозданов също. А който и да дойде трябва да му се даде до края на следващите квалификации. През тия да експериментира и да налучка състава, а през следващите цел класиране.
БОБИ е най-големият виновник!!!!!!! Той е виновен за абсолютно всички загуби!!!!!!!!!!!!!
Ами нали като дойдо някой чужденец ще им развали софричката дето са си я наредили ще вземе да вика играчи които нямат подходящите родствени връзки и договори с нашите мениджърчета