Мъри си подаде оставката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

levski_777
Контакти:

Re: Мъри си подаде оставката

Мнениеот levski_777 » 07 сеп 2010 22:47

Абе да е*а кога за последно сме били някой в официален мач, че вече не помня :oops: сигурно има година - две

Потребителски аватар
Professor Green

Re: Относно коментара на г-н Стоилов

Мнениеот Professor Green » 07 сеп 2010 22:48

Панчаревки не спряха да ревът докато не си подаде оставката. Спете спокойно вече! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 07 сеп 2010 22:48

barabata.cska написа:
Avenger написа:Искам сега да дойде Ицо или Стойчо Младенов, пък да видим с тези смешници дали ще направят нещо.... няма да искам класирване, ама победи с/у всички без Англия, та да видим как ще стане.... Не защитавам Мъри.... просто и след Англия го казах не е виновен той с тези футболисти толкова........ясно е на всички, че се викат футболисти с цел мениджърски интереси....дано тази далавера спре скоро време и да не ни мислят за толкова тъпи......и нз дали Бфс-то е синьо или бембено....ама всичи вънка до един....то бива лакомия и гушене ама се ус.ахте тотално.....и не ми твърди...че си вършиш професионално работата....ако твърдиш...че крадеш така ще се съглася.. и пак казвам, който и да дойде все ще е тая ако не се махнат хората от горните етажи...до един :!: :!: :!: :!: :!:

ЛИЧИ СИ ЧЕ СИ ЯДОСАН НО СИ ПРАВ.ВСИЧКИ ВЪН

Тотално съм гневен.... малко им остана да ни лъжат тези боклуци...крайно време е да има обединение и да им покажем, че не става така...имам чувството, че се радват да сме разединени да не може да реагираме.....искат подкрепа днес с декларациии а си седят горе в ложата и не им пука после клишетата се редят едно след друго кой ще ми иска оставката къв е Пламен Марков а ти Кой си вееее Народа ти иска оставката....... е сега го гледам пак по Канал 3 и пак наглост наглост.....направо нямам думи честно...и Наско и той с лека насмешка
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 07 сеп 2010 22:49

Перуката,Мърльо,Педераско,Синчето,Зетя,И........ ЦЕЛАТА ПАПЛАЧ - Вън!!!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Deflores
Контакти:

Мнениеот Deflores » 07 сеп 2010 22:50

А директора нямало на кой да я подаде неговата оставка. малко е нагал сираков да ходи да се занимава с х.гимнастика

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 07 сеп 2010 22:50

zlatan написа:каза червен умнник че хора които не са могли да преживеят четвъртфинала и ШЛ са развалили атмосферата в отбора.Цитирай всичко палячо-ето затова ви мрази цяла БГ-защото сте ЛЪЖЛИВИ КОПЕЛЕ.А.

не разбрах много "точният" ти пост,но мисля че схванах горе-долу какво имаш предвид.Извинявай,ама нещо не си ме разбрал.Аз не искам да се делим на сини и червени.Обичам ЦСКА,НЕ мразя Левски,те са ми като всеки друг отбор-Берое,Сливен,Литекс и тн.Не съм болен фен които завижда на успехите ви,аз ги признавам.Гледам си моя отбор.Опитвай се да разбереш какво искат да ти кажат хората и помисли малко преди да пишеш.
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
xxxx
Контакти:

Мнениеот xxxx » 07 сеп 2010 22:51

Ееееее най-после половин България ще спи спокойно,най-големия ни проблем във футбола се маха, от утре БГ става световна футболна сила!!!!! Сега като дойде друг треньор независимо чужденец или българин няма кой да ни спре почваме да мачкаме като Испания и Бразилия :lol: Ама какво да се прави все пак живеем в БГ някои хора още дълги години има да ги боли ,че друг отбор а не правилния стигна толко далеч в Европа и влезе в едни групи ;) Най-лесно е да махаш някой нищо че който и да дойде изпълнителите ще са същите. Ама нали требе да се плюва това е най-важното :!: :!:

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 07 сеп 2010 22:51

Българският тим ще почне да побеждава и мачка само когато държавата се оправи, а това означава никога.. Нямаме пари за реномиран чужд треньор, който сякаш ще открие топлата вода. Промяна се прави от корените, а то и държавата ни е цървулска и народът ни е цървулски. Обречени вечно да бъдем бедняците..
П.С. Мога само да си представя какво щеше да стане в една западна държава, ако отборът им няма загуба вече Н-ти мач. :oops: Оставки, та скандали, та промени, та чудесии..
Последна промяна от Sofiaatowern на 07 сеп 2010 22:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 07 сеп 2010 22:51

zlatan написа:каза червен умнник че хора които не са могли да преживеят четвъртфинала и ШЛ са развалили атмосферата в отбора.Цитирай всичко палячо-ето затова ви мрази цяла БГ-защото сте ЛЪЖЛИВИ КОПЕЛЕ.А.

+1.Това го каза ;)
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

santiago

Мнениеот santiago » 07 сеп 2010 22:52

Мъри е мишка - типична мишка ;) Просто с такъв треньор не ни очакваше нищо хубаво ... той просто беше там за да си взема заплатата, която дочух, че е в размер на 50 бона .... това са извънземни пари за такъв измислен палячо .... Иначе съм напълно съгласен с колегата, който каза, че явно тоя тип още дели националния на "сини" и "червени" - така не може и не трябва ! Дано следващия, който и да е той, да успее да върне Берба, защото се вижда, че без него не сме същите ... колкото и да го плюем просто нямаме друг такъв играч в отбора ;) ;) ;)

Върни се в “Национален отбор”