Всичко го плюха и обвиняваха,но за най-голямо съжаление ще се окаже прав.
На въпроса гледаш ли български мачове по телевизията той отговаря: "Гледам, но не виждам нищо. Това е лошото. Разбира се, има много талантливи наши момчета, но при тази действителност..." Според него първенството изглежда "и смешно, и мутренско". "Обаче кой е виновен за тази работа?", пита той.
По-късно на въпроса колко време му трябва, за да се подготви за това, което анонсира, Бербатов казва: "Правя си план за действие и обичам нещата да ми вървят по него... Знам, че ще е трудно да дойде човек от чужбина и да иска да вкара това, което е видял, и да промени изведнъж нещата. Но пък може би трябва точно един човек, който да опита да направи промяната."
Бербатов изразява и опасения, че докато "му дойде времето", може да няма какво да се оправя. "Или пък може би трябва да се стигне най-долу, за да може да се върви нагоре. Много мнения, много отговори на тези въпроси, но някой наистина трябва да се заеме", допълва рекордьорът по голове в националния тим.
Иначе за националния отбор той твърди, че продължава да изпитва носталгия, но е трябвало да се вземе "това тежко решение". "Аз продължавам вътрешно да си тъжа за това мое решение, но трябваше да се направи. Не съм радостен от този момент, но тежките решения също трябва да се вземат", добавя той.
„Завистта не води до никъде. Амбицията трябва да е движеща сила за човек.”
"Когато някой ден не съм активен футболист, можете да ме потърсите, за да ви оправя футбола. Сега пазя дистанция, но след няколко години ме потърсете, и ще ви кажа нещата.”
Кой е правилният път за Националния отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- asparuhoff
- Контакти:
Re: Когато ви омръзне да ви лъжат и манипулират!?
Бербатов уволни Стоилов. Срещу такива слаби отбори разликата я правеше Бербатов. Сега, когато той не е в тима, логично започнахме да губим. Ако този мач бе в Черна гора, мисля че отново отивахме на разгром. Просто черногорци не си повярваха и сртеляха достатъчно малко за да ни разгромят. Един удар в очертанията на вратата и един гол.
- rosen_1914
Сега ще видим с новия треньор какъв ще е проблема. До сега беше виновно говедото Мъри, после ще дойде чужденец, ще пищите, че му се дават пари а нищо не прави, после ще дойде някой от Литекс примерно, ще кажете тоя селянин не става.
И кой става с тия футболисти бе?
Еклер да си братче, обида голяма. Еклер да си братче е срам.
- jembajemba
- Контакти:
Обаче поне имаме перспекивен вратар с бъдеще в отбора!

jembajemba написа:Обаче поне имаме перспекивен вратар с бъдеще в отбора!![]()
+111111
- offside_my_ass_
- Контакти:
rosen_1914 написа:Сега ще видим с новия треньор какъв ще е проблема. До сега беше виновно говедото Мъри, после ще дойде чужденец, ще пищите, че му се дават пари а нищо не прави, после ще дойде някой от Литекс примерно, ще кажете тоя селянин не става.
+1
Вината не е само в Мъри. И Капело да стане треньор, ако играят тези глупаци, спасение няма. Не забелязвате ли, че филмът се повтаря, а треньорите идват и си отиват? Ако това не ви говори достатъчно, значи нищо не сте разбрали.
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.
Трябват кардинални промени. Нов бардак и нови ....
- alexveselinov
- Контакти:
ОСТАВКА НА БФС
Пак едно и също...както винаги, сега червените се радват на провала на Мъри както по рано сините на провалите на Тройчо и на Марков.Лошото е че пак порпускаме голямо първенство,а идва мача с Уелс.Най-вероятно треньор до тогава няма да се намери и ще паднем и там.БФС са доказали че не обичат да бързат и може до имаме нов треньор догодина,пари за чужденец от класа няма.Вместо да се псувате във форума излесте с единна позиция а именно ОСТАВКА НА БФС
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
За съжаление му вярвам на Бербатов,още когато го каза на пресконференцията, когато го говореше и се отказваше от националния,само дето не му казах- ще те чакам
п.п. Да постои още малко в чужбина, та да се зареди с енергия и търпение,че тук бързо свършват и двете. Иначе не се съмнявам,че ще е по-лако лъжец и не знам какъв още от всички взете заедно в БФС-то

п.п. Да постои още малко в чужбина, та да се зареди с енергия и търпение,че тук бързо свършват и двете. Иначе не се съмнявам,че ще е по-лако лъжец и не знам какъв още от всички взете заедно в БФС-то

- igor tomasic
- Контакти:
Мъри , Мъри , Мъри , Мъри , Мъри 100 пъти Мъри и пак Мъри ... защо ? Пенев , Стоичков , Марков нима беше по различно ? Осъзнайте се ! Докато се делим на Стоичков и Мъри все ще е така ! Разберете ,че няма футболисти ! С тези селски изцепки като тази на Мартин толкова.И какво като тоя го задържал , има си рефер той ще прецени !Мартине ,порасни и докажи , че си голям ! Вместо ти с техниката си да му искараш картон той те надхитри и искара на теб !Да найстина и г-н Стоилов има вина , но не само той ! Виновен беше Бербатов . Махна се , и какво ? Виновен е и Стоилов, и той се маха . И какво ... ?
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !