Кой е правилният път за Националния отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Re: Когато ви омръзне да ви лъжат и манипулират!?

Мнениеот igor tomasic » 07 сеп 2010 23:04

Неутрален написа:Не съм червен, но не слагай Марков до Стоичков и Мъри. Точно този Марков ни класира за европейско, затова думите назад. Когато отбора не върви пръво треньора си заминава , а ако се налага , а в случая се налага и ръководството на БФС да си ходи.

Кога беше това европейско , че съм малък и незнам.Та аз вече не усещам вкуса на 1/4 финала в УЕФА та ти за европейско ми говориш.Айде моля ти се !Точно с Марков май 2-2 именно с този отбор! Та добре , че Благо ни спаси , който сега го нямаше!
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Re: Нека феновете се обединим

Мнениеот azata » 07 сеп 2010 23:05

Твърдо ЗА.Вкрайна сметка става въпрос за България,а тя е над всичко и над всички.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Rafi
Контакти:

Мнениеот Rafi » 07 сеп 2010 23:05

Бе няма ли да изгоним и ръководството на БФС , то за Мъри е ясно (не слагайте Мъри до нито един от двамата) :) :) :)
Или казвате да чакаме докато Бербатов се откаже от футбола, та да се заеме той :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Rafi на 07 сеп 2010 23:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 07 сеп 2010 23:05

Нещата не опират до това дали Мъриньо е треньор с качества, а за това че е треньор под шапка- ясно е на всички... или на Капело някой ще му каже кой да играе в националния, само си го представете :evil: Ето за това искам чужденец с ОГРОМНА НЕУСТОЙКА по договора
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: ОСТАВКА НА БФС

Мнениеот alexveselinov » 07 сеп 2010 23:06

AnalBreaker написа:И кой ще ръководи новото БФС :?: Скоро имаше избори и кой се кандидатира за Президент на БФС никой :!: Само мрънкащият Ивайло Дражев се опита да направи нещо, но не го допуснаха до изборите, които бяха с предизвестен край. Кажи ми само това - Кои ще са наследниците на четвъртите в света :?: :arrow:

Те и това само повтарят няма кой .....Да излезе Перуката и да каже че си подава оставката тогава ще се появят кандидати
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Terziev1899
Контакти:

Мнениеот Terziev1899 » 07 сеп 2010 23:06

Точно такива селски постъпки като на Матин Петров ни трябват, трябва някой да се ядосва като губи, да е готов да рита задници, да хапе, да е готов да чупи крака, само и само да вземе топката. А ние к'во имаме? Манекенчета, дето ги е страх да не си развалят прическите или да си чупят маникюра. Аман вече от такива жени, гониш до край, чупиш крака, вадиш картони, т'ва е! Онзи ден гледах "Ретро спорт" по БНТ, даваха квалификацията за Евро 96, БЪлгария-Германия, 3:2, там не видях нито едно центриране когато германците поведоха с 2:0, а днес само такива глупости, като няма идей, няма и изненада, т'ва е !

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 07 сеп 2010 23:06

Я пак? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

На коя планета живееш, авторе?
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 07 сеп 2010 23:07

нямам коментар за казаното...... просто съм съгласен на 100 %. Но не се надявай... те отново искат приказката да почне и да продължи и са готови на всичко за целта.....мачкат съдии и журналисти и гонят самоцелно едно : подуене да е № 1..... жалка картинка...лошото е ,че страдаме всички,които обичаме тая игра .... :evil:

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 07 сеп 2010 23:07

Не знам аз кой може да е президент на БФС,ама на мене ми идва едно име на ум само и то е Красимир Балъков,единствения който се отдели от тая клика която е във момента.

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 07 сеп 2010 23:08

athom написа:Я пак? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

На коя планета живееш, авторе?

На нормална планета, в ненормална страна. Навсякъде другаде, когато стане дума за националния отбор, клубните пристрастия изчезват веднага.
Последна промяна от WeReWoLf на 07 сеп 2010 23:14, променено общо 1 път.

Върни се в “Национален отбор”