Въпроси към Томислав Русев

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

popa007
Контакти:

Re: Към Т.Русев:- Томе, извини се за думите си към Гришо

Мнениеот popa007 » 13 фев 2009 09:18

Томе, голям съм ти фен, но мисля, че е време вече да зарежеш тениса и да се съсредоточиш само върху футбола. Да припомням ли, как короняса Федерер още след 1/4 финалите на Аустрелия оупън. Нищо де, аз също се изненадах от резултата на Гришо, даже ме доядя, че пропусна на двапъти да го пробие в 5 гейм на 3 сет.

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 13 фев 2009 09:25

Прав е Томислав,на кого му пука за тоя.Много хвалби,много нещо.Егати скапания спорт.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 фев 2009 20:50

И аз адски много се радвам на добрата игра на Гришо.
Иначе не съм чул какво е казал Томето,нямах възможност да слушам вчера предаването.
Иначе тениса е хубав спорт и е естествено да симпатизираш на Федерер пред оня испански наркоман!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: до г-н т. русев

Мнениеот Бижутера » 13 фев 2009 21:59

кой го грее за Сливен?
Имате си там местен вестник,там си пише всичко :lol:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 фев 2009 02:02

ZYKLON написа:Прав е Томислав,на кого му пука за тоя.Много хвалби,много нещо.Егати скапания спорт.

Абе ти си уникално неприятен човек,нямам думи!Такъв левскар във форума няма,ти си болен мозък отвсякъде!Падаш на нивото на БАТЕ и някви такива глупаци!Има няколко цесекари абсолютно анти,ама ти ги надминаваш сериозно!На много хора им пука за Гришо,той прославя България,а ти прославяш простотията си!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 фев 2009 20:45

Нека си говори.Всеки спорт си е хубав за себе си и носи заряд,а на простотиите внимание няма да обръщаме.И все пак футбола си е номер 1 :D
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 фев 2009 17:41

ZYKLON написа:Прав е Томислав,на кого му пука за тоя.Много хвалби,много нещо.Егати скапания спорт.

Само едно В ти липсва зад ника, вервай ми.Щом казваш, че тенисът на корт е скапан спорт....дали въобще си наясно кои са спортовете с главно С :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

omax
Контакти:

Сираков на гости на Русев

Мнениеот omax » 16 фев 2009 17:38

В момента слушам Сираков и не мога да повярвам, че човека в ефир си чопли семки, хапва си и си води диалог в ефира на Гонг. Всичко си се чува, от чопленето до хапването:-))) Мислите ли, че това е правилно поведени на тази обществена личност :-))))

Естествено това е в кръка на шегата но страничните шумове ме водят до този извод:-) Хапване на семчици :-))))

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Re: Сираков на гости на Русев

Мнениеот bigfish » 16 фев 2009 17:43

Говорят си, че искат да намалят групата на 10-12 отбора.

Според мен най-добрата схема е от 4 отбора: ЦСКА, Левски, Локо Сф и Славия. Другите участват в Б група.

В купата на България пък ще участват Литекс, ТИМ, говедата и Сливен. По право купата ще се присъжда на Литекс. Всички останали в Купата на Аматьорската лига.

И в двата турнира ще се играе по 8 пъти един срещу друг. Класирането няма да се определя по спечелени точки, а от жури в състав Ефрем Димитров, Жаклин Михайлов, Томислав Русев и Жельо Станков. Критерий ще бъде красив футбол и перспективен отбор.

Освен тази промяна е добре да минем на пролет-есен. Мачовете през юли ще започват от 14:30 часа. Някои от мачовете на Левски ще бъдат наблюдавани от журито, когато не е заето да пише коментари колко много свалят нивото на А група ЦСКА. Ще бъде дадено революционното предложение един отбор от А група да изпадне и журито единодушно ще реши, че това трябва да е ЦСКА. На тяхно място в групата ще влезе Черноморец-Вихър (Айтос). Като пети отбор извън класирането ще включат Нафтекс, които нямат нищо общо с Черноморец. Мачовете с този отбор ще бъда ползвани като контроли от другите отбори в групата - голямата четворка - Левски, Локо Сф, Славия и Черноморец.

След 13-ото поредно отпадане от Хамрун Спартанс на Левски в Шампионската Лига ще се вземе и единственото логично решение - да се бойкотират евротурнирите. Националният отбор ще бъде изваден от УЕФА и страната ще се включи в Азиатската шампионска лига, където достойно ще отпада от Хирошима бомбърс в третия квалификационен кръг на крачка от четвъртия квалификационен кръг, който дава право на участие в груповата фаза, а на отпадналия - в западно-азиатския зимен турнир в Албена със специалното участие на Редар-ТадАЗ Душанбе.

Ще настане такъв живот, че само си викам ДАНО!

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Сираков на гости на Русев

Мнениеот Кашчей » 16 фев 2009 18:40

bigfish, забравил си да включиш в журито Н.Александров и Г.Атанасов :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”