НАЗДРАВЕ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НАЗДРАВЕ !
Аз сега се прибрах, ма гледам всички сте наизлезнали. Няма нищо, макар и сам ще поддържам огъня. Наздраве.
angelov написа:Аз сега се прибрах, ма гледам всички сте наизлезнали. Няма нищо, макар и сам ще поддържам огъня. Наздраве.
Наздраве !

Blue_Lion написа:angelov написа:Аз сега се прибрах, ма гледам всички сте наизлезнали. Няма нищо, макар и сам ще поддържам огъня. Наздраве.
Наздраве !
Бах, то да се не оплаче човек бе
Тая вечер пийвам сериозно,колеги алкохололюбители
НАЗДРАВЕ на всички 
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- a boy named goo
- Контакти:
acmilan написа:Тая вечер пийвам сериозно,колеги алкохололюбителиНАЗДРАВЕ на всички
Абе и аз си пийвам, разликата е обаче,че си пийвам минерална вода
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
a boy named goo написа:acmilan написа:Тая вечер пийвам сериозно,колеги алкохололюбителиНАЗДРАВЕ на всички
Ееееееее колега, може ли така? Няма ли нещо по-твърдо
- a boy named goo
- Контакти:
angelov написа:a boy named goo написа:acmilan написа:Тая вечер пийвам сериозно,колеги алкохололюбителиНАЗДРАВЕ на всички
Ееееееее колега, може ли така? Няма ли нещо по-твърдо![]()
Периода не предразполага за нещо твърдо, след няколко седмици обаче положението ще е по-различно
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- a boy named goo
- Контакти:
Blue_Lion написа:Аз съм на Кафе !
Хм, интересна напитка консумираш за час като 11:30 вечерта.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
a boy named goo написа:Blue_Lion написа:Аз съм на Кафе !
Хм, интересна напитка консумираш за час като 11:30 вечерта.
Исках да кажа "КАЛЕ"

Върни се в “Игри и забавления”