БРАВО НА ЧЕРНА ГОРА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: БРАВО НА ЧЕРНА ГОРА
Браво на черногорци. Излъгаха Стоилов , че сме по-добрият отбор. Браво!!!!!! Сега след като този бездарен глупендер и проповедник на правилния футбол , се надявам по -бързо да намерим тренйор чиито футбол да не е толкова правилен кат на Мъри. Не мисля ,че трябва цялата помия да се изсипва върху националите. Не казвам ,че не са прегрешили но мисля ,че те са последна нишка която е виновна за това. И те са си воновни но преди тях са Мъри а над него Михайлов и БФС. Защото ако Михайлов и БФС бяха махнали Мъри след провала на квалификациите за световното сега Мъри нямаше да го има. МОже би националите пак щяха да паднат от Англия ,но може би шяха да са на ниво срещу черногорци. Донякъде се радвам за тях защото чрез тази победа над нас Мъри се маха дано има кардинални промени в ръководството и БФС. Искам да обърна и внимание на друго. След 3-4 години като се откажат тези футболисти кой ще извикаме на тяхно място? Нямаме детско-юношески футбол, няма условия. Копуват се чужденци а на юношите внимание не се обръща.
- optimistik
- Контакти:
Ок,няма да излъжа ако кажа,че съм доволен и благодарен на Черна гора.Защо:
1.Показа ни къде сме.
2.Сложи край на мъките и илюзиите ни,че по този начин ще стане някакво чудо.
3.Видя се точния,болезнен и недвусмислен резултат от методичното унищожаване на националния отбор и изобщо на очакванията ни към него.
4.Видя се,че това БФС налива отрова и пошлост във футбола ни.
5.Даде ни вяра и надежда и любов към футбола ни,защото видяхме как една малка държава намира достатъчно футболисти,треньори,смелост и сила за да вярва в добродетелите и талантите си,защо и ние да нямаме.
6.Не знам на вас,но на мен ми олекна,защото ако това е началото на края на влиянието и безобразията на "4-те в света",то тогава сигурно ще има ново начало.
Нека се борим за него и да вярваме,че ще е скоро.Краля е мъртъв,да живее краля.Ето затова съм опти-мистик
Желая на всички повече смелост и никакво търпение
1.Показа ни къде сме.
2.Сложи край на мъките и илюзиите ни,че по този начин ще стане някакво чудо.
3.Видя се точния,болезнен и недвусмислен резултат от методичното унищожаване на националния отбор и изобщо на очакванията ни към него.
4.Видя се,че това БФС налива отрова и пошлост във футбола ни.
5.Даде ни вяра и надежда и любов към футбола ни,защото видяхме как една малка държава намира достатъчно футболисти,треньори,смелост и сила за да вярва в добродетелите и талантите си,защо и ние да нямаме.
6.Не знам на вас,но на мен ми олекна,защото ако това е началото на края на влиянието и безобразията на "4-те в света",то тогава сигурно ще има ново начало.
Нека се борим за него и да вярваме,че ще е скоро.Краля е мъртъв,да живее краля.Ето затова съм опти-мистик

Желая на всички повече смелост и никакво търпение

Като първо, не сме ние тези които трябва да се срамуваме. Какво сме направили та да се срамуваме. Нека да се срамуват всички в БФС , ако имат въобще някакъв морал. А какво и е на темата ? Май не умеете да губите ? Дойдоха , играха за без пари, т.е. без премии и ни отупаха в къщи, защо да не им кажем браво и да им стиснем рацете ? Трябва да сме достойни и да приемем загубите, въпреки че нещо почнаха много на често да идват. ИСКАМ ДА ЧУЯ БО. ПЕРУКОВ КАКВО ЩЕ КАЖЕ ЗА РЕЗИЛА. Сигурно той не е виновен, неее
Черногорците играха нахъсано, но и те явно толкова си могат.
Някой трябва да каже на нашите капацитети, че да се занимаваш с национална гарнитура не означава всеки път да ти слагат тройка кебапчета с гарнитура.
Някой трябва да каже на нашите капацитети, че да се занимаваш с национална гарнитура не означава всеки път да ти слагат тройка кебапчета с гарнитура.
Ами момчета, за съжаление каквато ни е цялата държава такъв ни е и футболът. Пълна липса на национално самосъзнание, общи ценности и цели. Националният ни отбор тази вечер, бе илюстрация на всекидневната ни действителност - всеки се мъчи да направи нещо велико, но сам. Така просто няма да стане. Нямаше защо Мъри да говори за сини и червени- това е резултата от противопоставяне на сини и червени - БЪЛГАРИЯ - Черна гора 0-1. Айде наздраве на всички, тази вечер ще е от мъка...
W84me написа:Браво за добрата игра,но моето мнение,е че по-грубо играещ отбор не беше идвал в България!
????????
-
- Контакти:
LSFC 1914 написа:ИЗТРИЙТЕ ТАЗИ ТЕМА!!! МНОГО МЕ Е ЯД И АКО НАИСТИНА СТЕ БЪЛГАРИ (МОДЕРАТОРИТЕ) ТРИЙТЕ ТЕМАТА САМО ЗАРАДИ ЗАГЛАВИЕТО!
Ти не си добре! Първо закриите националния. После ние сме българи.
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- Gonzo0009
- Контакти:
Браво не браво тва си е сръбската школа - бойци, а наще лайнари
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
- aisogludingfioler
- Контакти:
Държава на 4 години ни показа как се играе и то насред нашия дом...