БРАВО НА ЧЕРНА ГОРА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- optimistik
- Контакти:
БРАВО НА ЧЕРНА ГОРА
Браво за куража и лекцията.Предлагам да затворим темата за националния отбор,защото просто няма какво да коментираме.България няма национален отбор,няма треньор,няма футболисти.За всичко това можем да благодарим на Иван Славков и протежетата му в сегашното БФС.Да са живи и здрави и все така да продължават,скоро ще им спре марфата защото сме трайно извън играта,Сегашното поколение катастрофира,ново няма,това е положението.Моля модераторите да заключват всички теми за националния отбор,няма смисъл да си трошим нервите.За умрелите или хубаво или нищо,лека му пръст на националният ни отбор 

Re: БРАВО НА ЧЕРНА ГОРА
optimistik написа:Браво за куража и лекцията.Предлагам да затворим темата за националния отбор,защото просто няма какво да коментираме.България няма национален отбор,няма треньор,няма футболисти.За всичко това можем да благодарим на Иван Славков и протежетата му в сегашното БФС.Да са живи и здрави и все така да продължават,скоро ще им спре марфата защото сме трайно извън играта,Сегашното поколение катастрофира,ново няма,това е положението.Моля модераторите да заключват всички теми за националния отбор,няма смисъл да си трошим нервите.За умрелите или хубаво или нищо,лека му пръст на националният ни отбор
нещо не си отговаряш на ник-а,макар и аз да съм на твоето мнение...
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
- optimistik
- Контакти:
naiki написа:optimistik написа:Браво за куража и лекцията.Предлагам да затворим темата за националния отбор,защото просто няма какво да коментираме.България няма национален отбор,няма треньор,няма футболисти.За всичко това можем да благодарим на Иван Славков и протежетата му в сегашното БФС.Да са живи и здрави и все така да продължават,скоро ще им спре марфата защото сме трайно извън играта,Сегашното поколение катастрофира,ново няма,това е положението.Моля модераторите да заключват всички теми за националния отбор,няма смисъл да си трошим нервите.За умрелите или хубаво или нищо,лека му пръст на националният ни отбор
Ами като не четеш между редовете не съм ти виновен,ако искаш ще ти обясня подробно идеята си

optimistik написа:naiki написа:optimistik написа:Браво за куража и лекцията.Предлагам да затворим темата за националния отбор,защото просто няма какво да коментираме.България няма национален отбор,няма треньор,няма футболисти.За всичко това можем да благодарим на Иван Славков и протежетата му в сегашното БФС.Да са живи и здрави и все така да продължават,скоро ще им спре марфата защото сме трайно извън играта,Сегашното поколение катастрофира,ново няма,това е положението.Моля модераторите да заключват всички теми за националния отбор,няма смисъл да си трошим нервите.За умрелите или хубаво или нищо,лека му пръст на националният ни отбор
Ами като не четеш между редовете не съм ти виновен,ако искаш ще ти обясня подробно идеята си
прочетох целия ти пост,просто отбелязвам че си "оптимистик"..а относно темата-no comment,просто се срамувам да се нарека българин
Tottenham Hotspur & Forza Milan
Браво за добрата игра,но моето мнение,е че по-грубо играещ отбор не беше идвал в България!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ИЗТРИЙТЕ ТАЗИ ТЕМА!!! МНОГО МЕ Е ЯД И АКО НАИСТИНА СТЕ БЪЛГАРИ (МОДЕРАТОРИТЕ) ТРИЙТЕ ТЕМАТА САМО ЗАРАДИ ЗАГЛАВИЕТО!
- Right_side
- Контакти:
аман от шибани чуждопоклонници тия нищо не играха ама ние с нашия манталитет след гола умрехме
Българийо, събуди се!!!
-
- Контакти:
Според мен днес погребахме отбора на БФС. Крайно време да почнат родилните мъки и най-сетне да се роди Националният отбор на България. 

Последна промяна от Trimastiki на 07 сеп 2010 22:49, променено общо 1 път.
Браво на Черногорците.Може да не могат да играят сносен футбол но поне се борят за всяка топка.А нашите ШМАТКИ мислят само за пари и к...и.Просто трябва да си мазохист да ги гледаш(явно и аз съм такъв).
Така трябва да играят нашите Със СЪРЦЕ